fitim fitsin fit (squat)

bugün başladımm 50 squat
başka ne yapmam lazım kızlar
o günlük squat sayılarından hariç
kıç önemli tabi
Popiş canım o
1 ay boyunca 10 ar 10 ar veya 5 er 5 er yukselt
yanında arkadaşlar vıdeo paylaştı öncekı sayfalarda onlardan yap :)

Yani anlamaya çalışıyorum ama
biraz karışık mı
diğerleri ne total body circut da napıyosunuz mesela ya da cardio da
ilk hafta 1. gün cardıo
2. gün speed 0.1
3. gün total body cırcuıt
4. gün ab ıntervals
5.gün cardıo & lower focus
ikinci hafta sıralama değişiyor tablodaki sırayı takip ediyoruz önceki sayfalarda videolar var geri dönüp bulman zor olur senin için atarım videoda ki hareketleri yapıyoruz canım
ilk gün cardıo
cardıo videosu kirass

ben kısa yol olarak ekledim videolarımı ordan açıyorum o gün hangisini yapacaksam

Yani anlamaya çalışıyorum ama
biraz karışık mı
diğerleri ne total body circut da napıyosunuz mesela ya da cardio da
hareketler baya hızlıca video da sağ tarafta çekik gözlü bayan var ona göre yapabilirsin hareketleri benim 3. haftam severek yapıyorum

off haftalardır iş güç, hastalık, yolculuk, misafir falan derken düzenim bozuldu bi gün spor 3-5 gün ara oldu hep...şimdi de yine hasta oldum. artık eski spor düzenime dönmek istiyorummm

ben tatile ayrıldım @deadline
Sana yetişiyim bu arada napayim

off haftalardır iş güç, hastalık, yolculuk, misafir falan derken düzenim bozuldu bi gün spor 3-5 gün ara oldu hep...şimdi de yine hasta oldum. artık eski spor düzenime dönmek istiyorummm
iyiles bekleriz canım valla ara verince başlayan kadar zor oluyor başlayınca da vicdan yapıyor insan yapmayınca

ben çok sıkıldım bugün eksik gibi günüm yemeye vurdum kendimi acıkıyorum durmadan ve baş ağrım var sabahtan beri geçmedi
aslınd aböyle durumlarda leslie yapabilirsin 1 yada 2 mil zorlamadan birde tarçınlı süt iç iyi geliyor ben tatlı krizim içinde yanında 1 kare bitter yiyorum yarın bunları uygula bir arada meyve ye mesela şeker ihtiyacını da karşılar hemde saldırmazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…