teşekkür ederimm pantolon almak istiyorum dar paça 1 beden daha küçülürsem daha çok yakışır sanırım bacaklarım baya kalındı anca toparlamaya başladım kaç ay sonra ama düzenli spor yapınca olmayacak şey yok benceYine süpersiiin canıım
benimde var 6 7 kilo o yüzden kardiyoağırlıklı sporlar seçiyorum bendensinKızlar ben de motivasyon amaçlı ekran kilidimi değiştirdiim. Tabii benim ilk olarak vermem gereken 7-8 kilo varBen de vermem gereken kiloyu yazıp altına kendimi motive edici sözler eklediim
Senii uzun zamandır takip ediyorum canıım çok iyisin gerçektenteşekkür ederimm pantolon almak istiyorum dar paça 1 beden daha küçülürsem daha çok yakışır sanırım bacaklarım baya kalındı anca toparlamaya başladım kaç ay sonra ama düzenli spor yapınca olmayacak şey yok bence
Süpersiin canıımbenimde var 6 7 kilo o yüzden kardiyoağırlıklı sporlar seçiyorum bendensin10 kilo verdim ama kalan 6 7 bakalım verecekmiyim aslında 4 5 kiloda yeter başlangıç için
73 ten 62 lere düştüm boyum 161 işte bende 50 leri görmek istiyorum öncelikle 59 u göreyimde bir 55 ondan sonra olursaSenii uzun zamandır takip ediyorum canıım çok iyisin gerçektenDediğin gibi insan istedikten sonra her şeyi yapabiliyor. Ben sizin kadar tecrübeli değilim daha yenii başladım sayılır ama bırakmaya niyetim yok Ben de pantolon almak için eylülü bekliyorum. Okullar açılmadan ne kadar sıkılaşsam iyidir mantığıyla
Süpersiin canıımKaçtan kaça düştün ? Ben de 7 kilo verdim şu ana kadar ama hayalim 54-55 olmak Yavaş yavaş veririz umarıım
şekerimm tebriklerBildirim zamanı fistiklar
♥ jillian Michael level 1 (şınav yerine squat yerdeki kol haraketi yerine mekik çektim )
jilliancı bir grup olduk bu araBildirim:
Jillian Level 1
200 ip atlama
Bugun dort saat araliksiz temizlik yaptim, fayans vs ovdum. Ama yarin sporumu ve bildirimimi yapacagim. Hepiniz formdasiniz!
Bugun dort saat araliksiz temizlik yaptim, fayans vs ovdum. Ama yarin sporumu ve bildirimimi yapacagim. Hepiniz formdasiniz!
Bildirimler harika geliyor kizlar! Muhtesemsiniz.
Lune'nin fit kizlari geliyor acilin.
Sekerim bitanemm yukledigin resmi goremedim bilek icin. Yarin pcden bakip yazarim.
Deadiimm biz ilk bi jilliana başlamistik ya o zaman ben çok zorlanmistim ama bu sefer sporada 3 4 hafta ara vermeme ragmen jillianda çok zorlanmadim galiba güçleniyoruuz dimiikolay gelsin canımm valla o kadar temizlikte baya yormuştur seni zaten
Olucaz inşallah kendimii hiç 54 kilo düşünemiyorum ama73 ten 62 lere düştüm boyum 161 işte bende 50 leri görmek istiyorum öncelikle 59 u göreyimde bir 55 ondan sonra olursabende arada birkaç pantalon alıyorum sonra bol geliyorlar çok hoşuma gidiyor
şekerimm tebrikler
jilliancı bir grup olduk bu aratebrikler hedef fit olmak
Ooo işin çok kolay gelsiin canıım :)))Bugun dort saat araliksiz temizlik yaptim, fayans vs ovdum. Ama yarin sporumu ve bildirimimi yapacagim. Hepiniz formdasiniz!
Sağol canıımSüper tatlım
Ben acayip formdayimBugun dort saat araliksiz temizlik yaptim, fayans vs ovdum. Ama yarin sporumu ve bildirimimi yapacagim. Hepiniz formdasiniz!
evet ya ben artık hepsini esmer kız gibi yapabiliyorum bir tek sınav cekemiyorum ama ilkinden yine iyi jillian beni mutlu ediyor yaDeadiimm biz ilk bi jilliana başlamistik ya o zaman ben çok zorlanmistim ama bu sefer sporada 3 4 hafta ara vermeme ragmen jillianda çok zorlanmadim galiba güçleniyoruuz dimii
Merve ya ahhahaBen acayip formdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?