fitim fitsin fit (squat)

Haklısın canım, neyse ki olayı yolun başında kavradım ve ilerlemeden buna bir dur demek istiyorum. Valla takıntı yaptım ya, belki görseniz buna mı takıntı yapıyorsun dersiniz ama taktım bir kere kafaya.. Dümdüz hallerine bakıp iç çekiyorum. Ben seni izlemeye almıştım canım albüme bakabilirsin istersen.

Varsa bakmak isterim tatlım elbette.

Muhteşem görünüyorsun tatlım. Biraz sporla olmayacak hiçbir şey yok.

Kızlar dün pilateste karın eritme hareketlerini yaptım demiştim ya, sürekli farklı şekillerde mekik vardı. Bugün karnımın ordaki etler acıyor normal mi bu?
çok normal hatta ultra doğru yapmışsın hareketleri demekki ağrı varsa etki var demektir ağrı hissttikçe mutlu ol

harikasın yaaaaaaaa
bende gitsin istiyorummmm
bende gidecek inşallah
lune yazmış canım sadece jillian yapabilirsin vucudun alışana kadar squata zamanla geçersin

Bir de jillian da squat lari ağırlıklı yapıyor. Biz de mi ağırlıkli çalışacağız?yarım kilo iyi mi
ben il başta 0.33 ml su şişesiyle yaptım level 2 ye yaklasınca 0.5 liklerle yaptım level 2 nin yarısından ve level 3 te ağırlıksız yaptım üst bedebim çok genişliyor gibi geldi ağırlıksızda etki ediyor bence

+1 patron sayılırsın ama topik sahibesi yol arkadaşımız motive edenimiz lunemiz

Ben ağırlıksız çalışıyorum, o bile fazlasıyla yetiyor. Zamanla kendin karar verirsin kullanmak isteyip istemediğine.
evet bende katılıyorum

evet lune aynen yazmış inanma ya sen bak biz burda o kadar onun içn uğraşıyoruz

evet bugün ortada yok akşama gelir ama

bende bakmak istiyorum izninle bakabilir miyim çok merak ettim
Bugünde kocişimin doğum günüsü
iyiki doğmuş o zaman akşama çok yeme bari pasta falan filan içecekelr bak luneye şikayet ederim
O zaman yapılacak spor türü belli oldu.

Canımsın dead

bende bakmak istiyorum izninle bakabilir miyim çok merak ettim

iyiki doğmuş o zaman akşama çok yeme bari pasta falan filan içecekelr bak luneye şikayet ederim

Ona göre cezanı keseriz, haberimiz olmaz sanma pastaya abanma.

Eve geldim şimdi spor zamanı. Totom ağrıyor.

Ama fit olmak için katlanmak lazım bazı zorluklara.

ben ust bolgemden kilo alamıyorum niye boyle ya omuzlarım kollarım zayıf geliyor bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…