fitim fitsin fit (squat)

Bence daha etkili olabilir. Bana da atsana linki güzel kuzum.
La Lune ben spor yapmasam o kadın gibi olmam zayıflarım ustune

Bu da sana motivasyon olsun o zaman

Ay ben onu yaptim bi kere bir ay boyunca ictim bende ters tepki yapti idrar yollarimda iltihabim vardi azitti iyice onu
Ben de ilk kez yapıyorum canım, 3 hafta bekledim belki reglim başlar diye ama başlamıyor ya.. Dün yaptım işte soğan suyunu 1 bardak içtim, bugün pembe pembe lekelenme oldu, şimdi yine yapcam bakalım yarına olur inşallah..

Olur inş kuzum bence de onun şişkinliği olabilir. Yoksa göbeğin falan yok yani.

Insallah olur canim ben reglim icin ada cayi iciyorum bol limonlu 3 gun icinde sokuyor onuda deneyebilirsin :) ama tadi felaket bir sey ya sogan suyunun ben arkasindan neler iciyordum iykkk :)

Insallah olur canim ben reglim icin ada cayi iciyorum bol limonlu 3 gun icinde sokuyor onuda deneyebilirsin :) ama tadi felaket bir sey ya sogan suyunun ben arkasindan neler iciyordum iykkk :)
Bitki çaylarını çok severim, yalnız adaçayı poşet olarak var işe yarar mı bilmem..
Yok yok maşallahın var tatlım. İdealsin, onun şişkinliği o belli. Soğan kürü de işe yarıyor duyduğum kadarıyla.
Sağol canım, inşallah işe yarar bakalım bu iğrenç şeyi içtiğime değse bari..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…