bu kadar baskı altında yiyemem zaten vicdanım yedirmezOna göre cezanı keseriz, haberimiz olmaz sanma pastaya abanma.
tamam tatlı kabusum
Pasta yeme isteğin geldiğinde bizi ve bu resmi hatırla. İmza Muhasebecinin kabusu.
Teşekkür ederim :)Muhteşem görünüyorsun tatlım. Biraz sporla olmayacak hiçbir şey yok.
Olur canım izlemeye alayım seni de, herkesi izlemiyorum çünkü protez ameliyatı fotoğraflarım var özel :) Sadece güvendiklerimi izlemeye alıyorum :)bende bakmak istiyorum izninle bakabilir miyim çok merak ettim
Aa bundan aldım ben aynısını, aliexpressten almıştım :)
Pasta yeme isteğin geldiğinde bizi ve bu resmi hatırla. İmza Muhasebecinin kabusu.
Canımsın dead
mutlu ol acılara güzel acılar bunlar hepsi daha fit hatun olmak içinEve geldim şimdi spor zamanı. Totom ağrıyor.
Ama fit olmak için katlanmak lazım bazı zorluklara.
sen birde bana sor vucut yapısı ben 10 kilo vermeden önce alta 46 üst 42 beden giyiyordum kilo verdim ama hala üst alt uyumsuz birde hala üstten gidiyor armut gibiyim yahuben ust bolgemden kilo alamıyorum niye boyle ya omuzlarım kollarım zayıf geliyor bana
evet toparlanmak için ağırlıklı etkili oluyor geniş omuzlarım olduO zaman ağırlıklı çalışacaksın tatlım. Keşke aldığımız kiloların nereye gideceğini belirleyebilsek hep memeye gönderirdim hep
görüşürüz canımGittim ben görüşürüz bir saat sonra.
yarın lune alır ifadeni nasılsa takipteyimyok yok çok yemem akşam yani inşallah
genetik canım benimde hep üst incedir memelerde pek yoktur ama alt taraf çok yayvandı ama sporla kesinlikle düzeliyor ama bacaklarım kalın değildi sporla biraz kaslandıben ust bolgemden kilo alamıyorum niye boyle ya omuzlarım kollarım zayıf geliyor bana
niye boyle anlamadım ya
mutlu ol acılara güzel acılar bunlar hepsi daha fit hatun olmak için
sen birde bana sor vucut yapısı ben 10 kilo vermeden önce alta 46 üst 42 beden giyiyordum kilo verdim ama hala üst alt uyumsuz birde hala üstten gidiyor armut gibiyim yahuneyse üst 38 e geldi işte ama altı bilmiyorum 42 tahminimce altı 36 yapana kadar üst bedende bişey kalmayacak korkum o
evet toparlanmak için ağırlıklı etkili oluyor geniş omuzlarım olduevet bende ya bak güzel olurmuş vucudumuzdaki yağların yerini değiştirebilseydik keşke
görüşürüz canım
tamam istersen çıkarırsın tekrar beni izlemekten baktıktan sonra o zamanTeşekkür ederim :)
Olur canım izlemeye alayım seni de, herkesi izlemiyorum çünkü protez ameliyatı fotoğraflarım var özel :) Sadece güvendiklerimi izlemeye alıyorum :)
sanırım oyle biraz benim omuzlar da dargenetik canım benimde hep üst incedir memelerde pek yoktur ama alt taraf çok yayvandı ama sporla kesinlikle düzeliyor ama bacaklarım kalın değildi sporla biraz kaslandı
benim omuzlar da çok geniş değil üstten ağırlık çalışıyorum baya değişti omuzlarım genişledi hafif kollarım çok hoş oldu yani bidesanırım oyle biraz benim omuzlar da darbende artık sıkı bir sporla istedigim hale getiricem
evet ya genetik benim halamda annemde bu tarz bende pek farklı olamam açıkcası ama sporla en azından ddaha fit görünüyorsundur daha da hoş spor çok etkili belki tipimizi değiştiremeyiz ama güzel bir orana getirebiliriz sporlagenetik canım benimde hep üst incedir memelerde pek yoktur ama alt taraf çok yayvandı ama sporla kesinlikle düzeliyor ama bacaklarım kalın değildi sporla biraz kaslandı
benimde öyle elbise almaktan nefret ediyorum desem yeri şöyle elbiseyi alayım çıkayım hiç yapamadım mutlaka üstten daralttırmak zorunda kalıyorumniye boyle anlamadım yakalcadan olan elbiseler bel kısmından bol kalıyo
kuzum bir ayarlama var albümlerde fotoları özel tek tek seçerek kişileri ayarlarsın her izlediğinide foto görmesinede gerek olmazTeşekkür ederim :)
Olur canım izlemeye alayım seni de, herkesi izlemiyorum çünkü protez ameliyatı fotoğraflarım var özel :) Sadece güvendiklerimi izlemeye alıyorum :)
evet bence herkesin görmemesi iyi fotoğraflarını istersen izlemeyi bırakabilirsin canımTeşekkür ederim :)
ne kdrdır yapıyordun sen canımbenim omuzlar da çok geniş değil üstten ağırlık çalışıyorum baya değişti omuzlarım genişledi hafif kollarım çok hoş oldu yani bide
senin varmı resimmevet bence herkesin görmemesi iyi fotoğraflarını istersen izlemeyi bırakabilirsin canımayrıca çok iyi olmuşsun göbeğinde çok iyiymiş valla sen birdaha dinleme söyleyenleri fiziğin çok hoşmuş göbek falan dinleme kıskanmışlar seni neyse artık pilatesle o minik çıkan göbüşünü yokedersin zaten birkaç aya biraz squatla kalçalar şekillenir oh dahada fıstık olursun
ne kdrdır yapıyordun sen canım
benim resmim yok henüz kilo verirsem biraz daha before after yaparım artık o zamana görürsünüzsenin varmı resimmgormedim ben seni
spor salonunda daha duzenli oluyor ve sonucları daha cabuk goruyorlar gercekten.. ben yaza baslıycam spor salonundayaklaşık 2.5 senedir yapıyorum düzensizdi ama salonda 6 ay oldu ama etkisi çok daha iyi oldu çünkü orda 2 saat yapıyorum 2 günde bir gidiyorum aletler vs daha fazla ve daha keyifli oluyor
çok iyiymiş spor sadece aletlerle mi çalışıyorsun ağırlıklı falan 2 saatte yoksa koşu bandı falan kullanıyor musun yada ne bileyim pilates falanda yapıyormusunyaklaşık 2.5 senedir yapıyorum düzensizdi ama salonda 6 ay oldu ama etkisi çok daha iyi oldu çünkü orda 2 saat yapıyorum 2 günde bir gidiyorum aletler vs daha fazla ve daha keyifli oluyor
yok kız fizik olarak demedim zatenbenim resmim yok henüz kilo verirsem biraz daha before after yaparım artık o zamana görürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?