Taşınma, ananemi kaybettim, kardeşim ailemi sildi, okulum burada pkk halktır yazan bir mahallede. Hepsi üstÜste gelince çok bocaladım. Normalde güçlü bir insanımdır.bak birde pro oldum ben sen gittikten sonraatarım tabiki luneemm yarın çekeyim haftasonu atarım istersen haftasonu evde değilim ama telden atabilirim sende toparlarsın merak etme depresyon falan hep bize zarar umarım herşey geride kalmıştır çok zor zamanlar geçirdin lune taşınma falan üstüne normal yani ama ben sana güveniyorum istersen yaparsın
Lunem hoşgeldin tekrardan, sen yokken bu konunun hiç tadı tuzu yoktu ki, ben de spor yapmıyorum aylardır. Hamlamışımdır iyice.. Kilo almaya çalışıyorum.
Taşınma, ananemi kaybettim, kardeşim ailemi sildi, okulum burada pkk halktır yazan bir mahallede. Hepsi üstÜste gelince çok bocaladım. Normalde güçlü bir insanımdır.
Ama herkesin bir kırılma noktası oluyor. Artık aşmaya karar verdim ama sürekli üzüntü nereye kadar?
Bu arada diyet yemeklerinde oyum sana.
Sağol canım sen neler yapıyorsun? Nişanlın neler yapıyor? Düğün ne zaman?Lunem hoşgeldin tekrardan, sen yokken bu konunun hiç tadı tuzu yoktu ki, ben de spor yapmıyorum aylardır. Hamlamışımdır iyice.. Kilo almaya çalışıyorum.
Canimmm sen çok güçlü bir kadinsin yaşadıkların çok ağır inşallah herşey yoluna girer hep mutlu ol sen bitanem
Taşınma, ananemi kaybettim, kardeşim ailemi sildi, okulum burada pkk halktır yazan bir mahallede. Hepsi üstÜste gelince çok bocaladım. Normalde güçlü bir insanımdır.
Ama herkesin bir kırılma noktası oluyor. Artık aşmaya karar verdim ama sürekli üzüntü nereye kadar?
Sagolasın tatlım. Kuzun nasıl büyüdü mü? Öp kocaman benim için.Canimmm sen çok güçlü bir kadinsin yaşadıkların çok ağır inşallah herşey yoluna girer hep mutlu ol sen bitanem
Oooo takımlardan mezun olmuş da küçükhanım takım kaptanı olmuş. Vaaay tebrikleeeerrr.Canimmm sen çok güçlü bir kadinsin yaşadıkların çok ağır inşallah herşey yoluna girer hep mutlu ol sen bitanem
Büyüdü Pıtırcıgim kocaman oldu
Sagolasın tatlım. Kuzun nasıl büyüdü mü? Öp kocaman benim için.
Umarım her şey güzel olacak.
Büyüdü Pıtırcıgim kocaman oldusizde bebek düşünüyorsunuz Allah hayırlı evlat nasip etsin sizede balliimm
Evet lunem kaptan oldumOooo takımlardan mezun olmuş da küçükhanım takım kaptanı olmuş. Vaaay tebrikleeeerrr.
Ayyy ne de tatliiii bebişiinn annesi bu kadar tatliykennnnAmin canım. İnş hayırla gelsin bebecik. Hele senin kız gibi olsa her gün ısırırım artık.
Olur tabii neden olmasın. Spor yapıyor musun?Evet lunem kapyan oldumben kilo almıştım bi dönem tekrar zayıflama yarışmasındayim sen burdayken 57 ydim hedefim 53 dü ya 61 e çıktım bi ara ama şimdi tekrar 57 ye indim hedef yine 53 inşallah
Spor yapıyorum lunem bir ara deadline la beraber focus t25 yapiyorduk el ve ayak bileklerimden sakatlandim bi süre yapamadim şimdi hiç sınav cekemiyorum bileklerim hemen geri ağrimaya başlıyorOlur tabii neden olmasın. Spor yapıyor musun?
Sağol canım sen neler yapıyorsun? Nişanlın neler yapıyor? Düğün ne zaman?Kafamda deli sorulaaar.
Aaa lunecim hoşgeldiin canım
a geçmiş olsun canım ameliyat olduğunu bilmiyordumbence süper olmuş bugün tabiağrıların olabilir haklısın hedefin kaç boyun kaç birde
Çok tşkler aratacağım bakacağım evet yaptım ama çok ara verdim ben çok normal hamlaşmam bi kaç güne geçerUmarım canım hoşgeldin, sormak istediğin varsa yardımcı olurum.
Yyyyaaaa kıyamammammm ben sana atom karıncaaaam. Döndüm hem de bildirimle. Ne var ne yok?? Bende çooookkk özledim hepiniziii.
Hoşgeldin, düzenli yaparsan olur elbette.
Canımsın dead yaa. Nasıl iyi geldi enerjiniz anlatamam. Çok derin bir depresyona girmiştim. Bir sürü olay oldu. Ama artık sizin desteğinizle çok daha iyi olup üstümdeki ölü toprağı atacağım.
Ahahhahaahaaa yapalım valla. Yaşasın spor!Geçen sene de aşağı yukarı bu zamanlar toplanmıştık.
Gevşetme egzersizi yaptın mı? Yapmıyorsan ağrıların uzun sürer. Cool down diye aratıp hareketlere bakabilirsin.
Ne ameliyatı özel değilse :)Sagoll tatlım bir kaç ufak estetik ameliyatlarıboyum 1,64 hedefim ilk etapta 60 sonrası 58 önce mesafeyi kısa tutuyorum aldım kas gevşetici iyi geldi senin hedef boy kilo ne ?
Ne ameliyatı özel değilse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?