fitim fitsin fit (squat)

Kızlar dün pilateste karın eritme hareketlerini yaptım demiştim ya, sürekli farklı şekillerde mekik vardı. Bugün karnımın ordaki etler acıyor normal mi bu?

harikasın yaaaaaaaa
bende gitsin istiyorummmm

Lune ee ölcem ben yaa durmak yok devam da bu hafta tek jillian mi yapsam vücut alisinca kolay gelir arti squat larà haftaya başlarım.aağrıdan yatamadim dün
ama yok devam dersen olduğu kadar yapmaya gayret ederim..ppatron sensin
benim kadar tembeli yoktur topikte ama yetiscem size inşallah

Gerçek mi çok sevindim ne kadar zamandır yapıyorsun spor ayyyy inş benimde geçer jartiyetin içinde rahat olmak istiyorum
Wuhuhhhhuuuuu sonra gelsin aşk dolu geceler.
Ayy bırakır mıyım hiç . Kurbağa da sırt üstü yere yatıyorum ayaklar kalkık uzun topukları birleştirip poponu doğru indir kaldır.dizlerin iki yana açılacak. Inş anlatabilmişimdir
Valla hayalimde bir şey canlandı ama o mu değil mi bilemeyeceğim.
Amanın tamam tamam yemiycem ya da az yicem
Ben diyeceğimi dedim küçük hanım ona göre Seviyorum seni yaa. Yaza sokacağım seni o jartiyere hırs yaptım.Sonra da kocandan komisyon alacağım. Haberin yok ortak çalışıyoruz

Kızlar dün pilateste karın eritme hareketlerini yaptım demiştim ya, sürekli farklı şekillerde mekik vardı. Bugün karnımın ordaki etler acıyor normal mi bu?
Normal tatlım, hepimizin her yeri ağrıyor spor değiştikçe, ne güzel işe yarıyor kaslar çalışmış demek ki.

Canım benim istedikten sonra yetişmekten kolay bir şey yok. Yaparsın Bu hafta sadece Jilliana devam et, az vücudun alışsın sonra geçersin squata. Ağır bir spor çünkü. Birden yüklenip hemen sıkılma yorulma. Sporun çok değil devamlı olanı işe yarar.

Ayrıca est. ne patronu ben sizin yol arkadaşınızım sadece

Normal tatlım, hepimizin her yeri ağrıyor spor değiştikçe, ne güzel işe yarıyor kaslar çalışmış demek ki.
Benim karnım çok değil birkaç ay önce şu mavi bikinili kadının gibiydi, bana hep baskı yaptılar ayy çok zayıfsın, kırılcan uçucan diye.. Yıllardır psikolojim bozuldu hep, kilo almaya çalıştım. Şimdi orda oluşan göbek o kadar sinirimi bozuyor ki, ne güzelmiş oysa benim fiziğim, keşke başkalarına kanmasaydım. Şu an kendimi hiç beğenmiyorum, şu göbek gitmeden de beğenmeyeceğim.

Taktiklere kanmışsın tatlım. Çoğu zayıf insana kilo alsın da bizim şişkoluğumuz göze batmasın diye böyle cümleler kuruyorlar. Bir daha söylerlerse tersle, hiç de inanma.

Onlar istemezler mi o belleri 60cm olsun?

Sizi gidi gidi canım beniim bende seviyorum seni yaa canımsın
o jartiyerlere gireceğim uleeen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…