Canım 5 gün yapıp 1 gün mola veriyorumseni aldım listeye o zamanbelli bir günün varmı hergün mü programın yada haftada kaç gün
tamam canımCanım 5 gün yapıp 1 gün mola veriyorum
Sende karisik yapıyorsun dmitamam canımbende 6 gün yapıp 1 gün ara düşünüyorum kendime
ben karışık yapıyordum ama pazartesi focus t25 programına başlamayı düşünüyorum jilliandan biraz daha zor 6 gün yapıp bir gün ara vererek 34 gün sürüyor alfa programı deneyim dedim soğumayla beraber yaklaşık 28 dk sürüyor ama baya terletiyor yaniSende karisik yapıyorsun dmi
Hmm ben su 1 aylık squatimi yapımda onada başlarım daha bugün 12.günüm olacak birazdan bildirim yapcamben karışık yapıyordum ama pazartesi focus t25 programına başlamayı düşünüyorum jilliandan biraz daha zor 6 gün yapıp bir gün ara vererek 34 gün sürüyor alfa programı deneyim dedim soğumayla beraber yaklaşık 28 dk sürüyor ama baya terletiyor yani
Fit arkadaşlar merhaba dükkânı kapattim elimde sıfır Lee vb markalı kotlarim var zararına satış 60 TL not: 100 TL ve üzeri kargo bana ait
tamam canım programı yarım bırakma bende kendi programıma devam edicem ek sadece bazı hareketleri azaltırımHmm ben su 1 aylık squatimi yapımda onada başlarım daha bugün 12.günüm olacak birazdan bildirim yapcam
canım bunları bit pazarına konu açacaksın kiblersek ceza alabilirsin yani
evet o canım ama o adamın yaptığı gibi yapıyorum çekik gözlü bir kadın var yanda onun yaptığını takip ettim çoğunluklazenci bir adam var o videomu deadline
yukarki kıyafetleri diyorsan katılıyorumBunun yeri burasimi yani
Evet onları dedim alıntı yaptım ama eklemedi nedenseeecanım bunları bit pazarına konu açacaksın kiblersek ceza alabilirsin yani
evet o canım ama o adamın yaptığı gibi yapıyorum çekik gözlü bir kadın var yanda onun yaptığını takip ettim çoğunlukla
yukarki kıyafetleri diyorsan katılıyorum
benimde eklenmedi mesajına nokta koydum çıktı onu ben yaptımEvet onları dedim alıntı yaptım ama eklemedi nedenseee
Ben kibledimbenimde eklenmedi mesajına nokta koydum çıktı onu ben yaptımaslında yasak birdaha olursa kiblerim çekinmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?