fitim fitsin fit (squat)

çok sağol canım bundan yapayım o halde bir süre takımlardayım bende protein sebze ağırlıklı bir beslenme düzenim var kendime göre karbonhidratlara mümkün olduğunca savaştayım olduğu kadar tabi az kaldı biraz daha kilo verirsem sıkılaşmak için spora yönelmeyi düşünüyorum şimdi daha çok kardiyo ağırlıklı arada bölgesel sporlar yapmaya çalışıyorum jillian yapıyorduk bir süredir az kaldı leslie grubuna katılıp yanında squat düşünüyordum bu şekilde yapayım o zaman ben aynı programı kilo verdikçe normal squat sonra somo squat yapaım olmadı

Süper olur. Beslenmende proteine yer verirsen -spordan 1 saat sonra falan- çok daha kolay olur kasa çevirmen. Kaç kg verdin?

Süper olur. Beslenmende proteine yer verirsen -spordan 1 saat sonra falan- çok daha kolay olur kasa çevirmen. Kaç kg verdin?
toplamda 10 kilo oldu daha var ama spora ağırlık vermeye başlayayım diyorum fit olmak gibisi yok spor yaptıkça yapasım geliyor bu aralar çok iyi hissediyorum umarım devam edebilrim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…