bende yazın düşünüyorum kışın gitmesi çok gözümde büyüyor yaspor salonunda daha duzenli oluyor ve sonucları daha cabuk goruyorlar gercekten.. ben yaza baslıycam spor salonunda
ne için dedin o zamanyok kız fizik olarak demedim zaten
kız yuzunu merak ettimne için dedin o zamanyarışma falan soruyorsan hayır ama ben seni buldum neyse susayım girmeyim oraya yasak
sitede yüzümü gören olmadı henüzkız yuzunu merak ettimondan dedim
saklıyonmu kendinisitede yüzümü gören olmadı henüzbende senin merak ediyorum var mı resim
50 tane yaptım canım ama aleti nasıl tutacağımı bilemedim bi türlüSüper canimmm benim favori spor aletim thigh masterbacaklari cok güzel sikilaştiriyo ve şekle sokuyo denedikten sonra haberdar et ilk durmadan kaçtane yapcaksin merak ettim ben 60 tane yapabilmistim simdi 500 tane yapiyorum hergün
yok sakladığımdan değil ama resim yüklemeyi pek sevmiyorum genel olarak facete falanda arkadaşlarım yüklemişse var bende birkaç profil resmi yüklemişimdirsaklıyonmu kendinialbumde suan yok ama koyarım simdi
normalde bende yuklemedim buraya fotomu simdi koydummm bakkyok sakladığımdan değil ama resim yüklemeyi pek sevmiyorum genel olarak facete falanda arkadaşlarım yüklemişse var bende birkaç profil resmi yüklemişimdirbiraz resim özürlüyüm herhalde
mutlu ol acılara güzel acılar bunlar hepsi daha fit hatun olmak için
sen birde bana sor vucut yapısı ben 10 kilo vermeden önce alta 46 üst 42 beden giyiyordum kilo verdim ama hala üst alt uyumsuz birde hala üstten gidiyor armut gibiyim yahuneyse üst 38 e geldi işte ama altı bilmiyorum 42 tahminimce altı 36 yapana kadar üst bedende bişey kalmayacak korkum o
evet toparlanmak için ağırlıklı etkili oluyor geniş omuzlarım olduevet bende ya bak güzel olurmuş vucudumuzdaki yağların yerini değiştirebilseydik keşke
görüşürüz canım
Canım zaten güvenmediğim kişileri izlemiyorum ya, mesaj sayısının fazla olmasına, mesajlarına falan bakıyorum önce, ikna olursam izliyorum. Tek tek isimleri yazmak uğraştırır şimdik, biliyorsun biz meme forumunda çok fazlayızkuzum bir ayarlama var albümlerde fotoları özel tek tek seçerek kişileri ayarlarsın her izlediğinide foto görmesinede gerek olmaz
evet bence herkesin görmemesi iyi fotoğraflarını istersen izlemeyi bırakabilirsin canımayrıca çok iyi olmuşsun göbeğinde çok iyiymiş valla sen birdaha dinleme söyleyenleri fiziğin çok hoşmuş göbek falan dinleme kıskanmışlar seni neyse artık pilatesle o minik çıkan göbüşünü yokedersin zaten birkaç aya biraz squatla kalçalar şekillenir oh dahada fıstık olursun
gördüm çok güzelmişsin sende porselen bebek gibinormalde bende yuklemedim buraya fotomu simdi koydummm bakk
Bende de var.Teşekkür ederim :)
Olur canım izlemeye alayım seni de, herkesi izlemiyorum çünkü protez ameliyatı fotoğraflarım var özel :) Sadece güvendiklerimi izlemeye alıyorum :)
Aa bundan aldım ben aynısını, aliexpressten almıştım :)
tesekkur ederim bebegim o senin guzelligingördüm çok güzelmişsin sende porselen bebek gibikapak fotoğrafındaki resimede benziyorsun fiziğin kadar yüzünde güzelmiş
Sporla inceldikten sonra alırsın bi 36 beden elbise denemeye bile gerek yok oohh. Annem de armut vücut tipinde onun deyimiyle tabancaları varevet ya genetik benim halamda annemde bu tarz bende pek farklı olamam açıkcası ama sporla en azından ddaha fit görünüyorsundur daha da hoş spor çok etkili belki tipimizi değiştiremeyiz ama güzel bir orana getirebiliriz sporla
benimde öyle elbise almaktan nefret ediyorum desem yeri şöyle elbiseyi alayım çıkayım hiç yapamadım mutlaka üstten daralttırmak zorunda kalıyorum
ha olur diyorsun yani zamanla sen diyorsan güvenirimAhhaaaa bi armutta ben-dimm sporla herşey düzeliyor üst bedenim 38 di alt 40 42 de oluyodu bazen ama şimdi ikiside 36 38
olur olur merak etmeCanım zaten güvenmediğim kişileri izlemiyorum ya, mesaj sayısının fazla olmasına, mesajlarına falan bakıyorum önce, ikna olursam izliyorum. Tek tek isimleri yazmak uğraştırır şimdik, biliyorsun biz meme forumunda çok fazlayız
Yok canım izleme kalabilir sen bana güven verdinTeşekkür ederim yorumun için.. Ay hadi inşallah yok olur bu göbecikler
Yüzme bilmiyorumbende yazın düşünüyorum kışın gitmesi çok gözümde büyüyor yaaslında yüzmeye havuza yazılcaktım uzak biraz eve spor salonuyla aynı yerde zaten dedim kim gidecek kaldı bakalım yaza doğru düşünüyorum ama
MuhteşemsinAhhaaaa bi armutta ben-dimm sporla herşey düzeliyor üst bedenim 38 di alt 40 42 de oluyodu bazen ama şimdi ikiside 36 38
Ay bence pek güvenme hep popo resmi istiyor bizdenCanım zaten güvenmediğim kişileri izlemiyorum ya, mesaj sayısının fazla olmasına, mesajlarına falan bakıyorum önce, ikna olursam izliyorum. Tek tek isimleri yazmak uğraştırır şimdik, biliyorsun biz meme forumunda çok fazlayız
Yok canım izleme kalabilir sen bana güven verdinTeşekkür ederim yorumun için.. Ay hadi inşallah yok olur bu göbecikler
Ben spor yaparken döndürün hep muhabbetleri ben göremiyim. Hıııhtesekkur ederim bebegim o senin guzelliginkeske benzesem kapak fotografıma
bence gayet güzelsin ya çok beğendim ten renginede saçlar çok yakışmış çok iyisin kapak resmin sönük kalmıştı bence insan kendini zor beğeniyor ama dışardan gören biri olarak söylüyorum baktesekkur ederim bebegim o senin guzelliginkeske benzesem kapak fotografıma
tamam ya bende istiyorum işte ondan çok çalışmam lazım ama başarabilirim luneSporla inceldikten sonra alırsın bi 36 beden elbise denemeye bile gerek yok oohh. Annem de armut vücut tipinde onun deyimiyle tabancaları varAma ben spor ve dengeli beslenme ile beğendiğimi alıp çıkıyorum, çoğu da üstüme dikilmiş gibi oluyor. Spor vücudu dengelemek için birebir. Keşke kendiliklerinden gitseler de bizi böyle zor hallere sokmasalar.
lune spora gitti hemen resim olayına girelim dedikBen spor yaparken döndürün hep muhabbetleri ben göremiyim. Hıııh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?