fitim fitsin fit (squat)

Kızlar ben de motivasyon amaçlı ekran kilidimi değiştirdiim. Tabii benim ilk olarak vermem gereken 7-8 kilo var Ben de vermem gereken kiloyu yazıp altına kendimi motive edici sözler eklediim

Yine süpersiiin canıım
teşekkür ederimm pantolon almak istiyorum dar paça 1 beden daha küçülürsem daha çok yakışır sanırım bacaklarım baya kalındı anca toparlamaya başladım kaç ay sonra ama düzenli spor yapınca olmayacak şey yok bence

Kızlar ben de motivasyon amaçlı ekran kilidimi değiştirdiim. Tabii benim ilk olarak vermem gereken 7-8 kilo var Ben de vermem gereken kiloyu yazıp altına kendimi motive edici sözler eklediim
benimde var 6 7 kilo o yüzden kardiyoağırlıklı sporlar seçiyorum bendensin 10 kilo verdim ama kalan 6 7 bakalım verecekmiyim aslında 4 5 kiloda yeter başlangıç için

Senii uzun zamandır takip ediyorum canıım çok iyisin gerçekten Dediğin gibi insan istedikten sonra her şeyi yapabiliyor. Ben sizin kadar tecrübeli değilim daha yenii başladım sayılır ama bırakmaya niyetim yok Ben de pantolon almak için eylülü bekliyorum. Okullar açılmadan ne kadar sıkılaşsam iyidir mantığıyla

benimde var 6 7 kilo o yüzden kardiyoağırlıklı sporlar seçiyorum bendensin 10 kilo verdim ama kalan 6 7 bakalım verecekmiyim aslında 4 5 kiloda yeter başlangıç için
Süpersiin canıım Kaçtan kaça düştün ? Ben de 7 kilo verdim şu ana kadar ama hayalim 54-55 olmak Yavaş yavaş veririz umarıım

73 ten 62 lere düştüm boyum 161 işte bende 50 leri görmek istiyorum öncelikle 59 u göreyimde bir 55 ondan sonra olursa bende arada birkaç pantalon alıyorum sonra bol geliyorlar çok hoşuma gidiyor

Bildirim zamanı fistiklar
♥ jillian Michael level 1 (şınav yerine squat yerdeki kol haraketi yerine mekik çektim )
şekerimm tebrikler

Bildirim:
Jillian Level 1
200 ip atlama
jilliancı bir grup olduk bu ara tebrikler hedef fit olmak

Bildirimler harika geliyor kizlar! Muhtesemsiniz.
Lune'nin fit kizlari geliyor acilin.

Sekerim bitanemm yukledigin resmi goremedim bilek icin. Yarin pcden bakip yazarim.

Bugun dort saat araliksiz temizlik yaptim, fayans vs ovdum. Ama yarin sporumu ve bildirimimi yapacagim. Hepiniz formdasiniz!

Bugun dort saat araliksiz temizlik yaptim, fayans vs ovdum. Ama yarin sporumu ve bildirimimi yapacagim. Hepiniz formdasiniz!

Kolay gelsin fistikimm yorulmussundur bende bu ara tüm evi ayağa kaldirdim ama ebbusla çok ağır ilerliyorum ben bi yeri toparliyorum bakıyorum ki o baska yeri bozmuş düzlüyom anne diyo

Bildirimler harika geliyor kizlar! Muhtesemsiniz.
Lune'nin fit kizlari geliyor acilin.

Sekerim bitanemm yukledigin resmi goremedim bilek icin. Yarin pcden bakip yazarim.

Canim elde sıkılan bilek güçlendirme aleti varya ondan yapiyim dedim ama yine incildi benim bilek o yüzden şınav çekmiyorum Jillianda şınav çekerken ben de squat yapiyorum şınav aralari da squat zaten o yüzden iyi oluyo baya squat yapmiş oluyorum kesintisiz

kolay gelsin canımm valla o kadar temizlikte baya yormuştur seni zaten
Deadiimm biz ilk bi jilliana başlamistik ya o zaman ben çok zorlanmistim ama bu sefer sporada 3 4 hafta ara vermeme ragmen jillianda çok zorlanmadim galiba güçleniyoruuz dimii

Olucaz inşallah kendimii hiç 54 kilo düşünemiyorum ama Bol gelmesii çok güzel bir şey ya bir de olmayan bir pantolana sığmak Benim var öyle bir tane ne zamandır denemiyorum cuma günü giyiyim barii bir daha Eveet evet jıllıan ablayla fitleşiyoruz

Deadiimm biz ilk bi jilliana başlamistik ya o zaman ben çok zorlanmistim ama bu sefer sporada 3 4 hafta ara vermeme ragmen jillianda çok zorlanmadim galiba güçleniyoruuz dimii
evet ya ben artık hepsini esmer kız gibi yapabiliyorum bir tek sınav cekemiyorum ama ilkinden yine iyi jillian beni mutlu ediyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…