squat iyice alışkanlık yaptı ufak bi ara yakalayım 3-5 demeden yapıyorum aralardadaŞeker pancarı nin da dinlenme günüama H E nerdesin sen bugünseninde mi dinelnmeydi
Ben 10 dk zumba yaptım bugun
Ya canim ben adet oldum benim 7 gun suruyor ve agrili oldugu icin yapmiyorum sali gunu hisimla burdayimŞeker pancarı nin da dinlenme günüama H E nerdesin sen bugünseninde mi dinelnmeydi
Ben 10 dk zumba yaptım bugun
Güzel bişey bence spordan zarar gelmez kisquat iyice alışkanlık yaptı ufak bi ara yakalayım 3-5 demeden yapıyorum aralardada
Tamam canım o zaman haber almak için sordum zaten bendeYa canim ben adet oldum benim 7 gun suruyor ve agrili oldugu icin yapmiyorum sali gunu hisimla burdayim
geçmiş olsun zorlamadan mı acabaGüzel bişey bence spordan zarar gelmez kibende el bileşimi incitmisim acıyor ya ondan spora başlamadım daha doğrusu Kasım ağrıyor bilegime doğru bişey Tutamıyorum falan böyle elimi yaslayamiyorum biyere çok kötü ya inşallah pazartesiye gecer
Evet canım bilegimi zorladim bu hafta ya işte ağır bişey yaptım diyim zaten hissettim kolum ağrımisti dün akşam çıktı acısı ya hani boyun tutulur da döneminin ya sağa sola onun gibi kolum tutuldu aha doğrusu bilegimgeçmiş olsun zorlamadan mı acaba
Evet canım bilegimi zorladim bu hafta ya işte ağır bişey yaptım diyim zaten hissettim kolum ağrımisti dün akşam çıktı acısı ya hani boyun tutulur da döneminin ya sağa sola onun gibi kolum tutuldu aha doğrusu bilegimböyle sıcak su falan kası gevşetiyor rahatliyorum açılır herhalde dikkat edersem iki gune
sıcak suyla birlikte sabunla ov bileğini dikkat et yinedeEvet canım bilegimi zorladim bu hafta ya işte ağır bişey yaptım diyim zaten hissettim kolum ağrımisti dün akşam çıktı acısı ya hani boyun tutulur da döneminin ya sağa sola onun gibi kolum tutuldu aha doğrusu bilegimböyle sıcak su falan kası gevşetiyor rahatliyorum açılır herhalde dikkat edersem iki gune
Sağol canım ya tamam yapıyorum zaten aradasıcak suyla birlikte sabunla ov bileğini dikkat et yinede
hayırlı gecelerSağol canım ya tamam yapıyorum zaten aradaiyi geceler o zaman görüşürüz yarin
bölünmezse eğer total body ile bu haftaki başlangıçBende focus t25 cardio yapıp 2. Haftaya başladım tekrar + 5 dk zumba
O zaman ikimizde yarın total body yapcaz çok iyibölünmezse eğer total body ile bu haftaki başlangıç
Kizlar bugun
50 squat
20 dkda gobus calistim.
Sali gunu tam tempoya baslicam bu isinma turlari
Son kaldigim yere gore baya kotu canim yaısınma turları da fena değil hatta süper
evet ona göre az tabi ama bak iyi olmuş hırslanman arada lazım bize böyle şeylerSom kaldigim yerde baya kotu canim yaesim bugun hayirdir yapmiyon squat noldu pes mi ettin dedi hirslandirdi :)
Aynen canim hirsiniz gecince bana haber verin sizi hirslandirayimevet ona göre az tabi ama bak iyi olmuş hırslanman arada lazım bize böyle şeylersenin iyiliğin için herşey boşver
tamam aklımdaAynen canim hirsiniz gecince bana haber verin sizi hirslandirayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?