- 12 Ekim 2009
- 18.676
- 24.172
- 798
Taktiklere kanmışsın tatlım. Çoğu zayıf insana kilo alsın da bizim şişkoluğumuz göze batmasın diye böyle cümleler kuruyorlar. Bir daha söylerlerse tersle, hiç de inanma.
Onlar istemezler mi o belleri 60cm olsun?
Varsa bakmak isterim tatlım elbette.Haklısın canım, neyse ki olayı yolun başında kavradım ve ilerlemeden buna bir dur demek istiyorum. Valla takıntı yaptım ya, belki görseniz buna mı takıntı yapıyorsun dersiniz ama taktım bir kere kafaya.. Dümdüz hallerine bakıp iç çekiyorum. Ben seni izlemeye almıştım canım albüme bakabilirsin istersen.
Bugünde kocişimin doğum günüsüAkşam sporu yapmayı unutma bende eve geçmeyi bekliyorum, ondan sonra spor zamanı
O zaman yapılacak spor türü belli oldu.Bugünde kocişimin doğum günüsü
ona bi şüphemiz yok canıımBenden kaçış yok bebeğim.
Muhteşem görünüyorsun tatlım. Biraz sporla olmayacak hiçbir şey yok.Haklısın canım, neyse ki olayı yolun başında kavradım ve ilerlemeden buna bir dur demek istiyorum. Valla takıntı yaptım ya, belki görseniz buna mı takıntı yapıyorsun dersiniz ama taktım bir kere kafaya.. Dümdüz hallerine bakıp iç çekiyorum. Ben seni izlemeye almıştım canım albüme bakabilirsin istersen.
çok normal hatta ultra doğru yapmışsın hareketleri demekki ağrı varsa etki var demektir ağrı hissttikçe mutlu olKızlar dün pilateste karın eritme hareketlerini yaptım demiştim ya, sürekli farklı şekillerde mekik vardı. Bugün karnımın ordaki etler acıyor normal mi bu?
bende gidecek inşallahharikasın yaaaaaaaa
bende gitsin istiyorummmm
lune yazmış canım sadece jillian yapabilirsin vucudun alışana kadar squata zamanla geçersinLune ee ölcem ben yaa durmak yok devam da bu hafta tek jillian mi yapsam vücut alisinca kolay gelir arti squat larà haftaya başlarım.aağrıdan yatamadim dün
ama yok devam dersen olduğu kadar yapmaya gayret ederim..ppatron sensin
benim kadar tembeli yoktur topikte ama yetiscem size inşallah
ben il başta 0.33 ml su şişesiyle yaptım level 2 ye yaklasınca 0.5 liklerle yaptım level 2 nin yarısından ve level 3 te ağırlıksız yaptım üst bedebim çok genişliyor gibi geldi ağırlıksızda etki ediyor benceBir de jillian da squat lari ağırlıklı yapıyor. Biz de mi ağırlıkli çalışacağız?yarım kilo iyi mi
Wuhuhhhhuuuuusonra gelsin aşk dolu geceler.
Valla hayalimde bir şey canlandı ama o mu değil mi bilemeyeceğim.
Ben diyeceğimi dedim küçük hanım ona göreSeviyorum seni yaa. Yaza sokacağım seni o jartiyere hırs yaptım. Sonra da kocandan komisyon alacağım. Haberin yok ortak çalışıyoruz
+1Canım benim istedikten sonra yetişmekten kolay bir şey yok. YaparsınBu hafta sadece Jilliana devam et, az vücudun alışsın sonra geçersin squata. Ağır bir spor çünkü. Birden yüklenip hemen sıkılma yorulma. Sporun çok değil devamlı olanı işe yarar.
Ayrıca est. ne patronu ben sizin yol arkadaşınızım sadece
evet bende katılıyorumBen ağırlıksız çalışıyorum, o bile fazlasıyla yetiyor. Zamanla kendin karar verirsin kullanmak isteyip istemediğine.
Benim karnım çok değil birkaç ay önce şu mavi bikinili kadının gibiydi, bana hep baskı yaptılar ayy çok zayıfsın, kırılcan uçucan diye.. Yıllardır psikolojim bozuldu hep, kilo almaya çalıştım. Şimdi orda oluşan göbek o kadar sinirimi bozuyor ki, ne güzelmiş oysa benim fiziğim, keşke başkalarına kanmasaydım. Şu an kendimi hiç beğenmiyorum, şu göbek gitmeden de beğenmeyeceğim.
evet lune aynen yazmış inanma ya sen bak biz burda o kadar onun içn uğraşıyoruzTaktiklere kanmışsın tatlım. Çoğu zayıf insana kilo alsın da bizim şişkoluğumuz göze batmasın diye böyle cümleler kuruyorlar. Bir daha söylerlerse tersle, hiç de inanma.
Onlar istemezler mi o belleri 60cm olsun?
evet bugün ortada yok akşama gelir ama@tatlibikiz sen nerelerdesin?
bende bakmak istiyorum izninle bakabilir miyim çok merak ettimHaklısın canım, neyse ki olayı yolun başında kavradım ve ilerlemeden buna bir dur demek istiyorum. Valla takıntı yaptım ya, belki görseniz buna mı takıntı yapıyorsun dersiniz ama taktım bir kere kafaya.. Dümdüz hallerine bakıp iç çekiyorum. Ben seni izlemeye almıştım canım albüme bakabilirsin istersen.
iyiki doğmuş o zaman akşama çok yeme bari pasta falan filan içecekelr bak luneye şikayet ederimBugünde kocişimin doğum günüsü
O zaman yapılacak spor türü belli oldu.
çok normal hatta ultra doğru yapmışsın hareketleri demekki ağrı varsa etki var demektir ağrı hissttikçe mutlu ol
bende gidecek inşallah
lune yazmış canım sadece jillian yapabilirsin vucudun alışana kadar squata zamanla geçersin
ben il başta 0.33 ml su şişesiyle yaptım level 2 ye yaklasınca 0.5 liklerle yaptım level 2 nin yarısından ve level 3 te ağırlıksız yaptım üst bedebim çok genişliyor gibi geldi ağırlıksızda etki ediyor bence
+1patron sayılırsın ama topik sahibesi yol arkadaşımız motive edenimiz lunemiz
evet bende katılıyorum
evet lune aynen yazmış inanma ya sen bak biz burda o kadar onun içn uğraşıyoruz
evet bugün ortada yok akşama gelir ama
Ona göre cezanı keseriz, haberimiz olmaz sanma pastaya abanma.bende bakmak istiyorum izninle bakabilir miyim çok merak ettim
iyiki doğmuş o zaman akşama çok yeme bari pasta falan filan içecekelr bak luneye şikayet ederim
Harikasın tatlım.dun sporu yaptım sonundaa basardım bugun devam
O zaman ağırlıklı çalışacaksın tatlım. Keşke aldığımız kiloların nereye gideceğini belirleyebilsek hep memeye gönderirdim hepben ust bolgemden kilo alamıyorum niye boyle ya omuzlarım kollarım zayıf geliyor bana
Iste bu babydun sporu yaptım sonundaa basardım bugun devam
yok yok çok yemem akşam yani inşallahbende bakmak istiyorum izninle bakabilir miyim çok merak ettim
iyiki doğmuş o zaman akşama çok yeme bari pasta falan filan içecekelr bak luneye şikayet ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?