Uğra mutlakaiyi geceler kızlar çıkıyorum ben yarın görüşürüz gerçi yarın tatildeyim ama uğrarım
Skmayi denerim bundan sonra saol paylasim icin canm
Aynı yaştayız canımPaylaşabilirsin elbette. Canım o fix kilolu kadın taktiği, biz zayıflayamıyoruz onlar şişmanlasın ki bize de etraftan laf söylemesinler.
Ben 28 yaşındayım henüz çocuğum yok neler duydum neler. Çocuk olunca duba gibi olurmuşum, bu zayıflıkla çocuk gibi duruyormuşum. Halbuki ben bugüne kadar kimsenin kilosu ile ilgili yorum yapmamışımdır, ya bir hastalığı vardır ya da veremiyordur diye.
Sen fit ol, çatlasınlar.
Gunaydin tatlim iyiyimCanım günaydın, nasılsın biraz daha iyi hissediyor musun?
Aynı yaştayız canıminadına yapıcam sporumu. Yok hastalıkları falan ama maş. Bir yiyorlar ki sorma gitsin. Çok sağol canım ya desteklerin için
Gunaydin tatlim iyiyimsen naslsn
Leslie yaparim squata agirlik veririm bugun canim mekigi de yaparm her zamanki gibi evin temizligine basliyim bitsin de bi :)Günaydın bitanem sporumu yaptım iyiyim. Alıştım 1. levele yarın 2.ye geçiyorum. Sen neler yaptın-yapacaksın?
Temizlik, yemek, bulaşık insanın ömründen ne kadar çok çalıyor.Leslie yaparim squata agirlik veririm bugun canim mekigi de yaparm her zamanki gibi evin temizligine basliyim bitsin de bi :)
Kahvaltiya yarim saat falan varTemizlik, yemek, bulaşık insanın ömründen ne kadar çok çalıyor.
Merhaba canım hoşgeldinLa lune ,hayırlı olsun topiğiniz. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Benim merak ettiğim bu hareket bacak kaslarını çok çalıştırdığından dolayı acaba fazla kas oluşur mu? Bazı fotolarda bunu gördüm sanki.
Daha önce yapıp tamamlayan varsa yazabilir mi?
Ne varmış o kürün içinde? Neye iyi geliyor?Kahvaltiya yarim saat falan var
Bende yogurtlu kürümü kasikliyorum:)
Tarcin var zencefil var zerdecal var canimNe varmış o kürün içinde? Neye iyi geliyor?
La lune ,hayırlı olsun topiğiniz. Herkese sağlıklı günler diliyorum.
Benim merak ettiğim bu hareket bacak kaslarını çok çalıştırdığından dolayı acaba fazla kas oluşur mu? Bazı fotolarda bunu gördüm sanki.
Daha önce yapıp tamamlayan varsa yazabilir mi?
Tadı nasıl?Tarcin var zencefil var zerdecal var canim
Bi de bu kürün ustune duzenli mekik cektin mi
Gobek yaglarina elvedaa
Cok kotu degil kizTadı nasıl?
HahahaAyrıca daha önce 1 aylık squat challange yapmıştım, şimdi de sonlara doğru geldim bacaklarım şöyle:
Yani biraz daha selülitlisi işte.
Cok kotu degil kiz
Tabi cok lezzetli degil ama yenilebilir
Tarcin guzel bi tat veriyo:)
O kadar spora? Yok hayatta inanmaaaam.Hahaha
Benim de biraz selulitlisi
Biraz yandan çikmişi
Biraz yumusagi
Bebegm hala yumusak ya tam istedigim daş kivaminda degilO kadar spora? Yok hayatta inanmaaaam.
Nazar değmesin diye böyle yapıyorsun sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?