fitim fitsin fit (squat)

Merhabalar! 4. gün sporumu bitirmiş bulunmakytayım.
1. GÜN :
50 squat
20 üçgen
20 işeyen köpek benzeri bi şey
20 mekik

40 oturarak beli sağa sola hareket(kolarla birlikte)

2. GÜN:
55 squat
25 üçgen
25 işeyen köpek

20 mekik
50 beli sağ-sol yapma

3. GÜN:
60 squat
30 üçgen
30 işeyen köpek
25 mekik
60 beli sağ-sol
15 yan uzanıp bacak açıp-kapama(her bir bacak için)

4.GÜN:
65 squat
65 üçgen
30 mekik
35 işeyen köpek
70 beli sağ,sol
20 yan uzanıp bacak aç-kapa(her bacak için)
10 düz plank
10 yan plank

Şu anlık böyle gidio her gün 5 er artırmak istiyorum. PLANK ÇEŞİTLERİ ÇOK ZOR ÖLDÜM AMA ÇOK ETKİLİYE BENZİYOR..
Umarım bunların karşılığını alırım. İyi sahurlar

Canim ben kilo vermemek icin ozellikle sut urunleri tuketmeye ozen gosteriyorum ve protein agirlikli besleniyorum. Mesela ramazandan once sabah kahvaltimi cok iyi sekilde yapiyorum zaten sabah kahvaltisi cok onemli ogle yemeginde de yine agir olmamasina ozen gostererek yiyorum aksamsa azaltiyorum kilo yapmicak seyler yiyorum. Meyve tuketiyorum. Boyle boyle kilomu dengeliyorum:)

Gayet iyi gidiyosun canım :)))
Bebegim gunaydinnn
Günaydın askmm

kaslı bacak görüntüsü oluşturur mu squat bide alt bacakları inceltiyor mu?
İlk sayfayi okursanız yardimci olur
Burdaki kimsede Bi kalınlaşma olmadı
Aksine incelme oldu. Çünkü aynı gramlarda yağ ve kas in kapladığı yer çok farklı.

Merhabalaaaar, kızlar sayfanızı inceledim. Erkek olsam bu kadar kız poposu incelemezdim herhalde:) fotoğrafların maşallahı var. Biz bile bu kadar özenerek bakıyorsak :)
Ben mühendisim ama yıllarca profesyonel spor yaptım,sakatlıktan dolayı bıraktım o ara kilo aldım vs. şimdide bi spor merkezinde fitness antrenörlüğü yapıyorum. Kalçalardanda memnun değilim, bende squata başlıcam :)

Yerim tribinizi canlarim benim. Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?
fistiğim nasilsin özlefim senii yaaa dön artikkkk ben telef oldum bugün iftara annemler gelecek temizlik yemek oruç öldürdü beni kizi sallarken biraz dinleniyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…