fitim fitsin fit (squat)

Senden ne kaçar bebeğim bu çalışmayla yaza hepimiz bikini giyeceğiz. tatlibikiz 'ın bekarlığa vedasında da

Böyle resim çektireceğiz.

Yüzme bilmiyorum Yoksa çok hevesim var havuza.

Muhteşemsin

Ay bence pek güvenme hep popo resmi istiyor bizden Şahsen ben pek güvenemiyorum bu dead'e
bende çok bilmiyorum işte önce kursuna gitmeyi planlıyorum biraz su fobim var denizde boğulma tehlikesi atlattıktan sonra birdaha cesaret edemiyorum onu kırmam lazım
kız ben napayım popo resmini beni motive eden selülitli hatunlar ben popoya popo demem benimki öyle olmadıkça

lune spora gitti hemen resim olayına girelim dedik yok kız aşkolsun denk geldi oylee

Ben bildim ki bi kere Şaka bir yana bende çok merak ediyorum seni, topiğe geldiğinden beri değil taa bdvden takibimdesin, nickin, profil resmin, yorumların.

Al seni mi kıracağım.

Ooo çok sevindim senin adına Kıskandım da.
ya sen de olsaydınn
hatta burdakı butun kızlarlayapalımm
günaydın taş hatunlar
bildirimimi de yapayım lune kızmadan
akşam 80 squat yarım saat bisiklet ve 50 mekik
kız muhasebecı cok ıyı gıdıyosunn
oooo seline bi rakip çıktı şu sporlara bakkkk
selinim selülitli ve selülitsiz halının fotosu var mı ya çok hırs olur özelden gönderebılırsen hemen sılerım vallahı

sen nerdessiiiinnn kızımm

Yapalım keşke imkanımız olsa hep beraber squat yapsak.

Yokyok. İçimden geldi sadece. Umarım o da aşkı bulur bir an önce.
bana da dua edermisin bende bulayım ya bikere ben ondan yaşlıyım evde kalacam bu gidişle

OMG.
Taş gibisin tatlım ya, bakmaya doyamadım maşallah. Mermer heykellere benziyorsun. Tekrar Maşallah diyeyim nazarım değmesin. Hani zaten değmez de ne olur ne olmaz.
evet demi ama çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…