fitim fitsin fit (squat)

Kızlar ya sizi çok özledim. Hala internet yok evde, selden sonra tüm alt yapı zarar görmüş, daha bir hafta gelmez dediler. Benim internet paketim de birkaç gün ancak yeter herhalde.. Konudaki mesajları da kaçırıyorum, kim ne yapıyor takip edemiyorum. Hepinizi öpüyorum kuzularim benim

Selam güzeller. Demin telden uzunca bir mesaj yazmıştım ama gitti sinir oldum. Şimdi pcye bağladım telin netini. İyi kötü idare ediyoruz.

Dead'im çok çok geçmiş olsun kendine çok dikkat et. Aklım sendeydi hatta yazmayınca merak etmiştim. Umarım çok çabuk iyileşirsin.

Tikkam bekliyoruz döneceğin günleri. Allah yardımcınız olsun. Seni seviyorum.

Şekerim ve tatlıbirkazım bence çok hamlamadan ellişer tane yapsanız fena olmaz. Yoksa squata yeni başlayanları daha iyi anlayacaksınız. Ben 15 gün ara vermiştim ilk başlarda hiç yapmamışım gibi ağrım olmuştu. Şekercim kilolar ne alemde?

Norwem banlıymış girme kuzum şu hararetli topiklere sensiz kalıyoruz bak.

Melekes canım nasılsın? Umarım en kısa zamanda dönersin.

Gelelim yeni çıtırlara, Carnation tempon harika, bu kadar ısrarlı bir şekilde gidersen mutlaka istediğin sonuca ulaşırsın. Spor zor ama sonucu harika bir yol. Ben 4 ayda istediğim vücuda ulaştım.

Vişne reçeli, sende iyi gidiyorsun. Spordan sonra kalorili şeyler yersen daha rahat kilo alırsın. Nickten hiç kilo almaya çalışan biri olacağını tahmin etmezdim.

Veee bildirim zamanı:
20 min high intensity workout
10 min abs
30 üçgen
50 işeyen köpek
30 istiridye
100 squat

veee çıkmaya başlayan karın kasları Ayrıca geçen gün ilk kez soyunma kabininde aynaya güvenle baktım. Yıllardır selülitlerimi görüp canım sıkılmasın diye giyinirken başka yerlere bakardım. Şimdi selülitsiz ve şekilli bacaklarıma kendimi aynada seyretmenin keyfine vardım. İyi ki varsınız kızlar. Bu spor bir harika!

Luneemm nasilsin bitanem çok özledim hep birlikte sohbet edip spor bildirimleri siralamayii ben ramazanda ilk hafta spor yaptim ama sonra aksadi kiloo daa iyi sayilir 1 kilo verdim 57 kiloyum ama iştah fenaa bu aralar şunu anladim spor beni yeme konusunda da disipline ediyormus tatlisim tatile çıktı kizlar sorunlardan dolayi gelemiyor inşallah bayramdan sonra müthis bi şekilde döneriz hep beraber tekrar

Tikkaaaam sen iyi ol da biz seni ozlemeye raziyiz:)
Lune askimla watsapta görüştüm
Sekerpancarim sen nasilsinn
Melekes sen de gel özledik
Dead sen de nerdesinn
Norwe zaten banli... bi de gitti Tarz yarışmasını karıştırdı
Yeni kızlar naslsn iz :)

Sabah kalktım yarım saat sahil boyu yürüdüm iyice terledim
100 bisiklet çevirme
200 popo kaldirma
50 squat
100 bel eritme
Ve bol bol yüzme :)))))

Çok giremiycem sanırım int paketim az
WiFi bulursam gelirim:)
Öptüm sizleri seviyorum

Kızlar ben squata basladikdan sonra basenlerim daha cok kalinlasti neden olabilir adet günüm yaklaşıyor ondan dolayı şişkinlik felan olabilir mi cok canim skldi bu duruma

La lune teşekkür ederim canımm gerçekten iyi miyim yaa valla sizlerin bildirimlerinize bakıyorumda bilmediğim bi çok şey var ve miktarlar daha fazla daha uzun sanki ben az yapıyorum gibi bilemedim ki zamanla mı değiştirsem tempoyu ? 4 ay hmm ben 1 buçuk ayda ne hale gelirim sence en az bu tempoyla devam ederim inşallah ..

Tatlibikiz teşekkür ederim canım sen nasılsın tatil nasıl gidiyor

Bende anlamadım ki basen ve kalca bölgesinde genisleme var tek squat da yapmıyorum ki basen eritme hareketleri de yapiyorumm .
Belkide sana öyle gelmiştir canım sertleştiği için öyle sanıyosundur belki. Kalça ve üst bacak ölçünü alsaydın keşke sonradan bakardın inceliyomu kalınlaşıyomu diye. Bilgisi olanlar mutlaka cevap vericektir bende şaşkınım şuan

Kızlar ben squata basladikdan sonra basenlerim daha cok kalinlasti neden olabilir adet günüm yaklaşıyor ondan dolayı şişkinlik felan olabilir mi cok canim skldi bu duruma

Hayır canim öyle bişey olamaz ki ben hayatim boyunca hep basen şikayeti ćektim ama zayifladim vve squat yaptim basenden eser kalmadi sen yeni yapmaya başladığın için bacak kası şişiyor ve kalinlaşmiş saniliyor yaptikça inecek ve onun yerini zaman geçtikçe sadece bacagini kaştiginda belli olacak kadar seksi bi kas oluşacak bacağında yani korkmaniza gerek yok biz 7 8 aydir squat yapiyoruz hiç böyle bi sorun yaşamadık

Canim gayey iyisin bizde küçük bildirimlerle başladik hele bi ramazan bitsin hepimiz ttoplanalim daha güzel olacak

Bende anlamadım ki basen ve kalca bölgesinde genisleme var tek squat da yapmıyorum ki basen eritme hareketleri de yapiyorumm .

Hele kalcada genişleme hiç yapmiyor canim kalca kasini kuvvetlendirip toparlayip daraltiyor aksine

Canim gayey iyisin bizde küçük bildirimlerle başladik hele bi ramazan bitsin hepimiz ttoplanalim daha güzel olacak
Tamam o zaman canımm şuanda ancak böyle oluyor ramazan var yeni başladım birde.. Ramazandan sonra düğünüme bir ay kalmış olacak artırabilirmiyim bilmem ama b tempoda devam ederim en az evlendikten sonra daha farklı girişirim bu spor işine evlenene kadar bırakmayayım yeterki

bende yorum yapacaktım ama şeker pancarım yazmış aynen katılıyorum ona aşağıdaki yoruma yani ilk başta kaslar sertleşiyor ondan öyle bir algı oluşturuyor bence ama yaptıkça zamanla incelmeyi falan farkedersin ayrıca selülitler falan gittikçe azalıyor

selam selinimm topiğin devamlı elemanı sen kaldın ya herkesciklerin işi var bişekilde hala hastayım ama iyileşiyorum hissediyorum inşallah yani
@tatlıbikız burdayım canım hastalıkla uğraşıyorum hala ama az kaldı geçecek inşallah ya yeter artık sende tatile çıkmışsın galiba iyi eğlenceler fıstığım bol bol gez tadını çıkar

Acilinnnnnn mennn geldimmmm

Hepinizi cokk ama cokkkk ozledimmmm
Evin temizlige ihtiyaci var onu halledicem gecede sporumu yapip bildirim yapacagim.
Bu arada selulit kremi de almistim malum dedem vefat edince her seyi bir kenara biraktim simdi hayata kaldigi yerden devam edicem..
Opuldunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…