mrbb bişey sorucam size bu 10 kiloyu verirken neler yaptınız diyet+ spor mu kısaca özet geçerseniz çok sevinirimbenimde var 6 7 kilo o yüzden kardiyoağırlıklı sporlar seçiyorum bendensin10 kilo verdim ama kalan 6 7 bakalım verecekmiyim aslında 4 5 kiloda yeter başlangıç için
Ay cok guldum lunem ya unuttum bak tartilmayi kahvemi iciyim hemen tartilcamGunaydin guzellerim, bol su tukettiginiz, bol meyve ve sporlu mutlu bir gun olsun.
Sekercigim sen ramazandan onceki videodan beri bileklerinden sikayetcisin. Acaba sarsan mi spor yaparken? Profesyonel destekle? Canim ayrica cok temizlik yaptigin icin normal. Ayrica o duzluyom anne diyeni isiririm popisindeeen.
Balbikiz yarin gorecegim formunu. Yalniz zeytini de tarttiracagim ki bakalim kim yedi o tabaklari.)
Atmam bebegim :)Merve ya ahhaha
Sana uyuycam dedim ama bildirimlere bakıp uyuyorum trip atma bana optim
Selam kizlarrrr
Napiyosun tatlimslm şeker
Temizlik yapiyorum canim bitirmek üzereyimNapiyosun tatlim
Iyiyim bende canim nasil olsun tingir mingir takiliyorum:)Temizlik yapiyorum canim bitirmek üzereyimsen nasilsin balimm
selam canım öyle belli bir diyet yapmadım gelemiyorum öyle tek tip şeylere falan ben sadece normal yediğim yemeklerin porsiyonunu azattım ekmeği azalttım yavaş yavaş önce her öğünde 1 dilim kahvaltıda bazen 2 dilim falan yedim sonra azalttım işte şu an sadece kahvaltılarda yiyorum 1 dilim bazen öğlende yiyorum yemeğe göre yemekte pilav vs varsa ekmek hiç yemedim evde ne pişiyorsa porsiyonlarını azalltım yani birde ilk başlarda yürüyüş yapıyordum yarım saatle başladım sonra kardiyo ağırlıklı videolara geçtim netten kışın evde leslie ile yürüyüş yaptım böyle iştebiraz sabır lazım öyle hızlı kilo vermedim 4 ayda verdim 10 kiloyu 2 aydır falan sabitti kilom spor yaptım ama çok yediklerime dikkat edemedim ama almadımda kilo şimdi kalan kilolarımı vermeye çalışıyorum tekrarmrbb bişey sorucam size bu 10 kiloyu verirken neler yaptınız diyet+ spor mu kısaca özet geçerseniz çok sevinirim
Görüşürüz canıım kendine iyi bakheyy şekerler nasılsınız bugün spor yok benim haftasonuda evde değilim anneannemin yanına gitcem de spor yapamam herhalde buralarda olurum arada gelirim öpüldünüzz
Güle güle bebegm dikkat et kendine:)heyy şekerler nasılsınız bugün spor yok benim haftasonuda evde değilim anneannemin yanına gitcem de spor yapamam herhalde buralarda olurum arada gelirim öpüldünüzz
Süpersin canıımmerhaba kızlar
bugün 25. günüm
220 squat yaptım
100 tane simitlerim için hareket yaptım
100 tane mekik çektim
Eki Görüntüle 1594933
tebrikler çok güzelmerhaba kızlar
bugün 25. günüm
220 squat yaptım
100 tane mekik çektim
Eki Görüntüle 1594933
Oha foto cok guzel :))merhaba kızlar
bugün 25. günüm
220 squat yaptım
100 tane mekik çektim
Eki Görüntüle 1594933
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?