Bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum demek zayıf olmakla esnekliğin alakası yok .halimi görsen hareketleri de yarım yurum yapayapabildim doğal olarak öyle zorlandim ki. ..inşallah acilirim duzelirimNormal tabki canim niye canini skiyosun
Acaba neden?günaydın canlarımbende diyodum haftasonu neden kulaklarım çınlıyo
Selam herkese arkadaşlar ben fena odunlasmisim jillian ilk 15 dk sini yapay dedim valla çok zorlandim omzumdan diz kapaklarimdan kısaca eklemlerimden hirt cit sesleri geldi durdu30 squat anca yapabildim zannimca döküldüm. ZorlaYip tamamlayim mi yoksa bedenim böyle az az yaparak alisip esneyince mi tamamini uygulayim bilemedim.
ne dersiniz şimdilik az az yaparak esnetip alistirayim mı vücudumu?
Normal mi bu halim ya ilk başlayanlar bunları yasadi mi çok uzgunum
Bildiğin odun formundayim
Tamam o zaman normalse bunlar squat i tamamlayim jillian yarim kalacak bugün artık yarın vazgeçmek yok...Acaba neden?
Zorlayıp tamamlasaydın canım ya. Arkadaki sarışın kızı takip ediyorsun değil mi? Ayrıca en zor kısmını tamamlamışsın.
İlk defa yapan herkeste böyle sıkıntılar olur. Normal tatlımBırakma sakın.
Ben ilk başında merdiven çıkamıyordum, ağrıdan duramadığımı bilirim. Normal canım bunlar endişe etme vazgeçme
NedenAcaba neden?
Zorlayıp tamamlasaydın canım ya. Arkadaki sarışın kızı takip ediyorsun değil mi? Ayrıca en zor kısmını tamamlamışsın.
İlk defa yapan herkeste böyle sıkıntılar olur. Normal tatlımBırakma sakın.
Ben ilk başında merdiven çıkamıyordum, ağrıdan duramadığımı bilirim. Normal canım bunlar endişe etme vazgeçme
Bu kadar kötü durumda olduğumu bilmiyordum demek zayıf olmakla esnekliğin alakası yok .halimi görsen hareketleri de yarım yurum yapayapabildim doğal olarak öyle zorlandim ki. ..inşallah acilirim duzelirim
Ayy luneeee yürüyüş yaparken niye çekiyorsun beni ansizinutandim isteee bakk
Ne yapayım bebeğim çok tatlısın.Şaka bir yana senin de bundan farkın yok he
Bekliyoruz bebeğim bildirimlerini.Saol bebegim o senin güzel görüşünnben spora kaçıyorum bu gazlaaaaa byyy
Biraz hamur işini kaçırdım ama sporla kendimi cezalandırdım erittim onları geriAnlat bakalım ne yedin? Hangi sporları yaptın?
Ne kadar biraz?Biraz hamur işini kaçırdım ama sporla kendimi cezalandırdım erittim onları geri
75 squat yaptım yarım saat bisiklet 50 tane mekik
azıcık işteNe kadar biraz?
Tüm haftasonu toplam bilanço bu mu küçük hanım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?