fitim fitsin fit (squat)

Muhteşem görünüyorsun tatlım. Biraz sporla olmayacak hiçbir şey yok.
Teşekkür ederim :)

bende bakmak istiyorum izninle bakabilir miyim çok merak ettim
Olur canım izlemeye alayım seni de, herkesi izlemiyorum çünkü protez ameliyatı fotoğraflarım var özel :) Sadece güvendiklerimi izlemeye alıyorum :)

Pasta yeme isteğin geldiğinde bizi ve bu resmi hatırla. İmza Muhasebecinin kabusu.
Aa bundan aldım ben aynısını, aliexpressten almıştım :)

Eve geldim şimdi spor zamanı. Totom ağrıyor.

Ama fit olmak için katlanmak lazım bazı zorluklara.
mutlu ol acılara güzel acılar bunlar hepsi daha fit hatun olmak için

ben ust bolgemden kilo alamıyorum niye boyle ya omuzlarım kollarım zayıf geliyor bana
sen birde bana sor vucut yapısı ben 10 kilo vermeden önce alta 46 üst 42 beden giyiyordum kilo verdim ama hala üst alt uyumsuz birde hala üstten gidiyor armut gibiyim yahu neyse üst 38 e geldi işte ama altı bilmiyorum 42 tahminimce altı 36 yapana kadar üst bedende bişey kalmayacak korkum o

O zaman ağırlıklı çalışacaksın tatlım. Keşke aldığımız kiloların nereye gideceğini belirleyebilsek hep memeye gönderirdim hep
evet toparlanmak için ağırlıklı etkili oluyor geniş omuzlarım oldu evet bende ya bak güzel olurmuş vucudumuzdaki yağların yerini değiştirebilseydik keşke

Gittim ben görüşürüz bir saat sonra.
görüşürüz canım

niye boyle anlamadım ya kalcadan olan elbiseler bel kısmından bol kalıyo

tamam istersen çıkarırsın tekrar beni izlemekten baktıktan sonra o zaman haklısın kimin kim olduğunu bilmiyorsun sonuçta dikkatli olmak lazım internet ortamı neticede

genetik canım benimde hep üst incedir memelerde pek yoktur ama alt taraf çok yayvandı ama sporla kesinlikle düzeliyor ama bacaklarım kalın değildi sporla biraz kaslandı
sanırım oyle biraz benim omuzlar da dar bende artık sıkı bir sporla istedigim hale getiricem

genetik canım benimde hep üst incedir memelerde pek yoktur ama alt taraf çok yayvandı ama sporla kesinlikle düzeliyor ama bacaklarım kalın değildi sporla biraz kaslandı
evet ya genetik benim halamda annemde bu tarz bende pek farklı olamam açıkcası ama sporla en azından ddaha fit görünüyorsundur daha da hoş spor çok etkili belki tipimizi değiştiremeyiz ama güzel bir orana getirebiliriz sporla
niye boyle anlamadım ya kalcadan olan elbiseler bel kısmından bol kalıyo
benimde öyle elbise almaktan nefret ediyorum desem yeri şöyle elbiseyi alayım çıkayım hiç yapamadım mutlaka üstten daralttırmak zorunda kalıyorum

kuzum bir ayarlama var albümlerde fotoları özel tek tek seçerek kişileri ayarlarsın her izlediğinide foto görmesinede gerek olmaz

evet bence herkesin görmemesi iyi fotoğraflarını istersen izlemeyi bırakabilirsin canım ayrıca çok iyi olmuşsun göbeğinde çok iyiymiş valla sen birdaha dinleme söyleyenleri fiziğin çok hoşmuş göbek falan dinleme kıskanmışlar seni neyse artık pilatesle o minik çıkan göbüşünü yokedersin zaten birkaç aya biraz squatla kalçalar şekillenir oh dahada fıstık olursun

senin varmı resimm gormedim ben seni

yaklaşık 2.5 senedir yapıyorum düzensizdi ama salonda 6 ay oldu ama etkisi çok daha iyi oldu çünkü orda 2 saat yapıyorum 2 günde bir gidiyorum aletler vs daha fazla ve daha keyifli oluyor
spor salonunda daha duzenli oluyor ve sonucları daha cabuk goruyorlar gercekten.. ben yaza baslıycam spor salonunda

yaklaşık 2.5 senedir yapıyorum düzensizdi ama salonda 6 ay oldu ama etkisi çok daha iyi oldu çünkü orda 2 saat yapıyorum 2 günde bir gidiyorum aletler vs daha fazla ve daha keyifli oluyor
çok iyiymiş spor sadece aletlerle mi çalışıyorsun ağırlıklı falan 2 saatte yoksa koşu bandı falan kullanıyor musun yada ne bileyim pilates falanda yapıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…