fitim fitsin fit (squat)

Hatta bugun nasıl yapcam onu düşünüyorum.:))
Ya:bide canim sende de dizlerde çıt sesi oluyo acayip ayar etmeye basladi bu durum beni sinir ediyo o sesi duymak.:)
çeşit çeşit ses çıkıyo her yerimden
öylece kalakalcam bigün

Günaydın kızlar bende dün sukuata başladım makineli Sukuat spor salonunda 42 defa bu hafta ağırlıksız haftaya ağırlıklı

Merhabalar , burasi cok güzelmis yaaa spor seven ve yapan biri olarak
bende katiliyim araniza...hem belki biraz daha gaza gelirim

süper

bende bu aksam bakalim kac tane yapabilcem... spor zaten cok yapiyorumda bu squat i hic yapmiyodum
ama feci mekik cekerim
tam mı çekiyosun mekiği yoksa dizleri kırıp ayaklar yerde yarım mı
bnde iyi çekerim mekiği de squat fena yaaa

tam mı çekiyosun mekiği yoksa dizleri kırıp ayaklar yerde yarım mı
bnde iyi çekerim mekiği de squat fena yaaa
dizleri kirip ayaklar yerde yarim...yani bu ebru salli nin yaptigi gibi felan...
bisürü degisik versiyonlarini cekiyorum 500-600 kadar

Kızlar squatyapan herkesi çok tebrin ediyorum maşallahınız var . Ben 4 ay önce doğum yaptm ve karnım az da olsa kaldı bu durumdan ve kalçamın dışa doğru olmamasından memnun değilim aslında küçük değil ama sanırım dik ve yuwarlak olmamasından rahatsızım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcu olabilirmi acaba kalçam ve karnım için ne yapmalıyım nerden başlamalıyım.

Merhaba kizlar ben 162 boyunda 62 kiloyum daha yeni karin germe oldum onun icin karin kaslarimi calistirmam yasak simdilik.. Ilk once 5/6 kilo vermek istiyorum siz bana ne onerirsiniz? Su an hizli tempo 45 dakika yuruyus yapiyorum bacak icim yumsak onu daha siki olmasini istiyorum ve popomu da kaldirmak istiyorum buyutmeden yeterince buyuk cunki

Sorum su cardio dan baska ne yapmaliyim once kilomu verip temi kas hareketleri yapmam lazim yoksa ikisini bir yapabilirmiyim ?

Kızlar bende bugün bacak Ağrı'mdan Sukuat yapamadım biliyorsunuz ben aletli yapıyorum

Canikom...sırf cardio değil kaslarıda calıştirman gerekiyo...ilk bacaklar icin aletlerde hafif kilo ile başla ic bacak dış bacak arka bacak icin aletler var....omuz ve kollar icinde caliş...karin kaslarini iyileşince başlarsin sporun sonunda 30 dakka cardio yap sonra dakkayı cogaltirsin...
Cardio da kalb atişlarini kontrol edebiliyosun o aletlerde...120 civarinda kal...orda en cok yağ yaktigin o civarlar...
Hem kas yapip hem zayiflicaksin ...merak etme popo büyümez sertleşir

Canim ben cardio yapinca 165 kalp atisi oluyor cokmu yani bilmiyordum ay bidahakine dikkat edeyim hemen cardiodan sinra kas calistiriyorum popo makinesi agirlik olarak 9 kilo yapiyorum sinra ic ve dis bacak onada 9 bazen daha fazla hepsinden 20 ser tane yapiyorum sonra on bacak arka bacak agirlikli yapiyorum ama benim sirt bolgemde yagli ona hangi makineyi yapmam lazim bilmiyorum sorarim bidahakine
Cok tsk ederim tatlimm

Bildirim ;
20 xsağ....20 x sol kneeling heel
1 dakika düz plank
30 sn yan plank
50x squats
50 kg ağirlikla ic ve diş bacak 2 set 25 x
Arka bacak ve on bacak 2 set 25 x
Düz ve yan mekikler
En son cardio 45 dakika
Yoruldummmmmm

MaşaAllah canım peki göbeğin ne durumda bu kadar mekiğe rağmen
göbegim süper durumdaydi mayis ayina Kadar sonra spora ara vermem gerekti
kaslarda malesef spor yapmayinca Cabuk kaybolan bisey...
bide üstüne o dönem 3-4 kg aldim ...resmen koyverdim yani ama simdi yine basladim hem diyet hem spor... yinede iyi ama memnunum

canim hocamin söyledigi bu...120 civari vucudun en fazla yag yaktigi yer..
cok fazla yukarlara cikarsa kalp atislarin ozaman kondisyon calismis oluyorsun ve karbonhidrat yakiyorsun , tabiki arada bunuda yapabilirsin kondisyon icin iyi ama ozaman zaten 15 dakkada nefes nefese kaliyosun uzun süre yapamiyosun
diger türlü 120 de 45 Dakka 1 Saat dayanabiliyosun yani daha fazla yagda yakiyosun.
kaslarida calisman gerekki vucut SIKILASSIN ve form alsin...zayifladikca kaslar biraz cikicak...yoksa kas olmazsa zayiflayinca sadece Sarkar heryer bunuda istemiyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…