Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7-7:30 arası kalkıyorlar canım. 2 yaşındaki gündüzleri 1 saat uyuyor ama onu da ayağımda uyuyor diğerleri gündüz de uyumuyor
Offfff çok kötüymüş yaaa uyumayan çocuk çok zor rabbim kolaylık versin sesten filan mı uyumurlar acaba birbirlerinin

Dolap yıkayasım geldi bi taraftan

Tşk ederim tatlım ( dün sana cvp yazacaktım unuttum) benim normalde diyetisyenim var ama adama yüzüm yok gitmeye yeni birinş buldum bi deniycm olmazsa pıtı pıtı kendi doktoruma
Rica ederim diyetisyen le gidincede insan daha fazla sorumlu hissediyor

Kahvaltı öncesi sabah kardşyosu

İyi geldi
Bu eliptigin aynisi bende de vardi. Esim tasinirken eve sigmayacak diye kiracilara birakmis. Bende isteydim o esnada. Yeni eve geldim tüm odalari aradim bisikletim yok. Sordum esime ben onu biraktim dedi. Bosanma davasi acacaktim ama cocuklar var diye affettim

Ahahahhaha ben de evlenicm erkek arkadaşımla ev planı yapıyoz şu odaya şu bu odaya eliptik bnm spor malzemelerim falan aha oda doldu napsak dyrm eliptiği öi satsak hayır dyr sen spor yapmayı sevyrsn ayy cnmmmm hemen nikahlamam lazım seni demiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…