Canim ben kilo vermemek icin ozellikle sut urunleri tuketmeye ozen gosteriyorum ve protein agirlikli besleniyorum. Mesela ramazandan once sabah kahvaltimi cok iyi sekilde yapiyorum zaten sabah kahvaltisi cok onemli ogle yemeginde de yine agir olmamasina ozen gostererek yiyorum aksamsa azaltiyorum kilo yapmicak seyler yiyorum. Meyve tuketiyorum. Boyle boyle kilomu dengeliyorum:)ama kilo vermek istemiyorum tekrar, bir deri bir kemik olup fit olmak istemiyorum, azıcık yuvarlak hatlara da sahip olmak istiyorum, ikisi bir arada olmaz mı zamanla, kilo aldıktan sonra uzun vadede kasa çevirmek gibi hayallerim vardı
Bebegim gunaydinnnmelekes fıstığım anlatsana arkadaslara hem kilo alıp hem nasıl fit kaldığınıii
Gayet iyi gidiyosun canım :)))Merhabalar! 4. gün sporumu bitirmiş bulunmakytayım.
1. GÜN :
50 squat
20 üçgen
20 işeyen köpek benzeri bi şey
20 mekik
40 oturarak beli sağa sola hareket(kolarla birlikte)
2. GÜN:
55 squat
25 üçgen
25 işeyen köpek
20 mekik
50 beli sağ-sol yapma
3. GÜN:
60 squat
30 üçgen
30 işeyen köpek
25 mekik
60 beli sağ-sol
15 yan uzanıp bacak açıp-kapama(her bir bacak için)
4.GÜN:
65 squat
65 üçgen
30 mekik
35 işeyen köpek
70 beli sağ,sol
20 yan uzanıp bacak aç-kapa(her bacak için)
10 düz plank
10 yan plank
Şu anlık böyle gidio her gün 5 er artırmak istiyorum. PLANK ÇEŞİTLERİ ÇOK ZOR ÖLDÜMAMA ÇOK ETKİLİYE BENZİYOR..
Umarım bunların karşılığını alırım. İyi sahurlar
Günaydın askmmBebegim gunaydinnn
Squat bacaklarindaki yağı eritir ve kaslanirsinYa ben zayıflamaya çalışıyorum ama squat bacaklarımı kalınlaştırır mı inceltirmi anlamadım ?
kaslı bacak görüntüsü oluşturur mu squat bide alt bacakları inceltiyor mu?Squat bacaklarindaki yağı eritir ve kaslanirsin
İlk sayfayi okursanız yardimci olurkaslı bacak görüntüsü oluşturur mu squat bide alt bacakları inceltiyor mu?
Lune bize nasıl olduğumuzu sormuyo
Yerim tribinizi canlarim benim. Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?Iyyim bende
Yediklerine dikkat edersen inceltir.Ya ben zayıflamaya çalışıyorum ama squat bacaklarımı kalınlaştırır mı inceltirmi anlamadım ?
Teşekkür ederim :)Yediklerine dikkat edersen inceltir.
Kimsede kalinlasma olmadi topikte.
Yerim tribinizi canlarim benim. Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?
Teşekkür ederim :)
Havuz kenarındayim askmmmYerim tribinizi canlarim benim. Nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?