- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Tamamdir tesekkyr ediyorum , ben bir program indirdim ona gore calisiyorum belli saat ve gunlerde , sizin iletisim de guzelmis , bacak hakkbilgi alayim diye sormystum tesekkur ettim tekrarDüzgün bir şekilde, ısınma soğumalara dikkat ederek yaparsan hiçbir kalınlaşma olmaz. Ben 1 aydır yapıyorum ve hala skinny jeanlerime girebiliyorum. Bir değişiklik yok. Ama illa rahatsız oluyorum dersen ki belli bir deneme süresinin sonunda o zaman deadin mesajında gösterdiği hareketlerden de yapabilirsin. Squat onlardan daha fazla etkili ama temelde aynı işi yapıyorlar.
Bir süre ilk sayfadaki pembe taytlı kızın yanındaki sayıda squat yap, olmazsa programını değiştiririz ne dersin?
Ölüyorum kızlar.. Anam neymiş bu pilates, görmemiş gibi saldırdım direkt karın videolarına ama öldüm. Atlaya atlaya yaptım. Squatı yapamadım bunun yüzünden..
Ooo harikasıngeldimmm :)
- Lesli 3 mil,
- 130 squat,
- 8 bacak hareketi 100'er tane
- 30 mekik .
Bugun arladaslarimdaym kizlar
Leslie yaptm sadece
geldimmm :)
- Lesli 3 mil,
- 130 squat,
- 8 bacak hareketi 100'er tane
- 30 mekik .
YesssssHangi kızlarla sporcu olanlarla mı?
level 2 yi sevmemekte haklıymışım demi benim kollarım ve sırtımda baya ağrımıştıYavaş yavaş kuzum alıştıkça yaparsın. Benim de totom ağrıyor Jillian level 2 pek fenaymış.
Bildirim zamanı hanımlar..
marri winsor ile bacak basen hareketleri
50 makas
30 bacak açma
20 kurbağa (ebru şallı iç bacak için)
60 üçgen
30 büyük top bacaklarımın arasında indirip kaldırdım
50 mekik
30 yan mekik
32 er tane her iki bacak iÇin popo kaldırmaca
veee jillian level 1
benden bu kadar bugün thigh masterım gelicekmiş gelsin onunlada yapar yazarım ben şimdi kaçar bi banyoya girmem lazımçok seviyorum sizleri
Ooo çok sevindim senin adınaYesssss
Cok eglenceliydi kiz
Gunaydiiiinnn
günaydın taş hatunlar
bildirimimi de yapayım lune kızmadan
akşam 80 squat yarım saat bisiklet ve 50 mekik
Geçer elbette ben ağrıyınca üzülmüyorum demek ki işe yarıyor.level 2 yi sevmemekte haklıymışım demi benim kollarım ve sırtımda baya ağrımıştıama geçiyor 4 güne en fazla
Bildirim zamanı hanımlar..
marri winsor ile bacak basen hareketleri
50 makas
30 bacak açma
20 kurbağa (ebru şallı iç bacak için)
60 üçgen
30 büyük top bacaklarımın arasında indirip kaldırdım
50 mekik
30 yan mekik
32 er tane her iki bacak iÇin popo kaldırmaca
veee jillian level 1
benden bu kadar bugün thigh masterım gelicekmiş gelsin onunlada yapar yazarım ben şimdi kaçar bi banyoya girmem lazımçok seviyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?