fitim fitsin fit (squat)

spor salonunda daha duzenli oluyor ve sonucları daha cabuk goruyorlar gercekten.. ben yaza baslıycam spor salonunda
bende yazın düşünüyorum kışın gitmesi çok gözümde büyüyor ya aslında yüzmeye havuza yazılcaktım uzak biraz eve spor salonuyla aynı yerde zaten dedim kim gidecek kaldı bakalım yaza doğru düşünüyorum ama

50 tane yaptım canım ama aleti nasıl tutacağımı bilemedim bi türlü

yok sakladığımdan değil ama resim yüklemeyi pek sevmiyorum genel olarak facete falanda arkadaşlarım yüklemişse var bende birkaç profil resmi yüklemişimdir biraz resim özürlüyüm herhalde
normalde bende yuklemedim buraya fotomu simdi koydummm bakk

Ahhaaaa bi armutta ben-dimm sporla herşey düzeliyor üst bedenim 38 di alt 40 42 de oluyodu bazen ama şimdi ikiside 36 38

kuzum bir ayarlama var albümlerde fotoları özel tek tek seçerek kişileri ayarlarsın her izlediğinide foto görmesinede gerek olmaz
Canım zaten güvenmediğim kişileri izlemiyorum ya, mesaj sayısının fazla olmasına, mesajlarına falan bakıyorum önce, ikna olursam izliyorum. Tek tek isimleri yazmak uğraştırır şimdik, biliyorsun biz meme forumunda çok fazlayız

Yok canım izleme kalabilir sen bana güven verdin Teşekkür ederim yorumun için.. Ay hadi inşallah yok olur bu göbecikler

Bende de var. Ama ben Türk bazlı bir siteden almıştım.

Sporla inceldikten sonra alırsın bi 36 beden elbise denemeye bile gerek yok oohh. Annem de armut vücut tipinde onun deyimiyle tabancaları var Ama ben spor ve dengeli beslenme ile beğendiğimi alıp çıkıyorum, çoğu da üstüme dikilmiş gibi oluyor. Spor vücudu dengelemek için birebir. Keşke kendiliklerinden gitseler de bizi böyle zor hallere sokmasalar.

Ahhaaaa bi armutta ben-dimm sporla herşey düzeliyor üst bedenim 38 di alt 40 42 de oluyodu bazen ama şimdi ikiside 36 38
ha olur diyorsun yani zamanla sen diyorsan güvenirim

olur olur merak etme sağol canım ben çok ortalıkta dolaşmıyordum son zamanlarda pek bir gezer oldum ben bile şaşırıyorum güvendiğin için teşekkürler

Yüzme bilmiyorum Yoksa çok hevesim var havuza.
Muhteşemsin
Ay bence pek güvenme hep popo resmi istiyor bizden Şahsen ben pek güvenemiyorum bu dead'e

tesekkur ederim bebegim o senin guzelligin keske benzesem kapak fotografıma
bence gayet güzelsin ya çok beğendim ten renginede saçlar çok yakışmış çok iyisin kapak resmin sönük kalmıştı bence insan kendini zor beğeniyor ama dışardan gören biri olarak söylüyorum bak
tamam ya bende istiyorum işte ondan çok çalışmam lazım ama başarabilirim lune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…