hoşgeldin canımkım kıhosbulduk benıde alın aranıza
kılo sorunum yok amacım daha kıvrımlı hatlar .. 175 boy 57 kılohoşgeldin canımkimsin amacın ne ne tarz sporlar yaparsın bir programın var mı yoksa lune ye sor ondan program hakkında bilgi isteyebilirsin sorunlu bölgen neresi kilo sorunun var mı falan bize bunlarla gel önce
sana lune yardımcı olacaktır spor programı olarak o zamn onu bekle derimkılo sorunum yok amacım daha kıvrımlı hatlar .. 175 boy 57 kıloboyuma gore normal 65 e kadar .. bıraz kalkık popo , kıvrımlı bel ıstıyorumm benn sporda duzenlı degılım nasıl baslasam neyle sen ne yapıyosun . sorunlu bolgen nersı boyun kac posun kac
Haha buldum ama çok saçma geldi şimdikım kıhosbulduk benıde alın aranıza
evet geldim ben :)
- 200 squat
- 2 mil lesli
- 7 bacak hareketi 100'er tane
- 50 mekik
ay valla oldum ama yaaa simdi bide su icmeye basladim limonlu :) tek su icemiyom boyle iciyorum en azindansüpersin işte görmek istediğimiz bildirimler senden
evet iyi yapmışsın taze zencefilli su da güzel oluyor 1.5 ltye 2 dilim taze zencefil atıp içebilirsin ekşimsi bir tat oluyor limonlu sudan biraz daha hafif tadı ama benziyoray valla oldum ama yaaa simdi bide su icmeye basladim limonlu :) tek su icemiyom boyle iciyorum en azindan
Bunuda deneyeyim bi :) sade su icince midem bulaniyor icemiyorum. Normalde haftada 1 bardak su iciyordum :) boyle icmeye basladim yavas yavas :)evet iyi yapmışsın taze zencefilli su da güzel oluyor 1.5 ltye 2 dilim taze zencefil atıp içebilirsin ekşimsi bir tat oluyor limonlu sudan biraz daha hafif tadı ama benziyor
Kizlar lutfen bana agziniza geleni soyler misinizzz( ben squati salliyorum bu ara bacak hareketlerini falan tek yaptigim lesli, usengeclige dogru yol almaya basladimmm (
hatta meyveli suda yapabilirsinarkadaşım çilek elma dilimleyip atıyordu suya öyle içiyorduBunuda deneyeyim bi :) sade su icince midem bulaniyor icemiyorum. Normalde haftada 1 bardak su iciyordum :) boyle icmeye basladim yavas yavas :)
ben bugün sporumu yaptım lune bugün bana işlemez kafam rahat
Canım o zaman squat +jillian. İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında her gün yapacağımız sayı ve nasıl yapılacağına dair bir video var. Jillian diye youtube'a yazarsan level1 diye çıkan video 10 gün, level 2 diğer 10 gün, sonraki 10 gün de level 3'ü yapacaksın.kılo sorunum yok amacım daha kıvrımlı hatlar .. 175 boy 57 kıloboyuma gore normal 65 e kadar .. bıraz kalkık popo , kıvrımlı bel ıstıyorumm benn sporda duzenlı degılım nasıl baslasam neyle sen ne yapıyosun . sorunlu bolgen nersı boyun kac posun kac
Uv bu fena olduuuu
Aferin benim çalışkan kızımaben bugün sporumu yaptım lune bugün bana işlemez kafam rahat
Ay buda cok iyi fikirmis :)hatta meyveli suda yapabilirsinarkadaşım çilek elma dilimleyip atıyordu suya öyle içiyordu
evet iyi yapmışsın taze zencefilli su da güzel oluyor 1.5 ltye 2 dilim taze zencefil atıp içebilirsin ekşimsi bir tat oluyor limonlu sudan biraz daha hafif tadı ama benziyor
Bunuda deneyeyim bi :) sade su icince midem bulaniyor icemiyorum. Normalde haftada 1 bardak su iciyordum :) boyle icmeye basladim yavas yavas :)
Ağzına geleni saymaktan daha etkili değil mi kuzum?Uv bu fena olduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?