Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bizimde spor odamiz vardi. Icinde eliptik,cesitli direnc lastikleri, plates topu, twister falan vardi. Onlar gitti ben oldum 100 kilo. Bütün suc esiminmis aha da suanda farkettim

Bi de benim esim futbolcu. Amatör ligde futbol oynuyordu. Sporu cok sever spor yapana cok destek olur ama iste bi anlik gaflet olmus heralde.

Bi de benim esim futbolcu. Amatör ligde futbol oynuyordu. Sporu cok sever spor yapana cok destek olur ama iste bi anlik gaflet olmus heralde.
Ayy eliptk fiyatlarını bilseydi bence satmazdı ki biliyodur herhal onun için bile satılmazkaç sene önce 2. Elden almıştım adam hiç kullanmamış 200 e satmıştı şuan bakıyom da yok aslında ben spinning bike almak istyrm da o da bya pahlı

Kiz bacim satsa neyse vermis vermis

Sağol bebeğim

AB+ canım. Ama benim ona uymam pek mümkün olmuyor ya. Ay o koruma en sıkıntı olan zaten onu öğrensek hiç sorun kalmaz

Teşekkürler canım
AB Lee karışık zaten canım.. kendi bünyeni kendin bulman lazım.. benim oğlum da eşim de AB.. ikisini de üzüm armut bozar.. fazla muz kabız yapar.. kırmızı eti daha çok severler tavuk pek istemezler.. yumurta ikisini de kaşındırır sırtta sivilce yapar.. aklıma şimdilik bunlar geldi.

Harikaaaaa can yoldaş işte
Arkadaşlar siz de sukaa gibi olun lütfen örnek alın
Bende pazara gidip diyetime uygun sebzeler alicam. Kapya biber, lahana, pirasa, ispanak gibi... Hemde pazari boylu boyunca gezip yürüyüs yapmis olucam. Bi aferinde ben alirim yanii

Selam kızlar
Ben de sıkı bir kahvaltı yaptım sonra saat 13.30 da bulgurlu sarma içi yedim.. günü kapatayım dedim karbonhidrat aldığım için ama şu an çok çok açım neden ya hava yağmurlu falan ondan mı? Resmen midem sırtım da yemek de istemiyorum
Kabak çekirdeği ve yoğurt yiyin diyorum sadece umarım sabaha kadar tutarlar

Olan olmuş hiç bişey olmamış gibi yemeğini ye sadece ekmek falan yeme. Bi de evin içinde yürü biraz dizlerini zorlamadan. Saar erken daha. Bişey olmaz

Bende pazara gidip diyetime uygun sebzeler alicam. Kapya biber, lahana, pirasa, ispanak gibi... Hemde pazari boylu boyunca gezip yürüyüs yapmis olucam. Bi aferinde ben alirim yanii
Harikasın aynen elinin altında diyetine uygun şeyler olunca kaçamak yapma ihtimali azalıyor

Bi de dün sormuştun uyku sersemi okudum cevap vermeyi unuttum. Maydanoz kürü Karaciğeri temizliyor ya faydası var illaki. İştahı da azaltıyor bi de ben sevdim tadını limonata gibi güzel geldi bana ama yapmayı unuttum tabii yine geç kalktım çocuklae acıkmış falan kahvaltı bitince aklıma geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…