Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok tesekur ederim, cok mutlu oldum. Burda neler yapmamiz gerekiyor yani kurallar felan neler?

Hoşgeldin canım

Güzel canım afiyet olsun

Her gün menü paylaşıyoruz
Mutlaka spor yapmaya çalışıyoruz
Biribirimize motivasyon vermeye çalışıyoruz
Cumaları bildirim yapıyoruz

bu kadar
Tamam takimla ayni yani sunu belirtmeliyim basta 3 kucuk cocuk annesiyim (6,4 ve 1yasindalar)haftanin 5 gunu yarim gun calisiyorum bide yogun bir hayatim var ama elimden geldigi kadar gelmeye calisiyorum

Tamam takimla ayni yani sunu belirtmeliyim basta 3 kucuk cocuk annesiyim (6,4 ve 1yasindalar)haftanin 5 gunu yarim gun calisiyorum bide yogun bir hayatim var ama elimden geldigi kadar gelmeye calisiyorum
Tabii ki canım sadece bildirim yapmaya gelmedikten sonra ara ara yazdıktan sonra sıkıntı olmaz. Ne kadar aktif olursan o kadar motive olursun takımlarda da bu böyle. ama öyle şu kadar mesaj yazacaksın gibi bi kuralımız da yok zaten fırsat buldukça yazarsın
Takvimindeki kilo doğru mu? Akşam PC açarsam listeye ekleyeyim

Cok tesekur ederim canim, Evet takvimdeki kilo dogru hedef kilom 65

Sudem naber kuzu.
gezdiğin gördüğün yerler senin olsun bize yediklerin lazım yaz bakim

Allah bağışlasın canım
Ne güzel yaşları da yakın arkadaş olurlar birbirlerine.
Hepsi bir arada büyür

Afiyet olsun canım eşine yaptığın yemeğin adı yok mu merak ettim :)

Hosbulduk canim cok tesekurler
Evet bende 5 yil kadar once 7. Takimdaydim sonra sonra 2. Cocuga hamile kalinca ayrilmistim sonrasi malum 3.de gelince kilolar aldi basini gitti bende kurtcu dukkanina dondum

Hosbulduk canim cok tesekurler
Evet bende 5 yil kadar once 7. Takimdaydim sonra sonra 2. Cocuga hamile kalinca ayrilmistim sonrasi malum 3.de gelince kilolar aldi basini gitti bende kurtcu dukkanina dondum
Hepimizin kaderi aynı galiba
Benim 10 yıl önceydi
Anca döndüm boğazıma yeni dur diyebildim

Allah bağışlasın canım
Ne güzel yaşları da yakın arkadaş olurlar birbirlerine.
Hepsi bir arada büyür
Amin cumlemizinkini Rabbim bagislasin. Evet Cok iyi arkadaslar tabi kavgalarida oluyor bir arada buyuyorlar oglumla buyuk kizim ayni okula gidiyor tesadufen siniflari yan yana
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin cumlemizinkini Rabbim bagislasin. Evet Cok iyi arkadaslar tabi kavgalarida oluyor bir arada buyuyorlar oglumla buyuk kizim ayni okula gidiyor tesadufen siniflari yan yana
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim ki 8 yaşına geldi gözüm kesmiyor gönlüm istiyor ama işte eriniyom birazda

Oğlanın doğum günüydü akşam ıspanakli muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pasta yaptım yedim
Hadi çek saçımı
Ozlemissindir
Neyse doğum günüymüş afiyet olsun
Maşallah yaaa sen ıspanaklı muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pasta da mı yapardın eskiden çok tembeldin zaman çok değiştirmiş seni

Neyse doğum günüymüş afiyet olsun
Maşallah yaaa sen ıspanaklı muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pasta da mı yapardın eskiden çok tembeldin zaman çok değiştirmiş seni
Ha ha karantina da 89 çeşit yemek yapmayı öğrenip yaptım
Hatta nyt de hesap açıp yemek tarifi paylaştım
Yemek olunca hiç erinmem
Oğlan ilk doğunca da evde bebe bisküvisi peynir, yoğurt ,kefir filan yapıyordum

İnanmıyorum yaaa maşallah sana
Adın ne ben de bakayım artık her şeye üşenmeye başladım ben çocuklar çok yoruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…