fitim fitsin fit (squat)

Aynı yaştayız canım inadına yapıcam sporumu. Yok hastalıkları falan ama maş. Bir yiyorlar ki sorma gitsin. Çok sağol canım ya desteklerin için

Aynı yaştayız canım inadına yapıcam sporumu. Yok hastalıkları falan ama maş. Bir yiyorlar ki sorma gitsin. Çok sağol canım ya desteklerin için

Yap tabii. Gerçekten çok yiyorlar. Bizde tabak usülüdür herkese ikramını hazırlar verirsin. Bir arkadaşa gittik açık büfe gibi yapmış, orada sadece börekten 6 tane yiyip(kendisi söyledi elbette ki saymadım) su içsem yarıyor diyor diyenler var bir de.

Kimseyi takma maşallah diyeyim sana iki çocuk annesisin ve hala spor yapıyorsun.

La lune ,hayırlı olsun topiğiniz. Herkese sağlıklı günler diliyorum.

Benim merak ettiğim bu hareket bacak kaslarını çok çalıştırdığından dolayı acaba fazla kas oluşur mu? Bazı fotolarda bunu gördüm sanki.
Daha önce yapıp tamamlayan varsa yazabilir mi?

Merhaba canım hoşgeldin Bacak kasını çok çalıştırıyor fakat ağırlıklarla uzun süre yapıldığında ve özel bir beslenme diyeti uygulandığında o şekilde kasa dönüşüyor. Bir bayan arkadaşım kahvaltıda 6 yumurta, öğlen ve akşam sürekli lapa ve haşlanmış tavuk yiyordu kas yapmak için.

İlk haftalar kaslarda şişme olduğu için ve de doğru strech hareketleri yapılıp kaslar gevşetilmediğinden şişliği kalınlaşma olarak algılıyorlar.

Ayrıca daha önce 1 aylık squat challange yapmıştım, şimdi de sonlara doğru geldim bacaklarım şöyle:

Yani biraz daha selülitlisi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…