bugün başladımm 50 squat
başka ne yapmam lazım kızlar
o günlük squat sayılarından hariç
kıç önemli tabi
canım hoşgeldin biz squat ve focus t25 başladık bu program ilk etap 5 haftalıkikinci gün 55 squat tamamdır
başka ne yapmam gerekama cvp vermiyosunuz.
Yani anlamaya çalışıyorum amacanım hoşgeldin biz squat ve focus t25 başladık bu program ilk etap 5 haftalık
Eki Görüntüle 1691389
ilk hafta 1. gün cardıoYani anlamaya çalışıyorum ama
biraz karışık mı
diğerleri ne total body circut da napıyosunuz mesela ya da cardio da
cardıo videosuilk gün cardıo
hareketler baya hızlıca video da sağ tarafta çekik gözlü bayan var ona göre yapabilirsin hareketleri benim 3. haftam severek yapıyorumYani anlamaya çalışıyorum ama
biraz karışık mı
diğerleri ne total body circut da napıyosunuz mesela ya da cardio da
Sana yetişiyim bu arada napayimben tatile ayrıldım@deadline
iyiles bekleriz canım valla ara verince başlayan kadar zor oluyor başlayınca da vicdan yapıyor insan yapmayıncaoff haftalardır iş güç, hastalık, yolculuk, misafir falan derken düzenim bozuldu bi gün spor 3-5 gün ara oldu hep...şimdi de yine hasta oldum. artık eski spor düzenime dönmek istiyorummm
ben çok sıkıldım bugün eksik gibi günüm yemeye vurdum kendimi acıkıyorum durmadan ve baş ağrım var sabahtan beri geçmedifocus t25 2. hafta 2. gün speed1.0 yapıldı ve 20 dk zumba ekstra egzersizler strech yapıldı
aslınd aböyle durumlarda leslie yapabilirsin 1 yada 2 mil zorlamadan birde tarçınlı süt iç iyi geliyor ben tatlı krizim içinde yanında 1 kare bitter yiyorum yarın bunları uygula bir arada meyve ye mesela şeker ihtiyacını da karşılar hemde saldırmazsınben çok sıkıldım bugün eksik gibi günüm yemeye vurdum kendimi acıkıyorum durmadan ve baş ağrım var sabahtan beri geçmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?