fitim fitsin fit (squat)

şekerim yavaştan geliyorsunn eski formuna
tesekkür ederim canim benim yarin 2.levele baslicaz..insallah jilian programini alnimin akiylan bitirdikten sonra baslarim düzenli olarak sqata..diyetten sonra popm kayboldu..biraz toparlanmasi lazim..
hoşgeldin canım gel yaz yarından itibaren squat yapmak şart değil zaten jillian squatlı hareketler yaptırıyor

Selam fıstıklar Bel ve karın ağrısında ölüyorum , yürürken belimi tutuyorum yok böyle bir şey Fitness benii öldürüyor ama yılmadım
Bildirim
1 saat fitness
Jıllıan Level 1
200 ip atlama
Ay bu sicakta helal olsun valla. Tebrikler.

tesekkür ederim kizlar. ..bana kalsa hemen size katilmak istiyorum ..biraz daha kaslarim alissin spora..ama kismet olursa 20 gün sonra sizinleyim
Sporun her turlusunu bize yazabilirsin. Squat ortak yaptigimiz bir hareket sadece. Jillianin icinde de var nasilsa hosgeldin.

Selam kızlar Bugün regl oldum o yüzden çok fazla spor yapamadım
Bildirim
Jıllıan Level 2

Selam guzeller nasilsiniz?

Jillian 2 de ilk gunler zorlanmak gayet normal.

Doro sporun ve motivasyon resimlerin bir harika!

Bildirim: 1 saat yuksek tempolu yuruyus.

Günaydin kizlar..bugün jilian 2.levelde 2.günümü btirdim..yarin dinlenme günü..ayriyetten 1 mil leslie ile spor yaptim

merhaba fit kızlar
bildirim zamanı
bugün 27. günüm 230 squat yaptım
100 tane mekik çektim
100 tane simitlerim için hareket yaptım (bu hareketin de ismini bilmiyorum. hazır ol pozisyonda durup yanlara doğru eğiliyorum bir sağa bir sola)

Harika! Fotoğraf gününde seni görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…