Hadi hemen yap kuzum gün bitmiş değil, hem kaç dknı alacak ki?poff sporu saldım noldu bana
gece yapıcam suan bile halsizlik var ya :)) pazrtesi deyip yeniden baslıyormuscasına devam edicem:))Hadi hemen yap kuzum gün bitmiş değil, hem kaç dknı alacak ki?
Halsizliğin bir numaralı düşmanı spordur. Dinç tutar insanı ne yapmayı planlıyorsun peki?gece yapıcam suan bile halsizlik var ya :)) pazrtesi deyip yeniden baslıyormuscasına devam edicem:))
bildirim zamanı
leslie 2 milden biraz az 2. milin ortasını geçince bıraktım
8 dk kardiyo kickbox workout videosu
100 üçgen
15 tam mekik
20 yarım mekik
10 dk streching
yaptım kendimi alıntıladım bak yukardaBildirim yaptın mı tatlım benim mi gözümden kaçtı?
her zamanki gibi cnm plankle baslayıp squat üçgenHalsizliğin bir numaralı düşmanı spordur. Dinç tutar insanı ne yapmayı planlıyorsun peki?
Aaa evet ben Selin'in sanmıştım kusura bakma kuzum. Harikasın.yaptım kendimi alıntıladım bak yukarda
Süper bir program, canım yaşın kaçtı senin? Merak ediyorum sadece.her zamanki gibi cnm plankle baslayıp squat üçgenarkaya tekme hareketleri sonra yarım mekik birde simdilerde yan kısımdaki yanları eritmek icin bir kac egzersiz var onları yapıcam
çok iyiymiş yap bencede bırakma sporuher zamanki gibi cnm plankle baslayıp squat üçgenarkaya tekme hareketleri sonra yarım mekik birde simdilerde yan kısımdaki yanları eritmek icin bir kac egzersiz var onları yapıcam
Teşekkür ederim canım, ben incelmek için değil de formda kalkmak için aldım :) Ben spor yaparken hepten zayıflamaktan korkuyorum ya, çok zayıflatmaz dimi bu? Sadece minik göbeğim gitsin yeter bana..pialtes setin mi geldi hayırlı olsun güle güle incelbende sipariş verecektim üşeniyordum kararsızdım ama perşembe günü bir a101 yapayım beğenirsem alayım oranın setini pilatesle daha iyi incelme sağlayabilirim özellikle tombik bacaklarımdan kurtulmak istiyorum
Evet ya, aramızda kalsın benimkiler protez ama aklım hala bu memelerdeDeğil mi ya?
27yim canımSüper bir program, canım yaşın kaçtı senin? Merak ediyorum sadece.
selinden hemen sonra paylaştım birde biraz aynı şeyler gibi olmuş ben bile bulamadım kendimiAaa evet ben Selin'in sanmıştım kusura bakma kuzum. Harikasın.
zayıflamazsın ya hem daha sıkı bir vucudun olur şekilli falan zaten pilates incelme sıkılaşmaya yöenlik kardiyo olmadığı için çok kilo kaybı olacağını düşünmüyorum o zaman karınla ilgili olan hareketleri yap derimTeşekkür ederim canım, ben incelmek için değil de formda kalkmak için aldım :) Ben spor yaparken hepten zayıflamaktan korkuyorum ya, çok zayıflatmaz dimi bu? Sadece minik göbeğim gitsin yeter bana..
Evet ya, aramızda kalsın benimkiler protez ama aklım hala bu memelerde
zayıflamazsın ya hem daha sıkı bir vucudun olur şekilli falan zaten pilates incelme sıkılaşmaya yöenlik kardiyo olmadığı için çok kilo kaybı olacağını düşünmüyorum o zaman karınla ilgili olan hareketleri yap derim
zayıflamazsın ya hem daha sıkı bir vucudun olur şekilli falan zaten pilates incelme sıkılaşmaya yöenlik kardiyo olmadığı için çok kilo kaybı olacağını düşünmüyorum o zaman karınla ilgili olan hareketleri yap derim
Ay bu süper..Zayıflama derken kilo kaybı olmaz
Hatta aksine böyle bir durum var.
Bekliyoruz tatlımiyi akşamlar kızlar sporumu yapıp geliyorummm
Gördüm kuzum hatta dead'in sporları da sen yaptın sandımBenim sporlari gòrmedin miiii
Gördüm kuzum hatta dead'in sporları da sen yaptın sandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?