Kahvaltım
Ara öğün kefir ve yanında fiinddukk vardı
Ders arası kahvesi
Öğleni çekemedim tavayı temizlemeye çalışıyordum
Akşam spor yapcm için lapam var klasik ya da değişirm şuan bilemedim
Diyetşsyenim möönnüüssüü hiç bana hitap etmyr dedim değişin bunu bu ne yahuAnka
Neysem yani gene de uygulamaya çalıştım azcık farklı olsa da
Ahahhaha bu ara kimse ilgilenmyr benleee ama yaa Sevdiceğimde tekim yalnızım a dostlarsen bana suç atar mısın hiç ilgilenmiyorum artık listenle mutluluklar sana
Ahh yaa kuzum tamam gel gel işte yufka yüreğim yine dayanamadıAhahhaha bu ara kimse ilgilenmyr benleee ama yaa Sevdiceğimde tekim yalnızım a dostlar
Nasil yapiyorsun sen. Bikac tarif gördm cünkü.Bi de dün sormuştun uyku sersemi okudum cevap vermeyi unuttum. Maydanoz kürü Karaciğeri temizliyor ya faydası var illaki. İştahı da azaltıyor bi de ben sevdim tadını limonata gibi güzel geldi banaama yapmayı unuttum tabii yine geç kalktım çocuklae acıkmış falan kahvaltı bitince aklıma geldi
Canım 16 dal maydanoz 1 bardak su yarım limon suyunu robotta bızztttt yapıyorum.Nasil yapiyorsun sen. Bikac tarif gördm cünkü.
Tmm bende yapayim. Ben her sabah limonlu su icmeye calisiyorum. Bu defa da böyle deneyeyim. Ama bizzt sesine cocuklar uyanirmi acep benim ya.Canım 16 dal maydanoz 1 bardak su yarım limon suyunu robotta bızztttt yapıyorum.
sabah aç karna içip en az yarım saat sonra Kahvaltı yapıyorum. 15 gün yapıp 1hafta ara verip 15 daha yapıyorsun bırakıyorsun
Havlu sofra falan at robotun üstüne kapıları kapat. Bilemedim inşallah uyanmazlar. İş yerinde odan yok mu oraya götür olmadı robotuTmm bende yapayim. Ben her sabah limonlu su icmeye calisiyorum. Bu defa da böyle deneyeyim. Ama bizzt sesine cocuklar uyanirmi acep benim ya.
Cok tesekur ederim, cok mutlu oldum. Burda neler yapmamiz gerekiyor yani kurallar felan neler?Tabii ki katılabilirsiniz hoş geldiniz
6. Takımdan arkadaşlarımız da var burda
Her gün menü paylaşıyoruzCok tesekur ederim, cok mutlu oldum. Burda neler yapmamiz gerekiyor yani kurallar felan neler?
Ben tartıldım
Sen kaç çıktın hani cumaya kadar tartılmayacaktınBen tartıldımistediğim hedefe inene kadar tartiyi bozucam
72Sen kaç çıktın hani cumaya kadar tartılmayacaktın
Harika72dayanamadim
Acı biberleri gömdüm bugün fena sayilmamHarika
Canım hoşgeldinMerhabalar, bende katilabilirmiyim ben 14. Takimdayim diyetten biraz sıkıldim acikcasi ama takim sorumluluguda var diye birakamiyorumda daha vermem kilolarda var motivasyon amacli size katilabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?