- 4 Temmuz 2014
- 3.507
- 3.412
- 168
sporlamı bu hale gelmiş
Senin gönlün güzel tatlım.tesekkur ederimmhepimiz guzeliz hepimizzzz ben burda cirkin hatun gormedim
Elbette kuzum yoksa ameliyat izi vs olurdu.sporlamı bu hale gelmiş
ayyyySenden ne kaçar bebeğim bu çalışmayla yaza hepimiz bikini giyeceğiz.tatlibikiz 'ın bekarlığa vedasında da
Böyle resim çektireceğiz.
tanga bu kadar yakışmazdı
teşekkür ederim canım amin her hakedenin insanın başına o zamanYerim seni elbette etmez miyim. Umarım hem romantik hem yakışıklı hem de seni çok seven biri olur hayatında. Şak diye çarpılırsın.
okuldaydımsen nerdessiiiinnn kızımm
cok buyuk degişim olmus vallaElbette kuzum yoksa ameliyat izi vs olurdu.
selulitlerin oldugu yerimi
ben gülmekten yapamamYapalım keşke imkanımız olsa hep beraber squat yapsak.
ah ah ben kensimi pek beğenmiyorum biraz çocuksu bir yüzüm var ya ne olurdu güzel olsamtesekkur ederimmhepimiz guzeliz hepimizzzz ben burda cirkin hatun gormedim
Eferin.okuldaydım
ohuyom ben yaaaaaaaaa
talebe seniokuldaydım
ohuyom ben yaaaaaaaaa
güle güle bende çıkcam spor yapmam lazım ya hani kolay gelsinEferin.
Ben kaçıyorum güzeller size doyum olmaz ama duş, bulaşıklar ve ortalık beni bekler. Hepinizi öptüm, aşkla kalın. Ve de FİT.
kendini begenmiyenler cok daha guzel olurlar biliyommah ah ben kensimi pek beğenmiyorum biraz çocuksu bir yüzüm var ya ne olurdu güzel olsamsenin kalbin güzel ayrıca luneye katılıyorum
kolay gelsın canıımEferin.
Ben kaçıyorum güzeller size doyum olmaz ama duş, bulaşıklar ve ortalık beni bekler. Hepinizi öptüm, aşkla kalın. Ve de FİT.
kendini begenmiyenler cok daha guzel olurlar biliyommcocuksu olması daha iyi ne guzel hic yaslanmazsın
kız sen kilo vermeyemi ugrasıyosun bidetamam sen resmini gösterdin bende yükledim gerçi bu resim geçen senenin ama sonuçta benim 2 yıldır yeni resmim yokmuş doğru dürüst
senide takip edeyim mi bende sende gör beni sitede yüzümü görenlerden biri ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?