- 10 Temmuz 2014
- 19.709
- 17.811
- 248
Sen hala iz Peşinde misinsen burda gezzz ben seni bulmak uzereyim
Marga sizi ipucu verirken yakalasin insallaaahhhSen hala iz Peşinde misinbulmasan da olurr ama ipucu vereyim mi ister misin
verme ipucu yakar bizi vallaSen hala iz Peşinde misinbulmasan da olurr ama ipucu vereyim mi ister misin
verme ipucu yakar bizi valla
Ben kombinimle kendimi yakmışım zaten, bi de Marga yakmasınMarga sizi ipucu verirken yakalasin insallaaahhh
Tamam soylemiyorum balım :)Ben kombinimle kendimi yakmışım zaten, bi de Marga yakmasın
Ezgi, söyleme bakalım lanacığımız bulabilecek mi sergileriyle
hahayttttt buldum ama bende demiycemTamam soylemiyorum balım :)
Bulamazsinkiihahayttttt buldum ama bende demiycem
Hangisiyiiimmmmmm?hahayttttt buldum ama bende demiycem
Bulamazsinkii
Hangisiyiiimmmmmm?
Söyle kız bakayım senin tahmininle benimki aynı mıniye soyliyim belki sende bilmyorsunahaha error verdim artık
yooo tatlıda biliyomus ben bilmiyomusum soylemem yoooooSöyle kız bakayım senin tahmininle benimki aynı mı
Çok tatlısın yayooo tatlıda biliyomus ben bilmiyomusum soylemem yoooooama biliyorum buldum seni nasıl cırpınıyoooom
varabilcem insallahÇok tatlısın yanet bi sonuca varacak olursan söyleee ben seni hemen tanıdım
Aynen aynen.varabilcem insallahzaten marga ben tatlıya izin versin artık herkes tanıyo
lune geldim benbildirim yapıyorum
leslie 1 mil ısınmak için55 üçgen 25 ters mekik ayaklarını kaldırıp yapılandan 30 tam mekik 10 sağ 10 sol plank 6 dk soğuma
Ooo harikasınız kızlar.50 squat done! :) oh be, aranıza dönmek iyi hissettirdi.
He hee beni bilmişsinSagdaki selin olsunn
Onun onundeki lunee
Ortadaki benn
Benim yanimdaki muhasebecii
Onun yanindaki da catlaw olsunnn:)
Sende böyle tek takılır hıııh sizinki de vücut mu dersinbende kendimi ekledim işte al tam ben o sizin kadar fit değilim ya zaten gelcem oraya bu halimlede güzelim bak azıcık zayıflamaya bakar
Ben 135teyim, 150de olan arkadaşlar var. Güne yayarsan etkisi daha az olur. Çünkü vücut ısındıktan sonra yağ yakıyor. Isınmış halde ne kadar hareket halindeysen o kadar etkili olur.Devam edenler şuan günde kaç defa yapıyor?
Ben de başlamayı düşünüyorum birkaç güne.
Günün tamamına yaysak olur mu yoksa bir kerede mi yapmalıyız
Ah taş geldi kafama. Bende üstteki yorumda tam onu diyecektim.tamamına yayabılırsın bıtanem
ben o programa uyamıyorum yapabıldıgım kadar yapıyorum
gecen gun 63 de kaldım mesela
Hoşgeldinn o zamanBaşlıcammmmmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?