Günaydın tatlım.Gu7naydinnnnn
Ben 135teyim, 150de olan arkadaşlar var. Güne yayarsan etkisi daha az olur. Çünkü vücut ısındıktan sonra yağ yakıyor. Isınmış halde ne kadar hareket halindeysen o kadar etkili olur.
Hoşgeldinn o zaman
Günaydın canım, ideal kilonda değilsen ideal kiloya gelip başlamak en mantıklısı. Strech videosu ile bitiriyor musun?Kizlar muhabbetin ortasina dann diye girdim ama actigim konuya cevap alamadim gicik oldum , squat yapiyor musunuz , benim popisten cok ust bacaklarim sertlesiyor hani zamanla iyice kalinlasir mi sizce , yarma gibi ne oyle
ErkencisinHoşbulduuuummmmm :)
Yok canım, hazırlanıyorum, okula gitmem lazım. Akşam yapabilirim ancak. 6ya kadar dersim var.ErkencisinYaptın mı bakalım spor?
Allah zihin açıklığı versin tatlım. Akşam görüşürüz o zaman.Yok canım, hazırlanıyorum, okula gitmem lazım. Akşam yapabilirim ancak. 6ya kadar dersim var.
http://kadin.mynet.com/diyet/egzersizler/1132-siki-bir-popo-squat.html
"Aşağı squat yaparken nefes alın, kalçalarınızı sıkarak ayağa kalkarken nefes verin." diyor.
Sağol tatlımmm. Görüşürüz.Allah zihin açıklığı versin tatlım. Akşam görüşürüz o zaman.
Günaydın canım sporumu yaptım da geldim. Bugün squat dinlenme günüm Jillian yaptım sadece. Suratım kırmızı havlumla aynı renk. ÖlüyoruuumGünaydın fıstıklaaaarrrdün dinlenme günümdü bugün tam gaz devam spora
Günaydın canım sporumu yaptım da geldim. Bugün squat dinlenme günüm Jillian yaptım sadece. Suratım kırmızı havlumla aynı renk. Ölüyoruuum
Ağrıyan yerlerime bakılırsa gerçekten çok etkili programına ekleyebilirsin üç gün.Bu jillian vucudu cok fitlestiriyor canim valla tekrar baslasam mi diye düşünüyorum haftada 4 gün falan yapsam düsünmecedeyimmmmm
Hayırlı sabahlar canım oohh ne güzel yapmışsın ben kızımın uyuması nı bekliyorum.1. Levele göre nasıl.canım başlarken ölçülerini aldın mıGünaydın canım sporumu yaptım da geldim. Bugün squat dinlenme günüm Jillian yaptım sadece. Suratım kırmızı havlumla aynı renk. Ölüyoruuum
Ölçü almadım ama 15 tatilde yayılan göbeğime çok iyi geldiğini söyleyebilirim.Hayırlı sabahlar canım oohh ne güzel yapmışsın ben kızımın uyuması nı bekliyorum.1. Levele göre nasıl.canım başlarken ölçülerini aldın mı
Normal tabki canim niye canini skiyosunNormal mi bu halim ya ilk başlayanlar bunları yasadi mi çok uzgunum
Bildiğin odun formundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?