fitim fitsin fit (squat)

Bana güven demiştim kuzum gerçekten on numero bir spor. Süper selülitsiz bir kız olarak bikiniye hak kazandın

Geçer elbette ben ağrıyınca üzülmüyorum demek ki işe yarıyor. Göbeğimi de baya sıkılaştıracak belli ki.
evet karın kaslarını mükemmel çalıştırıyor ben level 2 de belden ve göbektan baya incelmiştim devam
tebrikler ay bana da darısı tabi önce senin kilona gelmeliyom birde izinden geliyorum takipteyim sporda çok iyi okurken kalori yaktım sayende

Emin adımlarla ilerliyorsun canim sen yakinda beni geçersinn

Gerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorum

Gerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorum

Squata 1 ayin dolmasina 5 gün falan kaldi canım ama en az 3 aydr farkli sporlar yapiyorum spora devam edersen neden olmasin canim eminim çok yakisicak sana Jartiyer

Çok çok tesekkur ederim canım biraz önce geldi aletim yanında plates lastiği vardı

Süper canimmm benim favori spor aletim thigh master bacaklari cok güzel sikilaştiriyo ve şekle sokuyo denedikten sonra haberdar et ilk durmadan kaçtane yapcaksin merak ettim ben 60 tane yapabilmistim simdi 500 tane yapiyorum hergün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…