Sende böyle tek takılır hıııh sizinki de vücut mu dersin
Ben kaçıyorum Jilly bacı level 2 de beni bekler.
evet ya ben arada yapmayı düşünüyorum çok forma sokuyor bence vucuduBu jillian vucudu cok fitlestiriyor canim valla tekrar baslasam mi diye düşünüyorum haftada 4 gün falan yapsam düsünmecedeyimmmmm
unutmadık unutturmadık seni gelene kadar muhasebeci ondandırgünaydın canlarımbende diyodum haftasonu neden kulaklarım çınlıyo
evet canım fazlasıyla normal ve gerçekten zayıf olmak fit olmak yada esnek olmak değil vucudun yavaş yavaş alışacak benim fazla kilolarım var mesela ama bayadır spor yaptığımdan senden esnek olabilirimNormal mi bu halim ya ilk başlayanlar bunları yasadi mi çok uzgunum
Bildiğin odun formundayim
lune işte böyle bir fizik istiyorum bennnn
sein gidi seni biliyordum kaçamaklar yaptığımı hissetmiştim dün yaramazlık yaptığını seninazıcık işte
Bu dün ki sporumdu cumartesi yapamadım bugün de henüz yapmadım ama yapıcam akşam
Kilom guzel sadece popom kalksin istiyorum basik duruyorGünaydın canım, ideal kilonda değilsen ideal kiloya gelip başlamak en mantıklısı. Strech videosu ile bitiriyor musun?
Bacak kasları yoğun kullanım sonucu şiştiğinden kalınlaşma gibi gelebiliyor insana ben bir aydır yapıyorum hala pantolonlarımda aynıyım.
lune bak böyle olucam önce sonra sizide bulucam o zaman böyle poz veririz hepimiz varız burda kutalama partimizden bir resimSende böyle tek takılır hıııh sizinki de vücut mu dersin
tam yapman gereken squat üçgen ve kalça kaldırma hareketleri canım o zaman birde kendi uyduğun bir program yoksa bence lune yardımcı olacaktır ona sor derimKilom guzel sadece popom kalksin istiyorum basik duruyor
Popom dumduz kalip bacaklarim sissin istemiyorum
harika her zamanki gibiBildirim zamani fıstıklarr
Leslie 1 mil 15 dk
100 ip atlama
7 dklk karın videosu
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
15 yarım şınav
190 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
saol tatlş
önemli değil
Cansınız yaaaevet bunun biraz kısası olcam artık ama sizide alırım yanıma böyle olunca
evet ya ben arada yapmayı düşünüyorum çok forma sokuyor bence vucudu
unutmadık unutturmadık seni gelene kadar muhasebeci ondandır
evet canım fazlasıyla normal ve gerçekten zayıf olmak fit olmak yada esnek olmak değil vucudun yavaş yavaş alışacak benim fazla kilolarım var mesela ama bayadır spor yaptığımdan senden esnek olabilirime hala duruyormusun hadi spora bakayım bu arada ilk günlerde tüm kasların ağrıyacak netten streching videosu yap ekstra
sein gidi seni biliyordum kaçamaklar yaptığımı hissetmiştim dün yaramazlık yaptığını seninbugün çok çalışman lazım bence
Tamam çok çalışıcam yaa sözevet bunun biraz kısası olcam artık ama sizide alırım yanıma böyle olunca
evet ya ben arada yapmayı düşünüyorum çok forma sokuyor bence vucudu
unutmadık unutturmadık seni gelene kadar muhasebeci ondandır
evet canım fazlasıyla normal ve gerçekten zayıf olmak fit olmak yada esnek olmak değil vucudun yavaş yavaş alışacak benim fazla kilolarım var mesela ama bayadır spor yaptığımdan senden esnek olabilirime hala duruyormusun hadi spora bakayım bu arada ilk günlerde tüm kasların ağrıyacak netten streching videosu yap ekstra
sein gidi seni biliyordum kaçamaklar yaptığımı hissetmiştim dün yaramazlık yaptığını seninbugün çok çalışman lazım bence
pialtes setin mi geldi hayırlı olsun güle güle incelPilates setim bugün ev sahibinin tükkana bırakılmış, akşama cümbüş var hehe..
Yarın sabah ilk iş bildirim veriyorsun o zaman.azıcık işte
Bu dün ki sporumdu cumartesi yapamadım bugün de henüz yapmadım ama yapıcam akşam
Düzgün bir şekilde, ısınma soğumalara dikkat ederek yaparsan hiçbir kalınlaşma olmaz. Ben 1 aydır yapıyorum ve hala skinny jeanlerime girebiliyorum. Bir değişiklik yok. Ama illa rahatsız oluyorum dersen ki belli bir deneme süresinin sonunda o zaman deadin mesajında gösterdiği hareketlerden de yapabilirsin. Squat onlardan daha fazla etkili ama temelde aynı işi yapıyorlar.
Değil mi ya?Göğüsleri çok hoş duruyor
Bildirim yaptın mı tatlım benim mi gözümden kaçtı?pialtes setin mi geldi hayırlı olsun güle güle incelbende sipariş verecektim üşeniyordum kararsızdım ama perşembe günü bir a101 yapayım beğenirsem alayım oranın setini pilatesle daha iyi incelme sağlayabilirim özellikle tombik bacaklarımdan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?