Merhaba, kaın için laura london 10 min abs yapabilirsin.Kızlar squatyapan herkesi çok tebrin ediyorum maşallahınız var . Ben 4 ay önce doğum yaptm ve karnım az da olsa kaldı bu durumdan ve kalçamın dışa doğru olmamasından memnun değilim aslında küçük değil ama sanırım dik ve yuwarlak olmamasından rahatsızım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcu olabilirmi acaba kalçam ve karnım için ne yapmalıyım nerden başlamalıyım.
Cardio iyi başlangıç için çünkü tam spora alışmadan sıkılaştırma önermiyorum. Yanlış bir hareket zedelenme ve sakatlık çıkarabilir.Merhaba kizlar ben 162 boyunda 62 kiloyum daha yeni karin germe oldum onun icin karin kaslarimi calistirmam yasak simdilik.. Ilk once 5/6 kilo vermek istiyorum siz bana ne onerirsiniz? Su an hizli tempo 45 dakika yuruyus yapiyorum bacak icim yumsak onu daha siki olmasini istiyorum ve popomu da kaldirmak istiyorum buyutmedenyeterince buyuk cunki
Sorum su cardio dan baska ne yapmaliyim once kilomu verip temi kas hareketleri yapmam lazim yoksa ikisini bir yapabilirmiyim ?
Luneeeemmm gelmişKızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. :) biz bebiş çalışmalarındayız yine de spora dönmek istiyorum.
Regl olduktan sonra cardio vb bir şeyler yaparak başlayacağım. Göbek olmaya başladı.
Hohoytt hadi bakalım bende başladım sonuç sizin ki kadar iyi olur umarımMerhaba, kaın için laura london 10 min abs yapabilirsin.
Pop için de squat.
ay hayırlısı olsunKızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. :) biz bebiş çalışmalarındayız yine de spora dönmek istiyorum.
Regl olduktan sonra cardio vb bir şeyler yaparak başlayacağım. Göbek olmaya başladı.
Dimi yaaa lunenin bildirimi görünce böyle oldumay hayırlısı olsunbiz şeker pancarıyla burdayız lune arada modumuz düşsede burdayız yani aynen devam etmeye çalışıyoruz senin gelmende çok iyi oldu ya
bende birde iki gün önceye norwe ye luneyi sormuştum özledim falan demiştim içime doğmuş demekDimi yaaa lunenin bildirimi görünce böyle oldum
Yaaa ben yine hepberaber spor yapmak istiyorum herkesi çookk özledim yaaabende birde iki gün önceye norwe ye luneyi sormuştum özledim falan demiştim içime doğmuş demek
Yaaa ben yine hepberaber spor yapmak istiyorum herkesi çookk özledim yaaaefkar basti lunenin dönüşü şerefine 100 squat yapalim
kilo mu aldın canım sanki kilon normaldi senin değil mi bu arada hoş geldin salonda kaç dk çalışıyorsun ve ne yapıyorsun genel olarakBende bugün salonda uzun aradan sonra cardiyo yaptım bugece kas gevşetici alacağım diyet ve sporla anca olacak çünkü
kilo mu aldın canım sanki kilon normaldi senin değil mi bu arada hoş geldin salonda kaç dk çalışıyorsun ve ne yapıyorsun genel olarak
a geçmiş olsun canım ameliyat olduğunu bilmiyordumBoyum kısa canım ya kilom boyuma göre var 75 le ameliyata girmiştim sonrası da 63 kadar indim şimdi 65 oldum aldım almadan çok vuvcut gevşek portein ağırlıklı ve sporla sıklaşacağım inşallah, koşu bantında 30 dakika yüreme,bisiklet ve az kol sırt çalışamsu bugün ilk gündü az yüklendi hocasağol canım hoşbuldummm
Umarım canım hoşgeldin, sormak istediğin varsa yardımcı olurum.hoşgeldiniz, sizi uzun zaman bekledik inşallah aktif olarak devam edersiniz bize yardımcı olursunuz
Yyyyaaaa kıyamammammm ben sana atom karıncaaaam. Döndüm hem de bildirimle. Ne var ne yok?? Bende çooookkk özledim hepiniziii.Luneeeemmm gelmişcanim baliimmm aşkımmmm nasılsın çok özledim seni
Hoşgeldin, düzenli yaparsan olur elbette.Hohoytt hadi bakalım bende başladım sonuç sizin ki kadar iyi olur umarım
Canımsın dead yaa. Nasıl iyi geldi enerjiniz anlatamam. Çok derin bir depresyona girmiştim. Bir sürü olay oldu. Ama artık sizin desteğinizle çok daha iyi olup üstümdeki ölü toprağı atacağım.bende birde iki gün önceye norwe ye luneyi sormuştum özledim falan demiştim içime doğmuş demek
Ahahhahaahaaa yapalım valla. Yaşasın spor!Yaaa ben yine hepberaber spor yapmak istiyorum herkesi çookk özledim yaaaefkar basti lunenin dönüşü şerefine 100 squat yapalim
Gevşetme egzersizi yaptın mı? Yapmıyorsan ağrıların uzun sürer. Cool down diye aratıp hareketlere bakabilirsin.Bende bugün salonda uzun aradan sonra cardiyo yaptım bugece kas gevşetici alacağım diyet ve sporla anca olacak çünkü
lunee dönmene çok sevindim biz yeni videolar keşfettik bir ara öyle takıldık şimdi yine kendi kafamıza göre takılıyoruz ben ve şeker pancarı sen gittiğinden beri burdayız valla hep spor hep spor bu arada sen gittiğinden beri belim baya inceldi benim sana söylemek için sabırsızlanıyordum benEveeet güZeller gelelim bildirime:
100 yana bacak açma
100 üçgen
Az ama başlangıç için iyi. Kaslarım baya titredi unutmuşum sporu neredeyse.
lunee dönmene çok sevindim biz yeni videolar keşfettik bir ara öyle takıldık şimdi yine kendi kafamıza göre takılıyoruz ben ve şeker pancarı sen gittiğinden beri burdayız valla hep spor hep spor bu arada sen gittiğinden beri belim baya inceldi benim sana söylemek için sabırsızlanıyordum benbelim 70.5 oldu geçen sene buraya başladığım zamanlar 84 tü sana fit topiğimiz için teşekkür etmem lazım
bak birde pro oldum ben sen gittikten sonraAsıl ben sana teşekkür etmeliyim azmin için. Ayy çok duygulandım yaa. Bitanesin, çok tebrik ederim. Özelden resim atsana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?