Bundan sonra her hafta takipteyim meleğim. Ağzına kalorisi bol bir şey atmadan önce beni düşün. Seni o seksi geceliklere sokacağım. İnat ettim.Ben sana kızar mıyım hiç tatlışım
76 kiloymuşum keşke sormasaydın
Ay canım benim yaa :)Bundan sonra her hafta takipteyim meleğim. Ağzına kalorisi bol bir şey atmadan önce beni düşün. Seni o seksi geceliklere sokacağım. İnat ettim.
Gezmekten fırsat mı kaldı?Kiz sn daha yaptirmadn mi o dolguyuuu
Vallahi acimiyo dolgu ya
Bende ufak tefek bişeyim zaten, çillerim de var.G.antepteyiz bebegmm
Ama ben cocuk bolumundeyim
çok sağol canım bundan yapayım o halde bir süreÜstünde de regl oldum iyi mi?Sanırım bünyem kaldıramadı.
Yerim seni yaa gel kızma tatlım benim. Alındı mı tartı kaç kilosun bakalım?
Kilon varsa ayrıca bacaklara da çok yük binmemesi için ver ondan sonra yaparsın. Toto sıkılşasın istiyorsan üçgen yapabilirsin squat sayısınca.
Üçgen ne dersen de:
Ağırlıksız yapıyorum ben, ağırlıkla yapmak istersen de eline su şişesi alabilirsin 500ml olanlarından.
Daha sonra istediğin kiloya gelince de squata başlar taş olursun. Beslenme programın var mı?
Süper olur. Beslenmende proteine yer verirsen -spordan 1 saat sonra falan- çok daha kolay olur kasa çevirmen.çok sağol canım bundan yapayım o halde bir süretakımlardayım bende protein sebze ağırlıklı bir beslenme düzenim var kendime göre karbonhidratlara mümkün olduğunca savaştayım olduğu kadar tabi az kaldı biraz daha kilo verirsem sıkılaşmak için spora yönelmeyi düşünüyorum şimdi daha çok kardiyo ağırlıklı arada bölgesel sporlar yapmaya çalışıyorum jillian yapıyorduk bir süredir az kaldı leslie grubuna katılıp yanında squat düşünüyordum bu şekilde yapayım o zaman ben aynı programı kilo verdikçe normal squat sonra somo squat yapaım olmadı
VuhhuuuuuuuMuhasebeci için geliyor.
waaaooww diyorum ben de mi böyle olucamMuhasebeci için geliyor.
Elbettewaaaooww diyorum ben de mi böyle olucam
evet evet yapıcam çok pis gaza geldimElbetteNiye olmasın düzenli beslenme + spor. Tüm şifre bu.
Grip öksürük mens hepsi biradaGeçmiş olsun tatlım neyin var? Gripse salgın var herhalde bende çok rahatsızım.
toplamda 10 kilo olduSüper olur. Beslenmende proteine yer verirsen -spordan 1 saat sonra falan- çok daha kolay olur kasa çevirmen.Kaç kg verdin?
Grip öksürük mens hepsi birada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?