evet canım çok zorlayıcı ama sonuçları süper bende sınavı ilk yaptığımda 4 falanda şimdi 20 falan zorlanmiyorum 3 tur döndüm jilliandacanım jillian yaptım çok keyifli hareketler süper kardiyo ile birlikte olması çok başarılı...Ancak gerçekten zorlayıcı yani ben zorlandım
sonuna kadar zor dayandim
hatta bazı hareketleri yapamadım özellikle sınav hareketini. ..
sanırım vücudum çok ham
ama senin de dediğin gibi canim pes etmeyeceğim
birkaç gün deneyeceğim vücudun alismasi lazım galiba. ..
Bende oturup kalkamiyordum ya aklıma geldi yürürken penguen gibi yürüyordum annem gülüyordu bende korkmustum ama artık çok az ağrı oluyor sonra geçiyor hemen Stretching yapmayı unutma kasların zeddlenmesini engelliyor yineah görseydiniz ilk squat deneyimimden sonra merdiven çıkarkenbeni insan korkuyor korkuyor işte çok istiyorum vücudumun esnemeye de ihtiyacı var aşırı stres yüklemesinden kaskatı bedenim spor şart başlayacağım inşallah çok saolun ilgi süper
canım aslında yabancı olduğum hareketler değil ama 3 yıldır hiç spor yapmıyorum pilates yapıyordum ve vücudum çok esnemisti.evet canım çok zorlayıcı ama sonuçları süper bende sınavı ilk yaptığımda 4 falanda şimdi 20 falan zorlanmiyorum 3 tur döndüm jilliandaama her bölgede süper incelme yapıyor ölçülerini al hatta 1 ay sonunda sonuçlarıni karsilastiralim
Upuzun bir aranın sonunda artık düzenli olarak sporumu yapmaya başladım , yapıyorum.
Ufak bir bildirimde benden gelsin.
10 dk ısınma
10 minute ab workout
75 squat
50 üçgen
50 işeyen köpek
50 omuzlar için ağırlıklı egzersiz
50 şer tane bir kaç tane ortaya karışık egzersiz
Hedefim : yaklaşık 2 sene sonra başlayacağım üniversiteye kadar tamamen fit bir görünüme kavuşmak
Fit kalın , sağlıcakla kalın...
Yine bildirimleri bekleriz canım güzel bir donus olmusUpuzun bir aranın sonunda artık düzenli olarak sporumu yapmaya başladım , yapıyorum.
Ufak bir bildirimde benden gelsin.
10 dk ısınma
10 minute ab workout
75 squat
50 üçgen
50 işeyen köpek
50 omuzlar için ağırlıklı egzersiz
50 şer tane bir kaç tane ortaya karışık egzersiz
Hedefim : yaklaşık 2 sene sonra başlayacağım üniversiteye kadar tamamen fit bir görünüme kavuşmak
Fit kalın , sağlıcakla kalın...
İnşallah teşekkür ederimYine bildirimleri bekleriz canım güzel bir donus olmus
9. Ve 10. Gün mola verdim
11.gün squat
115 squat
50 pulse cruches
50 bicycle cruches
50 toe taps
50 alternating jackknivess
50 reverse crunch
50 oblique crunch
50 swich sides
50 reclined punches
50 toe tounch cruchs
Ve soğumaya
bugünün bildrimi shaun t nin programı focus t25 e başladım 28 dk onu yaptım cardio videosu aslında alıştırma turları yapıyorum asıl pazartesi başlayacağım@SekerPancari71 bana katılır mısın ne dersin balımm sen yapıyordun sanki bir ara
şöyle söyleyim jillian programı gibi sadce daha çok video var azıcık daha zor gibi diyim bilmeyenlere
evet aynen öyle ben başta sahun t nin gösterdiği gibi yapıyordum videonun ortalarına doğru tanyaya geçtim öldüm ya çok tempoluydu cardiosu speed nasıl bilmiyorum yarın da onu deniycemKesinlikle katılıyorum,
sıralama şöyle
en kolayı leslie
sonra jillian
sonra focus t25
canım çıkıyor
zormuş ya ama güzel sonuçşar alacağımıza eminim sanırım yan topiktesin sen focus 25 yapıyorsunuz ben mistik kediye sorup başladım bu programa o da yapıyor yaBen de arada o japon güney Koreli bayan arkadaş a arada da baştaki elemana uyuyorum ama canım çıkıyor.
zormuş ya ama güzel sonuçşar alacağımıza eminim sanırım yan topiktesin sen focus 25 yapıyorsunuz ben mistik kediye sorup başladım bu programa o da yapıyor yahepimize kolay gelsin pes etmeden bitirmek dileğiyle
hadi bakalım çok iddialı gördüm seni sonunda gelip bakıcam kim yenecek arada gelirim önde gideni tutarım ona göreİnşallah canım ya Mistik Kedi merve ve ben 3 lu düello yapıyoruz ölçüleri de yazdik aslında birinci belli de ikinci merve mi Mistik Kedi mi onu merak ettiğimiz için başladık
seni aldım listeye o zamanBen squat ve pilates karışıklık yapıyorum arada da kedili bin videolarını yapıyorum :))
hadi bakalım çok iddialı gördüm seni sonunda gelip bakıcam kim yenecek arada gelirim önde gideni tutarım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?