ozaman yarindan itibaren sizinleyim20 gün içinde yaptığın sporu da bizimle paylaşabilirsin
şekerim yavaştan geliyorsunn eski formunaBildirimle döndüm fistiklar
♥ 100 squat ( yarisi sumo )
♥ 50 köpek iseme haraketi
♥ 50 istiridye hareketi
♥ 50 selülit savar hareketi
♥ 50 üçgen
♥ 50 mekik
♥25 ters mekik
♥ 50 twist hareketi
soğuma
hoşgeldin canım gel yaz yarından itibaren squat yapmak şart değil zaten jillian squatlı hareketler yaptırıyortesekkür ederim canim benimyarin 2.levele baslicaz..insallah jilian programini alnimin akiylan bitirdikten sonra baslarim düzenli olarak sqata..diyetten sonra popm kayboldu. .biraz toparlanmasi lazim..
yaaaa işte benim de aklımdan o geçti aynı ben dedim ama 1. hali tabiaaa ben butabi 1. halisi
Ay bu sicakta helal olsun valla. Tebrikler.Selam fıstıklarBel ve karın ağrısında ölüyorum , yürürken belimi tutuyorum yok böyle bir şey Fitness benii öldürüyor ama yılmadım
Bildirim
1 saat fitness
Jıllıan Level 1
200 ip atlama
Sporun her turlusunu bize yazabilirsin. Squat ortak yaptigimiz bir hareket sadece. Jillianin icinde de var nasilsa hosgeldin.tesekkür ederim kizlar...bana kalsa hemen size katilmak istiyorum ..biraz daha kaslarim alissin spora..ama kismet olursa 20 gün sonra sizinleyim
Hosbuldum ..ama bugün jilian 2.levelde cok zorlandim normalmi aceba..Sporun her turlusunu bize yazabilirsin. Squat ortak yaptigimiz bir hareket sadece. Jillianin icinde de var nasilsa hosgeldin.
Teşekkürler canıımAy bu sicakta helal olsun valla. Tebrikler.
SüperrsiinBildirim zamani:
100squat
50 ucgen
50 iseyen kopek
50 istiridye
10 min abs
20 min high intensity workout
Süpersiin canıımmerhaba kızlar
bildirim zamanı
bugün 26. günüm
225 squat yaptım
100 tane simitler için hareket yaptım
100 tane mekik çektim
Eki Görüntüle 1595745
Harika! Fotoğraf gününde seni görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.merhaba fit kızlar
bildirim zamanı
bugün 27. günüm 230 squat yaptım
100 tane mekik çektim
100 tane simitlerim için hareket yaptım (bu hareketin de ismini bilmiyorum. hazır ol pozisyonda durup yanlara doğru eğiliyorum bir sağa bir sola)
Eki Görüntüle 1596352
teşekkür ederim ben de sabırsızlanıyorumHarika! Fotoğraf gününde seni görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.
Günaydin kizlar..bugün jilian 2.levelde 2.günümü btirdim..yarin dinlenme günü..ayriyetten 1 mil leslie ile spor yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?