Tamam o zaman bende başlıyorumm !!Merhaba tatlim sporun yasi olmaz daha iyi gelismeni saglar.
Ben alti aydir.squat yapiyorum sadece bir cmlik incelme oldu. Kilom da ayni.
Bildirim vermeyi unutma tatlımTamam o zaman bende başlıyorumm !!
annemler dısarı cıktı ben de sıgara keyfı yapıyoreeeeeKizlarrr napiyosunuzzz
squat dısında neler yapıyorsun :)bugün 9. günüm 100 tane squat yaptım
aslında pek de bir şey yapmıyorumsquat dısında neler yapıyorsun :)
zayıflık farklı fit olmak farklı canım :) yine de sen bilirsin tabiiaslında pek de bir şey yapmıyorumısınma hareketleri yapıyorum başta sadece.
çünkü zaten zayıf biriyim, sadece bölgesel çalışmayı düşünüyorum şimdilik, eğer çok modumda olursam canım isterse mekik çekip simitlerim için hareketler yapıyorum o kadar :)
daha zayıftım istediğim kiloya ulaştım birkaç kilo aldım şimdi bölgesel sıkılaşmamı da tamamlayıp aynı zamanda fit olmak istiyorumzayıflık farklı fit olmak farklı canım :) yine de sen bilirsin tabii
sadece kalçada mı problem var canımdaha zayıftım istediğim kiloya ulaştım birkaç kilo aldım şimdi bölgesel sıkılaşmamı da tamamlayıp aynı zamanda fit olmak istiyorum
önemli değilsadece kalçada mı problem var canım
birkaç yeni arkadaşımız geldiği için karıstırıyorum sizleri kusura bakma :)
karın kası falan düşünmez misin
beslenmeyle desteklersen mutlaka sonuc alırsın tatlım mekikte de diğer sporlarda da:)önemli değilkarın kası kim istemez ki :) ama inan uzun zaman mekik çektim, resmen sonuç alamadım çok şaşırdım, o hevesimi kırdı biraz, zaten karındaki yağların erimesi ve kas yapmak en zor olandır, diğer bölgeler daha kolaydır bunu biliyorum, popomun da küçük olduğunu düşünüyorum o yüzden squat'ı ön plana aldım, popodaki gelişmeler beni gaza getirdiğinde mekik çekmeye de başlamayı düşünüyorum
kendimi bildim bileli 51 kiloydum, bu sene 56 kiloya ulaştım hayatımda ilk defa, o yüzden çok mutluyum, boyum 173 bu arada, biraz daha kilo alabilirim aslında, ama sporla desteklemem gerekiyordu, çünkü ne yesem öncelikle yanak-göbek-simit bölgelerine gidiyor :) kol, bacak, popo, basen henüz gelişme göstermedi :)beslenmeyle desteklersen mutlaka sonuc alırsın tatlım mekikte de diğer sporlarda da:)
ama spor yapıyosan her şeyi yememen lazımkendimi bildim bileli 51 kiloydum, bu sene 56 kiloya ulaştım hayatımda ilk defa, o yüzden çok mutluyum, boyum 173 bu arada, biraz daha kilo alabilirim aslında, ama sporla desteklemem gerekiyordu, çünkü ne yesem öncelikle yanak-göbek-simit bölgelerine gidiyor :) kol, bacak, popo, basen henüz gelişme göstermedi :)
squat da vücuttaki çoğu kası aynı anda çalıştırdığı için yapıyorum, zamanla mekikle desteklemeyi düşünüyorum.
beslenme konusuna gelince pek dikkat etmiyorum her şeyi yiyorum çünkü günde 4-5 öğün
ama kilo vermek istemiyorum tekrar, bir deri bir kemik olup fit olmak istemiyorum, azıcık yuvarlak hatlara da sahip olmak istiyorum, ikisi bir arada olmaz mı zamanla, kilo aldıktan sonra uzun vadede kasa çevirmek gibi hayallerim vardıama spor yapıyosan her şeyi yememen lazım
en azından her gün yememen lazım.. haftada bir kendine bi ödül verebilirsin.. spor yaptıktan sonra cipsler hamur işleri yağlı yemekler çikolatalar gelirse sadece kendini yormuş olursun
fit bi vücut kolay yapılmıyor
aynen ya benimdeama kilo vermek istemiyorum tekrar, bir deri bir kemik olup fit olmak istemiyorum, azıcık yuvarlak hatlara da sahip olmak istiyorum, ikisi bir arada olmaz mı zamanla, kilo aldıktan sonra uzun vadede kasa çevirmek gibi hayallerim vardı
Canım beslenmene dikkat et derken hiçbi sey yeme demiyorumkiii :)ama kilo vermek istemiyorum tekrar, bir deri bir kemik olup fit olmak istemiyorum, azıcık yuvarlak hatlara da sahip olmak istiyorum, ikisi bir arada olmaz mı zamanla, kilo aldıktan sonra uzun vadede kasa çevirmek gibi hayallerim vardı
aynen ya benimdehem kilo alıp hem fit olmak istiyorumm
Ya sen kendine niye hergun odul veriyorsun o zaman aşkımmama spor yapıyosan her şeyi yememen lazım
en azından her gün yememen lazım.. haftada bir kendine bi ödül verebilirsin.. spor yaptıktan sonra cipsler hamur işleri yağlı yemekler çikolatalar gelirse sadece kendini yormuş olursun
fit bi vücut kolay yapılmıyor
Bak yine geldi ya yine ugrasiyo benimle ahahahahaha manyak koptum yaYa sen kendine niye hergun odul veriyorsun o zaman aşkımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?