fitim fitsin fit (squat)

Halsizliğin bir numaralı düşmanı spordur. Dinç tutar insanı ne yapmayı planlıyorsun peki?
her zamanki gibi cnm plankle baslayıp squat üçgen arkaya tekme hareketleri sonra yarım mekik birde simdilerde yan kısımdaki yanları eritmek icin bir kac egzersiz var onları yapıcam

her zamanki gibi cnm plankle baslayıp squat üçgen arkaya tekme hareketleri sonra yarım mekik birde simdilerde yan kısımdaki yanları eritmek icin bir kac egzersiz var onları yapıcam
Süper bir program, canım yaşın kaçtı senin? Merak ediyorum sadece.

Teşekkür ederim canım, ben incelmek için değil de formda kalkmak için aldım :) Ben spor yaparken hepten zayıflamaktan korkuyorum ya, çok zayıflatmaz dimi bu? Sadece minik göbeğim gitsin yeter bana..

Evet ya, aramızda kalsın benimkiler protez ama aklım hala bu memelerde

zayıflamazsın ya hem daha sıkı bir vucudun olur şekilli falan zaten pilates incelme sıkılaşmaya yöenlik kardiyo olmadığı için çok kilo kaybı olacağını düşünmüyorum o zaman karınla ilgili olan hareketleri yap derim

Zayıflama derken kilo kaybı olmaz

Hatta aksine böyle bir durum var.

Evet canım sıkılaşmak iyi olur. Zaten spora başladım iştahım fena açıldı, yıllardır boşuna onca şeye para dökmüşüm iştahım açılsın diye, spor yapsaymışım keşke..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…