kızlar kötü haber
lune nin anneannesı vefat etti. gelemiycek bi süre
Canım jıllıan grubuna da yazacaktım unutuyorum hatırlattığın iyi oldu. Ben haftada 4 gün fitness a gidiyorum ve hareketleri bitirmem en az 1.5 saatimi alıyo. Yoruluyorum ve kaslarımın da bu tempoya biraz alışması lazım bu yüzden bu aralar jıllıan yapamıyorumkoza artik jilian yapmiyormuzun canim....ben bitirmek istiyorum bakalim yapabilecekmiyim..bugün 16.gün olacak..
Canım öncelikle geçmiş olsun ama ben gözlük kullanmıyorum ama alışırsıın zamanla hem sana öyle geliyodur büyük ihtimal kötü durmuyodurHepinize merhaba!
Zaten aranıza yeni katılmıştım. Fakat ara vermek mecburiyetinde kalmıştım. Bayramdan sonra uyuşukluk geldi yapamdım. Geçen hafta boyunca hastanedeydik . Hem annem için hem kendim için bu haftada aynı şekilde geçti. Ve moralim çok bozuk.
Göz doktoruna gittik iki farklı hastanede muayene oldum. Gözlük verdiler. 1 derece astigmatım varmış. Günlük hayatta sıfır sıkıntı fakat liseye gittiğim için tahtayı görmede problem yaşıyorum. Gözlüğü aldığımdan beri sıkıntılıyım. Herkes ilerler diyor diyor of.
Gözlüğe hiç alışamadım. Birde hiç yakışmadı. Evdekiler bile yüzünü buruşturdu of ya gülsemmi ağlasammı bilemedimm
Ve 11. sınıfa geçtiğim için ufaktan YGS çalışmalarına başlamak istiyorum. Ders çalışmam gerekiyor. Bir program yaptım .Onu bitirmem lazım okul açılana kadar. Fakat yetişmeyecek gibi hastane olayı yüzünden. Çok sıkıntılıyım ya.
Acilen spora başlamam lazım.
OFFFF
Çok teşekkür ederim canım. Acilen düzene girmem lazım.Canım öncelikle geçmiş olsun ama ben gözlük kullanmıyorum ama alışırsıın zamanla hem sana öyle geliyodur büyük ihtimal kötü durmuyodurAyy ben de 16 yaşındayım 10.sınıfa geçtiim ve ygs stresii bende de var ufaktan kolay gelsiin sana Ben de okullar açılınca da spora devam etmek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum hiiç
Canım öncelik derslerin:) ve geçmiş olsun benim de gözlerim bozuk miyopum lens kullanıyorum ama çıkarınca kör gibiyim resmenHepinize merhaba!
Zaten aranıza yeni katılmıştım. Fakat ara vermek mecburiyetinde kalmıştım. Bayramdan sonra uyuşukluk geldi yapamdım. Geçen hafta boyunca hastanedeydik . Hem annem için hem kendim için bu haftada aynı şekilde geçti. Ve moralim çok bozuk.
Göz doktoruna gittik iki farklı hastanede muayene oldum. Gözlük verdiler. 1 derece astigmatım varmış. Günlük hayatta sıfır sıkıntı fakat liseye gittiğim için tahtayı görmede problem yaşıyorum. Gözlüğü aldığımdan beri sıkıntılıyım. Herkes ilerler diyor diyor of.
Gözlüğe hiç alışamadım. Birde hiç yakışmadı. Evdekiler bile yüzünü buruşturdu of ya gülsemmi ağlasammı bilemedimm
Ve 11. sınıfa geçtiğim için ufaktan YGS çalışmalarına başlamak istiyorum. Ders çalışmam gerekiyor. Bir program yaptım .Onu bitirmem lazım okul açılana kadar. Fakat yetişmeyecek gibi hastane olayı yüzünden. Çok sıkıntılıyım ya.
Acilen spora başlamam lazım.
OFFFF
Canım ben de şu an olduğum kiloyu gostermiyorum:) aynaya bak tartıya degillKizlar birsry sormak istiyorum kafam cok karisik..ljilian sporuna baslayali ilk basta diyetle güzel incelmistim...ilk kilom aslinda 60 kiloydu..bildirim erken yapilmasi gerektigi icin ben 2 kilo az vermistim nasilsa jiliana basladigim güne kadar 58 olurum diye.....asil sorum sanirim spordan istahim acildi ve tekrar 60 kilo oldum ölcülerimde eski haline geldi...ama göbegim daha düzgün önceden 60 oldugumda göbegim daha belli oluyordi tishörtün üzerinden....ama ölcüler ayni su an nasil oldu anlamiyorum
Sagol canim cevabin icin ..jilianin bence etkisi oldu..yediklerime biraz daha dikkat etseydim eminim daha iyi olacakti..neyse acemilik..birdahakisefere protein agirlikli beslenirim...Canım ben de şu an olduğum kiloyu gostermiyorum:) aynaya bak tartıya degill
Evet tatlım protein çok çok önemliSagol canim cevabin icin ..jilianin bence etkisi oldu..yediklerime biraz daha dikkat etseydim eminim daha iyi olacakti..neyse acemilik..birdahakisefere protein agirlikli beslenirim...
canım spor zaten direk etki göstermiyor sporu bıraktıktan yada ara verdikten sonrada kaslar kendini topladığı için o etki daha fazla geliyor sana hatta ilk başta etki etmiyor gibi hissediyorsun biraz ara verince farkediyorsun ama tam şu noktada belli bir program uygulayıp tekrar devam etmeni öneririm hergün olmasa da haftada 3 gün falan squat yap mesela yoksa kasların tekrar yumuşayıp kendini tekrar bırakır eski halin olmasa geriye dönüş yaşarsınŞaşkınım, bir kaç ay önce bırakmıştım yapmayı; çünkü hiçbir değişiklik yoktu. Bugün banyodan çıkınca arkamı dönüp baktım ve yuvarlak, hafif toplanmış bir kalça ile karşılaştımAma dediğim gibi bırakma sebebim hiç ama hiç değişiklik olmayışıydı. Böyle bırakınca etkisi oluyor mu? Yoksa farkında olmadan yaptığım başka bir şeyin mi etkisi bu?
harikasın canım ben bu hafta çok aktif sporalar yapmadığım için yazmıyorum yürüyüş falan yaptım da çok aktif olmuyr çok sıcakFıstıklar nerelerdesiniiz ? Buralar çok sessiz.
Dünkü bildirimim:
1.5 saat fitness
450 ip atlama
Bugünkü bildirimim:
1.5 saat fitness
450 ip atlama
selam dionee bayadır yoksunslm kızlarrr
şekerim naber canım misafirlerin gelmiş hoşgelmişSlm fistikim
Merhabacanım spor zaten direk etki göstermiyor sporu bıraktıktan yada ara verdikten sonrada kaslar kendini topladığı için o etki daha fazla geliyor sana hatta ilk başta etki etmiyor gibi hissediyorsun biraz ara verince farkediyorsun ama tam şu noktada belli bir program uygulayıp tekrar devam etmeni öneririm hergün olmasa da haftada 3 gün falan squat yap mesela yoksa kasların tekrar yumuşayıp kendini tekrar bırakır eski halin olmasa geriye dönüş yaşarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?