fitim fitsin fit (squat)

Ben 135teyim, 150de olan arkadaşlar var. Güne yayarsan etkisi daha az olur. Çünkü vücut ısındıktan sonra yağ yakıyor. Isınmış halde ne kadar hareket halindeysen o kadar etkili olur.

Hoşgeldinn o zaman

Hoşbulduuuummmmm :)

Kizlar muhabbetin ortasina dann diye girdim ama actigim konuya cevap alamadim gicik oldum , squat yapiyor musunuz , benim popisten cok ust bacaklarim sertlesiyor hani zamanla iyice kalinlasir mi sizce , yarma gibi ne oyle
Günaydın canım, ideal kilonda değilsen ideal kiloya gelip başlamak en mantıklısı. Strech videosu ile bitiriyor musun?
Bacak kasları yoğun kullanım sonucu şiştiğinden kalınlaşma gibi gelebiliyor insana ben bir aydır yapıyorum hala pantolonlarımda aynıyım.

Günaydın fıstıklaaaarrr dün dinlenme günümdü bugün tam gaz devam spora

Günaydın canım sporumu yaptım da geldim. Bugün squat dinlenme günüm Jillian yaptım sadece. Suratım kırmızı havlumla aynı renk. Ölüyoruuum

Bu jillian vucudu cok fitlestiriyor canim valla tekrar baslasam mi diye düşünüyorum haftada 4 gün falan yapsam düsünmecedeyimmmmm

Günaydın canım sporumu yaptım da geldim. Bugün squat dinlenme günüm Jillian yaptım sadece. Suratım kırmızı havlumla aynı renk. Ölüyoruuum
Hayırlı sabahlar canım oohh ne güzel yapmışsın ben kızımın uyuması nı bekliyorum.1. Levele göre nasıl.canım başlarken ölçülerini aldın mı

Selam herkese arkadaşlar ben fena odunlasmisim jillian ilk 15 dk sini yapay dedim valla çok zorlandim omzumdan diz kapaklarimdan kısaca eklemlerimden hirt cit sesleri geldi durdu 30 squat anca yapabildim zannimca döküldüm. ZorlaYip tamamlayim mi yoksa bedenim böyle az az yaparak alisip esneyince mi tamamini uygulayim bilemedim.
ne dersiniz şimdilik az az yaparak esnetip alistirayim mı vücudumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…