Ay ben onu yaptim bi kere bir ay boyunca ictim bende ters tepki yapti idrar yollarimda iltihabim vardi azitti iyice onuSoğan suyu için kızlar en lezizi oBirazdan içeceğim için kendime yol yapıyorum
Elmayla nane de koyabilirsin hoş bir aroması olur. Ama ben sade suya bayılıyorumAy buda cok iyi fikirmis :)
lune jillian ripped 30 un videolarını buldum haftaya ona başlayabilirim ne düşünüyorsun ama hergün yapmıycam 1 gün jillian 1 gün pilates şeklinde 1 program yaptım bir haftalık programı 2 hafta yapmış olucamAferin benim çalışkan kızıma
Kesinlikle daha etkili oldu Lunecim :) hic bir kelime bunu anlatamazdi yani :))Ağzına geleni saymaktan daha etkili değil mi kuzum?
Ah ah ben sade suyu icemiyorum isteElmayla nane de koyabilirsin hoş bir aroması olur. Ama ben sade suya bayılıyorum
Bence daha etkili olabilir. Bana da atsana linki güzel kuzum.lune jillian ripped 30 un videolarını buldum haftaya ona başlayabilirim ne düşünüyorsun ama hergün yapmıycam 1 gün jillian 1 gün pilates şeklinde 1 program yaptım bir haftalık programı 2 hafta yapmış olucam
Ben de ilk kez yapıyorum canım, 3 hafta bekledim belki reglim başlar diye ama başlamıyor ya.. Dün yaptım işte soğan suyunu 1 bardak içtim, bugün pembe pembe lekelenme oldu, şimdi yine yapcam bakalım yarına olur inşallah..Ay ben onu yaptim bi kere bir ay boyunca ictim bende ters tepki yapti idrar yollarimda iltihabim vardi azitti iyice onu
Olur inş kuzum bence de onun şişkinliği olabilir. Yoksa göbeğin falan yok yani.Ben de ilk kez yapıyorum canım, 3 hafta bekledim belki reglim başlar diye ama başlamıyor ya.. Dün yaptım işte soğan suyunu 1 bardak içtim, bugün pembe pembe lekelenme oldu, şimdi yine yapcam bakalım yarına olur inşallah..
Allahım sana geliyorumBence daha etkili olabilir. Bana da atsana linki güzel kuzum.
Bu da sana motivasyon olsun o zaman
Ay hadi inşallah..Olur inş kuzum bence de onun şişkinliği olabilir. Yoksa göbeğin falan yok yani.
Insallah olur canim ben reglim icin ada cayi iciyorum bol limonlu 3 gun icinde sokuyor onuda deneyebilirsin :) ama tadi felaket bir sey ya sogan suyunun ben arkasindan neler iciyordum iykkk :)Ben de ilk kez yapıyorum canım, 3 hafta bekledim belki reglim başlar diye ama başlamıyor ya.. Dün yaptım işte soğan suyunu 1 bardak içtim, bugün pembe pembe lekelenme oldu, şimdi yine yapcam bakalım yarına olur inşallah..
Yok yok maşallahın var tatlım. İdealsin, onun şişkinliği o belli. Soğan kürü de işe yarıyor duyduğum kadarıyla.Ay hadi inşallah..
Fotograf mi koydunuz ya ben goremiyorummm :)Ay hadi inşallah..
ahahaha valla bu bana doping etkisi yaptıBence daha etkili olabilir. Bana da atsana linki güzel kuzum.
Bu da sana motivasyon olsun o zaman
Spor yapmazsan böyle olursun oysa ki sporla şöyle;ahahaha valla bu bana doping etkisi yaptı
Bitki çaylarını çok severim, yalnız adaçayı poşet olarak var işe yarar mı bilmem..Insallah olur canim ben reglim icin ada cayi iciyorum bol limonlu 3 gun icinde sokuyor onuda deneyebilirsin :) ama tadi felaket bir sey ya sogan suyunun ben arkasindan neler iciyordum iykkk :)
Sağol canım, inşallah işe yarar bakalım bu iğrenç şeyi içtiğime değse bari..Yok yok maşallahın var tatlım. İdealsin, onun şişkinliği o belli. Soğan kürü de işe yarıyor duyduğum kadarıyla.
Şimdi görebilirsin sanırım :)Fotograf mi koydunuz ya ben goremiyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?