fitim fitsin fit (squat)

Okurken vefat ettim

pazartesi yaptıktan sonra 2-3 gun ara verdinmi peki hemen yapma yine agrılar dinsin sonra basla..yanlıs bir hareket yaptıysanda incitmiş olabilirsin brde yapmadan once ısınma hareketleri yapki agrı olmasın cok

Bikerede yapmak zorunda değilsin 30 . Bölerek yap araya başka hareketler kat. Doğru olanda o zaten . Zorlama kendini

bu resmi görüp çok beğenmiştim ya

Bildirim zamanı:
Jillian(Bu sefer çok zorlanmadım hatta birçok harekette Natalie'nin yaptıklarını yaptım)
105 squat
50 üçgen
çok iyi natalie de iyi yapıyor o hareketleri

Bikerede yapmak zorunda değilsin 30 . Bölerek yap araya başka hareketler kat. Doğru olanda o zaten . Zorlama kendini
alttaki arkadaşın yorumuna katılıyorum bölerek yap birde ısınma yap öncesinde canım birde çok ağrıyorsa 1 gün ara ver zaten programda 3. gün dinlenme var ona göre yapmıyorsan

pazartesi yaptıktan sonra 2-3 gun ara verdinmi peki hemen yapma yine agrılar dinsin sonra basla..yanlıs bir hareket yaptıysanda incitmiş olabilirsin brde yapmadan once ısınma hareketleri yapki agrı olmasın cok

Kızlar sağolun, ısınıyorum başta yapmadan, bugün de yaptım hiç ara vermedim. Yarın yapmayayım bari.. Bayağı zorladım ben sanırım.

Kesinlikle istiyorum dik bir popo özellikle :)))

Umarım öyle değildir tatlım ama olmuş olabilir. İstersen çok yüklenme kendine başka sporlara yönel bir süre.

Videolarda ne kadar rahat yapıyorlar hareketleri, hiç zorlanmıyormuş gibi, ben kasıntı kasıntı

Neden sevmemiştin? Çok mu yorucu?
yukardaki kızlara bittim bende öyle olmak istiyorum daha kısa versiyonları olurum o da olur
neyse soruna geleyim 2. levelede plank hareketleri fazla şınav şeklinde duruyorsun ayaklarını yana açıyorsun karnına çekiyorsun falan benimde kollarım çok güçsüz ilk başlarda duramıyordum önce o şekilde sinir ediyordu beni ama çok iyi alt karın sıkılaştırıyor belde inceltiyor bence level 2 ama 2 de hiç nataliye yaklaşamadım yaparken bana zor diyim sana sen yaparsın kim tutar seni

Ver gazı Bakalım başımıza neler gelecek? Ben bir bakayım şu 2. levele merak ettim baya.

Merhaba bende bugün ebru şallı videosuna başladım bakalım sonuç alıcam mı

Normalde bütün hareketleri yapıyorum videodaki ama ben bir gün karın bel bir gun popo birgün kol göğüs çalışıyordum ama bu 2 hafta her gün bakalım sonuç ne olacak

İmzana bittim. Öncelikle hoşgeldin. Ebru Şallı'nın videoları sonuç aldırıyor ama çok konuşuyor aralarda video uzuyor diyenler var sence nasıl? Bize katılmak ister misin? Fikirlerinden faydalanırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…