Sıra bende bildirim zamani
Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk (1er kiloluk ağrlıklarla)
220 squat
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
Soğuma
veeeee bomba haberrrrr bacaklarda sıfır selülitbu kadarini beklemiyordum ama kalcada hala var
lafı da çak hemen. İyi olmuş ama Aferin temponu düşürme.
düşürür müyüm hiç tempomu artık gaza gelmişken
evet karın kaslarını mükemmel çalıştırıyor ben level 2 de belden ve göbektan baya incelmiştim devamGeçer elbette ben ağrıyınca üzülmüyorum demek ki işe yarıyor.Göbeğimi de baya sıkılaştıracak belli ki.
tebrikler ay bana da darısı tabi önce senin kilona gelmeliyom birde izinden geliyorum takipteyimSıra bende bildirim zamani
Leslie 1 mil 15 dk
220 squat
8 dklk karın videosu
50 üçgen
15 yarım şınav
Soğuma
veeeee bomba haberrrrr bacaklarda sıfır selülitbu kadarini beklemiyordum ama kalcada hala var
Bana güven demiştim kuzum gerçekten on numero bir spor. Süper selülitsiz bir kız olarak bikiniye hak kazandın
evet karın kaslarını mükemmel çalıştırıyor ben level 2 de belden ve göbektan baya incelmiştim devam
tebrikler ay bana da darısı tabi önce senin kilona gelmeliyom birde izinden geliyorum takipteyimsporda çok iyi okurken kalori yaktım sayende
tamam tamam söz sakın beni başka yerlerde deşifre etmeTakipteyim seni başka topiklerde de bombalarım ona göre. Hem spor hem beslenme Diğer pazartesi tekrar foto göndereceksin ona göre.
BDV'ye konu açıcam.tamam tamam söz sakın beni başka yerlerde deşifre etme
daha çok var canım ama sana yetişmeye çalışıyorumEmin adımlarla ilerliyorsun canim sen yakinda beni geçersinn
aç aç bende gelirim ilk kez bdv ye sayenizde oraya hiç uğramadım yolum düşmedi pek düşmesinde iç karartıcı bir topik benceBDV'ye konu açıcam.Bu muhasebeci hem çok yiyor hem de spor yapmıyor diye.
Teşekkür ederim canımOoooovvvv müthiş
Gerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorumSıra bende bildirim zamani
Leslie 1 mil 15 dk
220 squat
8 dklk karın videosu
50 üçgen
15 yarım şınav
Soğuma
Ayy bırakır mıyım hiçKurbağa ne ya?
Süpersin tatlım, bizi de sporu da sakın ola bırakma.
Çok çok tesekkur ederim canım biraz önce geldi aletim yanında plates lastiği vardı
Gerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorum
Squat yapmıyorum bacak kalınlaştırıyor diye.bende yazdıklarımı yapıyorum. Çok sağol canımSquata 1 ayin dolmasina 5 gün falan kaldi canım ama en az 3 aydr farkli sporlar yapiyorumspora devam edersen neden olmasin canim eminim çok yakisicak sana Jartiyer
Çok çok tesekkur ederim canım biraz önce geldi aletim yanında plates lastiği vardı
BDV'ye konu açıcam.Bu muhasebeci hem çok yiyor hem de spor yapmıyor diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?