çeşit çeşit ses çıkıyo her yerimdenHatta bugun nasıl yapcam onu düşünüyorum.:))
Ya:bide canim sende de dizlerde çıt sesi oluyo acayip ayar etmeye basladi bu durum beni sinir ediyo o sesi duymak.:)
Allah seni yaa.çeşit çeşit ses çıkıyo her yerimden
öylece kalakalcam bigün
süperlay lay layy 45 squat yaptım dün 3 sette
nasıl seviniyorum yapabildim diye
tam mı çekiyosun mekiği yoksa dizleri kırıp ayaklar yerde yarım mısüper
bende bu aksam bakalim kac tane yapabilcem... spor zaten cok yapiyorumda bu squat i hic yapmiyodum
ama feci mekik cekerim
dizleri kirip ayaklar yerde yarim...yani bu ebru salli nin yaptigi gibi felan...tam mı çekiyosun mekiği yoksa dizleri kırıp ayaklar yerde yarım mı
bnde iyi çekerim mekiği de squat fena yaaa
offf harikasındizleri kirip ayaklar yerde yarim...yani bu ebru salli nin yaptigi gibi felan...
bisürü degisik versiyonlarini cekiyorum 500-600 kadar
six pack degil tam...cok erkek gibi sevmiyorumda ama kaslidir ...sadece son aylarda pek spor yapamadim tatil felan girdi araya biraz koyverdim...simdi basladim yine yakinda resim koyarim..offf harikasın
karın kası vardır o zamn six-pack
Canikom...sırf cardio değil kaslarıda calıştirman gerekiyo...ilk bacaklar icin aletlerde hafif kilo ile başla ic bacak dış bacak arka bacak icin aletler var....omuz ve kollar icinde caliş...karin kaslarini iyileşince başlarsin sporun sonunda 30 dakka cardio yap sonra dakkayı cogaltirsin...Merhaba kizlar ben 162 boyunda 62 kiloyum daha yeni karin germe oldum onun icin karin kaslarimi calistirmam yasak simdilik.. Ilk once 5/6 kilo vermek istiyorum siz bana ne onerirsiniz? Su an hizli tempo 45 dakika yuruyus yapiyorum bacak icim yumsak onu daha siki olmasini istiyorum ve popomu da kaldirmak istiyorum buyutmedenyeterince buyuk cunki
Sorum su cardio dan baska ne yapmaliyim once kilomu verip temi kas hareketleri yapmam lazim yoksa ikisini bir yapabilirmiyim ?
Canim ben cardio yapinca 165 kalp atisi oluyor cokmu yani bilmiyordum ay bidahakine dikkat edeyim hemen cardiodan sinra kas calistiriyorum popo makinesi agirlik olarak 9 kilo yapiyorum sinra ic ve dis bacak onada 9 bazen daha fazla hepsinden 20 ser tane yapiyorum sonra on bacak arka bacak agirlikli yapiyorum ama benim sirt bolgemde yagli ona hangi makineyi yapmam lazim bilmiyorum sorarim bidahakineCanikom...sırf cardio değil kaslarıda calıştirman gerekiyo...ilk bacaklar icin aletlerde hafif kilo ile başla ic bacak dış bacak arka bacak icin aletler var....omuz ve kollar icinde caliş...karin kaslarini iyileşince başlarsin sporun sonunda 30 dakka cardio yap sonra dakkayı cogaltirsin...
Cardio da kalb atişlarini kontrol edebiliyosun o aletlerde...120 civarinda kal...orda en cok yağ yaktigin o civarlar...
Hem kas yapip hem zayiflicaksin ...merak etme popo büyümez sertleşir
MaşaAllah canım peki göbeğin ne durumda bu kadar mekiğe rağmendizleri kirip ayaklar yerde yarim...yani bu ebru salli nin yaptigi gibi felan...
bisürü degisik versiyonlarini cekiyorum 500-600 kadar
göbegim süper durumdaydi mayis ayina Kadar sonra spora ara vermem gerektiMaşaAllah canım peki göbeğin ne durumda bu kadar mekiğe rağmen
Canim ben cardio yapinca 165 kalp atisi oluyor cokmu yani bilmiyordum ay bidahakine dikkat edeyim hemen cardiodan sinra kas calistiriyorum popo makinesi agirlik olarak 9 kilo yapiyorum sinra ic ve dis bacak onada 9 bazen daha fazla hepsinden 20 ser tane yapiyorum sonra on bacak arka bacak agirlikli yapiyorum ama benim sirt bolgemde yagli ona hangi makineyi yapmam lazim bilmiyorum sorarim bidahakine
Cok tsk ederim tatlimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?