- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Aa ne güzel hediye de yollamışlar, iyi günlerde kullan formda kal canım :)Çok çok tesekkur ederim canım biraz önce geldi aletim yanında plates lastiği vardı
Pörfekto..
Selin için geliyor Lune'den bir bikini.
harikasın yaaaaaaaaSıra bende bildirim zamani
Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk (1er kiloluk ağrlıklarla)
220 squat
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
Soğuma
veeeee bomba haberrrrr bacaklarda sıfır selülitbu kadarini beklemiyordum ama kalcada hala var
evet bunun biraz kısası olcam artık ama sizide alırım yanıma böyle olunca
evet ya ben arada yapmayı düşünüyorum çok forma sokuyor bence vucudu
unutmadık unutturmadık seni gelene kadar muhasebeci ondandır
evet canım fazlasıyla normal ve gerçekten zayıf olmak fit olmak yada esnek olmak değil vucudun yavaş yavaş alışacak benim fazla kilolarım var mesela ama bayadır spor yaptığımdan senden esnek olabilirime hala duruyormusun hadi spora bakayım bu arada ilk günlerde tüm kasların ağrıyacak netten streching videosu yap ekstra
Neee arti spor mu ben Lune yle pazarlık yapıp azaltmaya çalışıyorum sen artı streching mi diyorsun
lune işte böyle bir fizik istiyorum bennnn
sein gidi seni biliyordum kaçamaklar yaptığımı hissetmiştim dün yaramazlık yaptığını seninbugün çok çalışman lazım bence
WuhuhhhhuuuuuGerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorum
Valla hayalimde bir şey canlandı ama o mu değil mi bilemeyeceğim.Ayy bırakır mıyım hiç. Kurbağa da sırt üstü yere yatıyorum ayaklar kalkık uzun topukları birleştirip poponu doğru indir kaldır.dizlerin iki yana açılacak. Inş anlatabilmişimdir
Ben diyeceğimi dedim küçük hanım ona göreAmanın tamam tamam yemiycem ya da az yicem
Normal tatlım, hepimizin her yeri ağrıyor spor değiştikçe, ne güzel işe yarıyor kaslar çalışmış demek ki.Kızlar dün pilateste karın eritme hareketlerini yaptım demiştim ya, sürekli farklı şekillerde mekik vardı. Bugün karnımın ordaki etler acıyor normal mi bu?
Lune ee ölcem ben yaa durmak yok devam da bu hafta tek jillian mi yapsam vücut alisinca kolay gelir arti squat larà haftaya başlarım.aağrıdan yatamadim dün
ama yok devam dersen olduğu kadar yapmaya gayret ederim..ppatron sensin
benim kadar tembeli yoktur topikte ama yetiscem size inşallah
Ben ağırlıksız çalışıyorum, o bile fazlasıyla yetiyor. Zamanla kendin karar verirsin kullanmak isteyip istemediğine.Bir de jillian da squat lari ağırlıklı yapıyor. Biz de mi ağırlıkli çalışacağız?yarım kilo iyi mi
Benim karnım çok değil birkaç ay önce şu mavi bikinili kadının gibiydi, bana hep baskı yaptılar ayy çok zayıfsın, kırılcan uçucan diye.. Yıllardır psikolojim bozuldu hep, kilo almaya çalıştım. Şimdi orda oluşan göbek o kadar sinirimi bozuyor ki, ne güzelmiş oysa benim fiziğim, keşke başkalarına kanmasaydım. Şu an kendimi hiç beğenmiyorum, şu göbek gitmeden de beğenmeyeceğim.Normal tatlım, hepimizin her yeri ağrıyor spor değiştikçe, ne güzel işe yarıyor kaslar çalışmış demek ki.
Benim karnım çok değil birkaç ay önce şu mavi bikinili kadının gibiydi, bana hep baskı yaptılar ayy çok zayıfsın, kırılcan uçucan diye.. Yıllardır psikolojim bozuldu hep, kilo almaya çalıştım. Şimdi orda oluşan göbek o kadar sinirimi bozuyor ki, ne güzelmiş oysa benim fiziğim, keşke başkalarına kanmasaydım. Şu an kendimi hiç beğenmiyorum, şu göbek gitmeden de beğenmeyeceğim.
Sizi gidi gidiWuhuhhhhuuuuusonra gelsin aşk dolu geceler.
Valla hayalimde bir şey canlandı ama o mu değil mi bilemeyeceğim.
Ben diyeceğimi dedim küçük hanım ona göreSeviyorum seni yaa. Yaza sokacağım seni o jartiyere hırs yaptım. Sonra da kocandan komisyon alacağım. Haberin yok ortak çalışıyoruz
radara yakalandık ahanda
Sizi gidi gidicanım beniim bende seviyorum seni yaa canımsın
o jartiyerlere gireceğim uleeen
radara yakalandık ahanda
Sağol canım inş hep beraberAa ne güzel hediye de yollamışlar, iyi günlerde kullan formda kal canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?