- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Okurken vefat ettimhoca var ama sadece oturuyor
açıkcası tatlım şöyle hoca ilk gittiğinde kas yağ ıvır zıvır ölçen alete çıkarıyor sonra da bir program yazıyor
ama çoğuna aynı yazmış farkettim
açıkcası ben biraz kendi eklemelerim ve bilgilerimle egzersizimi belirliyorum
20 dk koşu yapıyorum ilk
sonra eliptik tarzı ama daha zor bir aletle 15 dk
sonra 15o ip atlama
sonra iç bacak- dış bacak aleti
45 adet mekik
45 adet ters mekik
50 normal 50 sumo squat
kol için iki aletle 45 adet de onlardan
en son streching yapıyorum bitiriyorum
pazartesi yaptıktan sonra 2-3 gun ara verdinmi peki hemen yapma yine agrılar dinsin sonra basla..yanlıs bir hareket yaptıysanda incitmiş olabilirsin brde yapmadan once ısınma hareketleri yapki agrı olmasın cokİlki zayıflayınca memelere de protezi kondurmuş, güzel olmuş
Kızlar ya, ben pazartesi başladım squata ama hala çok ağrılarım var. 30dan sonrasında resmen acı çekiyorum çok kötü.. Daha önce de yapmıştım ama o zaman 3 günden sonra ağrı falan kalmamıştı ve daha çok yapabiliyordum. Acaba bir yerimi mi incittim nolduysa..
Bikerede yapmak zorunda değilsin 30 . Bölerek yap araya başka hareketler kat. Doğru olanda o zaten . Zorlama kendiniİlki zayıflayınca memelere de protezi kondurmuş, güzel olmuş
Kızlar ya, ben pazartesi başladım squata ama hala çok ağrılarım var. 30dan sonrasında resmen acı çekiyorum çok kötü.. Daha önce de yapmıştım ama o zaman 3 günden sonra ağrı falan kalmamıştı ve daha çok yapabiliyordum. Acaba bir yerimi mi incittim nolduysa..
bu resmi görüp çok beğenmiştim ya
çok iyiBildirim zamanı:
Jillian(Bu sefer çok zorlanmadım hatta birçok harekette Natalie'nin yaptıklarını yaptım)
105 squat
50 üçgen
İlki zayıflayınca memelere de protezi kondurmuş, güzel olmuş
alttaki arkadaşın yorumuna katılıyorum bölerek yap birde ısınma yap öncesinde canım birde çok ağrıyorsa 1 gün ara ver zaten programda 3. gün dinlenme var ona göre yapmıyorsanBikerede yapmak zorunda değilsin 30 . Bölerek yap araya başka hareketler kat. Doğru olanda o zaten . Zorlama kendini
pazartesi yaptıktan sonra 2-3 gun ara verdinmi peki hemen yapma yine agrılar dinsin sonra basla..yanlıs bir hareket yaptıysanda incitmiş olabilirsin brde yapmadan once ısınma hareketleri yapki agrı olmasın cok
Bikerede yapmak zorunda değilsin 30 . Bölerek yap araya başka hareketler kat. Doğru olanda o zaten . Zorlama kendini
bu resmi görüp çok beğenmiştim ya
çok iyinatalie de iyi yapıyor o hareketleri
alttaki arkadaşın yorumuna katılıyorum bölerek yap birde ısınma yap öncesinde canım birde çok ağrıyorsa 1 gün ara ver zaten programda 3. gün dinlenme var ona göre yapmıyorsan
Kesinlikle istiyorum dik bir popo özellikle :)))Merhaba. Sizde zayıf, şekilsiz ve selülitli poponuzu yuvarlak Victoria's Secret mankeni poposu yapmak istiyorsanız şöyle buyurun.
Eki Görüntüle 1379924
Önceliğimiz bol bol su ve yeşil çay.
Ve de en önemlisi SPOR.
30 gün boyunca listedeki sayıda squat hareketi yapacak ve bildirimde bulunacağız.
Peki squat hareketi dediğimiz şey nedir?
Hareket bu kadar basit görünmesine rağmen çok fazla kas çalıştırıyor. Ertesi sabah(eğer ısınmadan yapmışsanız) kas ağrısıyla uyanmanız muhtemel. O yüzden önce mutlaka bir ısınma videosu ile başlayın.
Tavsiye:
Squat yaparken taş gibi kızların oynadığı sizi gaza getirecek bir video açın.
Ve mutlaka bir soğuma videosu ile bitirin.
O zaman doğru yerdesiniz. Siz yeşil çayınızı yudumlarken biz ayrıntıları konuşalım. Boy kilo ve problemli bölge bir de spor geçmişiniz var mı? Ya da bir spor programınız?Kesinlikle istiyorum dik bir popo özellikle :)))
Umarım öyle değildirİlki zayıflayınca memelere de protezi kondurmuş, güzel olmuş
Ayy çok mutlu oldum sağol.bu resmi görüp çok beğenmiştim ya
çok iyinatalie de iyi yapıyor o hareketleri
ben 2. leveli hiç sevemedim aslında çok etkili bir level sevmemiştim ama incelme çok iyiydi 2 de benimAyy çok mutlu oldum sağol.Çok dinç ve zinde hissettim. 4 gün sonra 2. levele geçeceğim hadi bakalım.
ben 2. leveli hiç sevemedim aslında çok etkili bir level sevmemiştim ama incelme çok iyiydi 2 de benimkolay gelsin sana tebrik ederim az kalmış
yukardaki kızlara bittim bende öyle olmak istiyorumNeden sevmemiştin? Çok mu yorucu?
Videolarda ne kadar rahat yapıyorlar hareketleri, hiç zorlanmıyormuş gibi, ben kasıntı kasıntı
yukardaki kızlara bittim bende öyle olmak istiyorumdaha kısa versiyonları olurum o da olur
neyse soruna geleyim 2. levelede plank hareketleri fazla şınav şeklinde duruyorsun ayaklarını yana açıyorsun karnına çekiyorsun falan benimde kollarım çok güçsüz ilk başlarda duramıyordum önce o şekilde sinir ediyordu beni ama çok iyi alt karın sıkılaştırıyor belde inceltiyor bence level 2ama 2 de hiç nataliye yaklaşamadım yaparken bana zor diyim sana sen yaparsın kim tutar seni
İmzana bittim.Merhaba bende bugün ebru şallı videosuna başladım bakalım sonuç alıcam mı
Normalde bütün hareketleri yapıyorum videodaki ama ben bir gün karın bel bir gun popo birgün kol göğüs çalışıyordum ama bu 2 hafta her gün bakalım sonuç ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?