Senden ne kaçar bebeğim bu çalışmayla yaza hepimiz bikini giyeceğiz.bence gayet güzelsin ya çok beğendim ten renginede saçlar çok yakışmış çok iyisin kapak resmin sönük kalmıştı bence insan kendini zor beğeniyor ama dışardan gören biri olarak söylüyorum bak
tamam ya bende istiyorum işte ondan çok çalışmam lazım ama başarabilirim lune
bende çok bilmiyorum işte önce kursuna gitmeyi planlıyorum biraz su fobim var denizde boğulma tehlikesi atlattıktan sonra birdaha cesaret edemiyorum onu kırmam lazımYüzme bilmiyorumYoksa çok hevesim var havuza.
Muhteşemsin
Ay bence pek güvenme hep popo resmi istiyor bizdenŞahsen ben pek güvenemiyorum bu dead'e
lune spora gitti hemen resim olayına girelim dedikyok kız aşkolsun denk geldi oylee
Al seni mi kıracağım.bende çok bilmiyorum işte önce kursuna gitmeyi planlıyorum biraz su fobim var denizde boğulma tehlikesi atlattıktan sonra birdaha cesaret edemiyorum onu kırmam lazım
kız ben napayım popo resmini beni motive eden selülitli hatunlarben popoya popo demem benimki öyle olmadıkça
lune senin resmin var mı nedense profildeki gibi olduğun canlanıyor gözümdeBen bildim ki bi kereŞaka bir yana bende çok merak ediyorum seni, topiğe geldiğinden beri değil taa bdvden takibimdesin, nickin, profil resmin, yorumların.
sağol bak oldu gidip spor yapcam birazdanAl seni mi kıracağım.
bekarlıga vedamıSenden ne kaçar bebeğim bu çalışmayla yaza hepimiz bikini giyeceğiz.tatlibikiz 'ın bekarlığa vedasında da
Böyle resim çektireceğiz.
bdv nin demir basıyımBen bildim ki bi kereŞaka bir yana bende çok merak ediyorum seni, topiğe geldiğinden beri değil taa bdvden takibimdesin, nickin, profil resmin, yorumların.
güzel soru asıl soruyu kaçırmışımbekarlıga vedamıbilmedigim bişilermi var
Yokyok. İçimden geldi sadece.bekarlıga vedamıbilmedigim bişilermi var
Selülit içinde bırakıcam burayı. Koşun spora bi benim mi mıçımdan ter aksın?güzel soru asıl soruyu kaçırmışım
lune bu ne ya soğudum hayattan
ya sen de olsaydınnOoo çok sevindim senin adınaKıskandım da.
kız muhasebecı cok ıyı gıdıyosunngünaydın taş hatunlar
bildirimimi de yapayım lune kızmadan
akşam 80 squat yarım saat bisiklet ve 50 mekik
oooo seline bi rakip çıktı şu sporlara bakkkkBildirim zamanı hanımlar..
marri winsor ile bacak basen hareketleri
50 makas
30 bacak açma
20 kurbağa (ebru şallı iç bacak için)
60 üçgen
30 büyük top bacaklarımın arasında indirip kaldırdım
50 mekik
30 yan mekik
32 er tane her iki bacak iÇin popo kaldırmaca
veee jillian level 1
benden bu kadar bugün thigh masterım gelicekmiş gelsin onunlada yapar yazarım ben şimdi kaçar bi banyoya girmem lazımçok seviyorum sizleri
selinim selülitli ve selülitsiz halının fotosu var mı ya çok hırs olur özelden gönderebılırsen hemen sılerım vallahıSıra bende bildirim zamani
Leslie 1 mil 15 dk
twist shape stepper 20 dk (1er kiloluk ağrlıklarla)
220 squat
8 dklk karın videosu
50 selülit ssavar hareketi
50 üçgen
500 thigh master aletiyle bacak çalışma
15 yarım şınav
Soğuma
veeeee bomba haberrrrr bacaklarda sıfır selülitbu kadarini beklemiyordum ama kalcada hala var
sen nerdessiiiinnn kızımmya sen de olsaydınn
hatta burdakı butun kızlarlayapalımm
kız muhasebecı cok ıyı gıdıyosunn
oooo seline bi rakip çıktı şu sporlara bakkkk
selinim selülitli ve selülitsiz halının fotosu var mı ya çok hırs olur özelden gönderebılırsen hemen sılerım vallahı
OMG.bekarlıga vedamıbilmedigim bişilermi var
Yapalım keşke imkanımız olsa hep beraber squat yapsak.ya sen de olsaydınn
hatta burdakı butun kızlarlayapalımm
kız muhasebecı cok ıyı gıdıyosunn
oooo seline bi rakip çıktı şu sporlara bakkkk
selinim selülitli ve selülitsiz halının fotosu var mı ya çok hırs olur özelden gönderebılırsen hemen sılerım vallahı
bana da dua edermisin bende bulayım ya bikere ben ondan yaşlıyım evde kalacam bu gidişleYokyok. İçimden geldi sadece.Umarım o da aşkı bulur bir an önce.
evet demi ama çok güzelOMG.
Taş gibisin tatlım ya, bakmaya doyamadım maşallah.Mermer heykellere benziyorsun. Tekrar Maşallah diyeyim nazarım değmesin. Hani zaten değmez de ne olur ne olmaz.
tesekkur ederimmOMG.
Taş gibisin tatlım ya, bakmaya doyamadım maşallah.Mermer heykellere benziyorsun. Tekrar Maşallah diyeyim nazarım değmesin. Hani zaten değmez de ne olur ne olmaz.
Yerim seni elbette etmez miyim. Umarım hem romantik hem yakışıklı hem de seni çok seven biri olur hayatında. Şak diye çarpılırsın.bana da dua edermisin bende bulayım ya bikere ben ondan yaşlıyım evde kalacam bu gidişle
evet demi ama çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?