fitim fitsin fit (squat)

Merhaba, kaın için laura london 10 min abs yapabilirsin.
Pop için de squat.

Cardio iyi başlangıç için çünkü tam spora alışmadan sıkılaştırma önermiyorum. Yanlış bir hareket zedelenme ve sakatlık çıkarabilir.

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. :) biz bebiş çalışmalarındayız yine de spora dönmek istiyorum.
Regl olduktan sonra cardio vb bir şeyler yaparak başlayacağım. Göbek olmaya başladı.

Kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. :) biz bebiş çalışmalarındayız yine de spora dönmek istiyorum.
Regl olduktan sonra cardio vb bir şeyler yaparak başlayacağım. Göbek olmaya başladı.
Luneeeemmm gelmiş canim baliimmm aşkımmmm nasılsın çok özledim seni

ay hayırlısı olsun biz şeker pancarıyla burdayız lune arada modumuz düşsede burdayız yani aynen devam etmeye çalışıyoruz senin gelmende çok iyi oldu ya

kilo mu aldın canım sanki kilon normaldi senin değil mi bu arada hoş geldin salonda kaç dk çalışıyorsun ve ne yapıyorsun genel olarak

Boyum kısa canım ya kilom boyuma göre var 75 le ameliyata girmiştim sonrası da 63 kadar indim şimdi 65 oldum aldım almadan çok vuvcut gevşek portein ağırlıklı ve sporla sıklaşacağım inşallah, koşu bantında 30 dakika yüreme,bisiklet ve az kol sırt çalışamsu bugün ilk gündü az yüklendi hoca sağol canım hoşbuldummm

a geçmiş olsun canım ameliyat olduğunu bilmiyordum bence süper olmuş bugün tabiağrıların olabilir haklısın hedefin kaç boyun kaç birde

hoşgeldiniz, sizi uzun zaman bekledik inşallah aktif olarak devam edersiniz bize yardımcı olursunuz
Umarım canım hoşgeldin, sormak istediğin varsa yardımcı olurum.
Luneeeemmm gelmiş canim baliimmm aşkımmmm nasılsın çok özledim seni
Yyyyaaaa kıyamammammm ben sana atom karıncaaaam. Döndüm hem de bildirimle. Ne var ne yok?? Bende çooookkk özledim hepiniziii.
Hohoytt hadi bakalım bende başladım sonuç sizin ki kadar iyi olur umarım
Hoşgeldin, düzenli yaparsan olur elbette.
bende birde iki gün önceye norwe ye luneyi sormuştum özledim falan demiştim içime doğmuş demek
Canımsın dead yaa. Nasıl iyi geldi enerjiniz anlatamam. Çok derin bir depresyona girmiştim. Bir sürü olay oldu. Ama artık sizin desteğinizle çok daha iyi olup üstümdeki ölü toprağı atacağım.
Yaaa ben yine hepberaber spor yapmak istiyorum herkesi çookk özledim yaaaefkar basti lunenin dönüşü şerefine 100 squat yapalim
Ahahhahaahaaa yapalım valla. Yaşasın spor! Geçen sene de aşağı yukarı bu zamanlar toplanmıştık.
Bende bugün salonda uzun aradan sonra cardiyo yaptım bugece kas gevşetici alacağım diyet ve sporla anca olacak çünkü
Gevşetme egzersizi yaptın mı? Yapmıyorsan ağrıların uzun sürer. Cool down diye aratıp hareketlere bakabilirsin.

Eveeet güZeller gelelim bildirime:

100 yana bacak açma
100 üçgen
Az ama başlangıç için iyi. Kaslarım baya titredi unutmuşum sporu neredeyse.

Eveeet güZeller gelelim bildirime:

100 yana bacak açma
100 üçgen
Az ama başlangıç için iyi. Kaslarım baya titredi unutmuşum sporu neredeyse.
lunee dönmene çok sevindim biz yeni videolar keşfettik bir ara öyle takıldık şimdi yine kendi kafamıza göre takılıyoruz ben ve şeker pancarı sen gittiğinden beri burdayız valla hep spor hep spor bu arada sen gittiğinden beri belim baya inceldi benim sana söylemek için sabırsızlanıyordum ben belim 70.5 oldu geçen sene buraya başladığım zamanlar 84 tü sana fit topiğimiz için teşekkür etmem lazım

Asıl ben sana teşekkür etmeliyim azmin için. Ayy çok duygulandım yaa. Bitanesin, çok tebrik ederim. Özelden resim atsana.

Asıl ben sana teşekkür etmeliyim azmin için. Ayy çok duygulandım yaa. Bitanesin, çok tebrik ederim. Özelden resim atsana.
bak birde pro oldum ben sen gittikten sonra atarım tabiki luneemm yarın çekeyim haftasonu atarım istersen haftasonu evde değilim ama telden atabilirim sende toparlarsın merak etme depresyon falan hep bize zarar umarım herşey geride kalmıştır çok zor zamanlar geçirdin lune taşınma falan üstüne normal yani ama ben sana güveniyorum istersen yaparsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…