fitim fitsin fit (squat)

Taşınma, ananemi kaybettim, kardeşim ailemi sildi, okulum burada pkk halktır yazan bir mahallede. Hepsi üstÜste gelince çok bocaladım. Normalde güçlü bir insanımdır.

Ama herkesin bir kırılma noktası oluyor. Artık aşmaya karar verdim ama sürekli üzüntü nereye kadar?
Bu arada diyet yemeklerinde oyum sana.

Lunem hoşgeldin tekrardan, sen yokken bu konunun hiç tadı tuzu yoktu ki, ben de spor yapmıyorum aylardır. Hamlamışımdır iyice.. Kilo almaya çalışıyorum.

Lunem hoşgeldin tekrardan, sen yokken bu konunun hiç tadı tuzu yoktu ki, ben de spor yapmıyorum aylardır. Hamlamışımdır iyice.. Kilo almaya çalışıyorum.
Sağol canım sen neler yapıyorsun? Nişanlın neler yapıyor? Düğün ne zaman? Kafamda deli sorulaaar.

Canimmm sen çok güçlü bir kadinsin yaşadıkların çok ağır inşallah herşey yoluna girer hep mutlu ol sen bitanem

Oooo takımlardan mezun olmuş da küçükhanım takım kaptanı olmuş. Vaaay tebrikleeeerrr.
Evet lunem kaptan oldum ben kilo almıştım bi dönem tekrar zayıflama yarışmasındayim sen burdayken 57 ydim hedefim 53 dü ya 61 e çıktım bi ara ama şimdi tekrar 57 ye indim hedef yine 53 inşallah

Evet lunem kapyan oldum ben kilo almıştım bi dönem tekrar zayıflama yarışmasındayim sen burdayken 57 ydim hedefim 53 dü ya 61 e çıktım bi ara ama şimdi tekrar 57 ye indim hedef yine 53 inşallah
Olur tabii neden olmasın. Spor yapıyor musun?

Olur tabii neden olmasın. Spor yapıyor musun?
Spor yapıyorum lunem bir ara deadline la beraber focus t25 yapiyorduk el ve ayak bileklerimden sakatlandim bi süre yapamadim şimdi hiç sınav cekemiyorum bileklerim hemen geri ağrimaya başlıyor oysaki en sevdiğim yeni yeni geçtim tekrar spora squat mekik bide bi iki haraket yapıyorum şimdilik

Bende bugünkü sporumu yaziimm
Bildirim zamanii fistiklaaaarrr
♥30 twist haraketi
♥30 ayakta arkaya tekme
♥50 squat
♥30 selülit savar hareketi
♥30 mekik

Sağol canım sen neler yapıyorsun? Nişanlın neler yapıyor? Düğün ne zaman? Kafamda deli sorulaaar.

Aynı işte, okula git gel.. Başka da hayatım yok. Sıkıntıdan patlıyorum. Nişanlım da askerde.. Nisan sonunda dönecek inşallah.. Düğün belli değil, daha hiç konuşulmadı ama Eylülden önce olmayacak.

Aaa lunecim hoşgeldiin canım Çok zor şeyler yaşamışsın canım En kısa zamanda bebiş gelir inşallah

a geçmiş olsun canım ameliyat olduğunu bilmiyordum bence süper olmuş bugün tabiağrıların olabilir haklısın hedefin kaç boyun kaç birde

Sagoll tatlım bir kaç ufak estetik ameliyatları boyum 1,64 hedefim ilk etapta 60 sonrası 58 önce mesafeyi kısa tutuyorum aldım kas gevşetici iyi geldisenin hedef boy kilo ne ?

Çok tşkler aratacağım bakacağım evet yaptım ama çok ara verdim ben çok normal hamlaşmam bi kaç güne geçer

Başın sağolsun üzücü allah sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…