fitim fitsin fit (squat)

Sende böyle tek takılır hıııh sizinki de vücut mu dersin

evet bunun biraz kısası olcam artık ama sizide alırım yanıma böyle olunca
Ben kaçıyorum Jilly bacı level 2 de beni bekler.

Bu jillian vucudu cok fitlestiriyor canim valla tekrar baslasam mi diye düşünüyorum haftada 4 gün falan yapsam düsünmecedeyimmmmm
evet ya ben arada yapmayı düşünüyorum çok forma sokuyor bence vucudu

günaydın canlarım bende diyodum haftasonu neden kulaklarım çınlıyo
unutmadık unutturmadık seni gelene kadar muhasebeci ondandır
Normal mi bu halim ya ilk başlayanlar bunları yasadi mi çok uzgunum
Bildiğin odun formundayim
evet canım fazlasıyla normal ve gerçekten zayıf olmak fit olmak yada esnek olmak değil vucudun yavaş yavaş alışacak benim fazla kilolarım var mesela ama bayadır spor yaptığımdan senden esnek olabilirim e hala duruyormusun hadi spora bakayım bu arada ilk günlerde tüm kasların ağrıyacak netten streching videosu yap ekstra

lune işte böyle bir fizik istiyorum bennnn

azıcık işte
Bu dün ki sporumdu cumartesi yapamadım bugün de henüz yapmadım ama yapıcam akşam
sein gidi seni biliyordum kaçamaklar yaptığımı hissetmiştim dün yaramazlık yaptığını senin bugün çok çalışman lazım bence

Kilom guzel sadece popom kalksin istiyorum basik duruyor
Popom dumduz kalip bacaklarim sissin istemiyorum

Bildirim zamani fıstıklarr

Leslie 1 mil 15 dk
100 ip atlama
7 dklk karın videosu
50 mekik
50 selülit savar hareketi
50 üçgen
15 yarım şınav
190 squat
500 thigh master aletiyle bacak çalışma

Kilom guzel sadece popom kalksin istiyorum basik duruyor
Popom dumduz kalip bacaklarim sissin istemiyorum
tam yapman gereken squat üçgen ve kalça kaldırma hareketleri canım o zaman birde kendi uyduğun bir program yoksa bence lune yardımcı olacaktır ona sor derim squat yapınca ilk önce kaslar şişip kalınlaşır gibi oluyor ama bence oyle kaslı iğrenç bir kalınlaşma değil tam tersine bacakların daha şekilli görünüyor bence zaten ağırlıkla uzun süre yapmayacağın için öyle kas oluşması da zor bence başla bir aylık programa üçgen ne dersen onu lune anlatsın resmini bulursam atarım bu arada o hareketin adını lune koydu adı köprüymüş galiba biz burda üçgen diyoruz bak bu hareket buldum popo kaldırıyor

birde bence bu hareketten de yap

Cansınız yaaa

Tamam çok çalışıcam yaa söz

bildirim zamanı
leslie 2 milden biraz az 2. milin ortasını geçince bıraktım
8 dk kardiyo kickbox workout videosu
100 üçgen
15 tam mekik
20 yarım mekik
10 dk streching

Pilates setim bugün ev sahibinin tükkana bırakılmış, akşama cümbüş var hehe..
pialtes setin mi geldi hayırlı olsun güle güle incel bende sipariş verecektim üşeniyordum kararsızdım ama perşembe günü bir a101 yapayım beğenirsem alayım oranın setini pilatesle daha iyi incelme sağlayabilirim özellikle tombik bacaklarımdan kurtulmak istiyorum

Düzgün bir şekilde, ısınma soğumalara dikkat ederek yaparsan hiçbir kalınlaşma olmaz. Ben 1 aydır yapıyorum ve hala skinny jeanlerime girebiliyorum. Bir değişiklik yok. Ama illa rahatsız oluyorum dersen ki belli bir deneme süresinin sonunda o zaman deadin mesajında gösterdiği hareketlerden de yapabilirsin. Squat onlardan daha fazla etkili ama temelde aynı işi yapıyorlar.

Bir süre ilk sayfadaki pembe taytlı kızın yanındaki sayıda squat yap, olmazsa programını değiştiririz ne dersin?

Bildirim yaptın mı tatlım benim mi gözümden kaçtı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…