Düzenli yaparsan evet gerçekten oluyor. 5 kilo ile yapıyordu arkadaş. Ama daha önce ağırlıksiz yapmayı öğren. Kolay görünür ama kasları baya zorlayan bir harekettir.kaç kiloyla yapıyorlar acaba.bende dumbeel aldırcam da evde yapmak istiyorum.birde uzun süre yapıp faydasını gören varmı daha dik ve şekilli oldumu .sayfa cok uzun oldugu ıcın tek tek okuyamıyrum malesef
teşkur ederim.abime sipriş ettim dumbbel kaç kılo alır blmıyorum.hem diyet yapıp zayıflaycam hemde squatla sıkalşmak ıstıyorum .bazı kadınların beli ince kalçası buyuk oluyor squatla.bende öyle yapmak için kardiyo ypmcam daha kalınlassın dıyeDüzenli yaparsan evet gerçekten oluyor. 5 kilo ile yapıyordu arkadaş. Ama daha önce ağırlıksiz yapmayı öğren. Kolay görünür ama kasları baya zorlayan bir harekettir.
Spoğumu yazaam
İsinma
100 squat
30 ayakta arkaya tekme
30 kopek iseme hareketi
30 selulit savar hareketi
30 istiridye hareketi
30 köprü hareketi
30 sn plank
20 lunge
20 ayak kanepede lunge
20 tam mekik
20 karin hareketi
20 bel hareketi
15 iki bacak aşşaği yukari
70 thing master
Vee soguma hareketleri
Bende çok terliyorum yaparken gece yapiyorum ama yine sicaaakk
Ben sıcaktan mayisiyorum yaa. Bugün leslie yapacağım yine.
Bende çok terliyorum yaparken gece yapiyorum ama yine sicaaakkgünaydın fistikim
Var olan kalçanı şekillendirir. Beraberinde diyet yaparsan inceltir. Kalınlaşsın istiyorsan dambıl eşliğinde çalışmalısın.Merhabalar
La Lune 167 cm boyundayım 50 kg ım.. 90 cm kalçalarım var ama ben biraz daha dolgun ve dik popo istiyorum. squat var olan kalçamı eritirmi yoksa istediğim gibi dolgunlaştır mı ?Bu sorunun cevabını gercekten çok merak ediyorum ?
süper peki kaç sguatla başlamalıyım ? aslında dambılla bi kaç kez denedim o kadar zorlandım ki ... birde mesela bugün 90 sguat yapıcam dielim ben bu 90ı gün içine 30 30 bölsem sonuç alır mıyım gereksiz çaba mı olur dersin tatlım ?Var olan kalçanı şekillendirir. Beraberinde diyet yaparsan inceltir. Kalınlaşsın istiyorsan dambıl eşliğinde çalışmalısın.
30 luk setler halinde bile yapsan arada en fazla 1 dk dinlenme olmalı. Yoksa olmaz.süper peki kaç sguatla başlamalıyım ? aslında dambılla bi kaç kez denedim o kadar zorlandım ki ... birde mesela bugün 90 sguat yapıcam dielim ben bu 90ı gün içine 30 30 bölsem sonuç alır mıyım gereksiz çaba mı olur dersin tatlım ?
Birşey daha sorucam peki göğüslerimizi geliştirebilecegimiz daha dolgun olacak hareket biliyor musun tatlım30 luk setler halinde bile yapsan arada en fazla 1 dk dinlenme olmalı. Yoksa olmaz.
İlk sayfadaki liste uygun bence. O miktarda yapabilirsin.
Elbette katılabilirsin. Günlük yaptığını yazman yeterli.
Üzgünüm canım denediklerimiz pek işe yaramadı.Birşey daha sorucam peki göğüslerimizi geliştirebilecegimiz daha dolgun olacak hareket biliyor musun tatlım
Neresi müsait ise orada yap canım. Mekan fark etmez.onemli olan düzenli olmasimerhaba kızlar bol sporlarınız olsun :) nasılsınız öncelikle
Size danısmak istediğim birşey var çok fazla vaktim olmuyor sguatı genelde iş yerinde öğle arasında lavaboda yapıyorum .. çünkü gün içinde çok yogun oluyorum aksamlarıda cok yorgun ayrıca sıcaklıkta cabası..Sizce gelişme sağlar mı yoksa hayır şekerim tamam yogun olabilirsin ama kendine vakit ayır evde yap mı dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?