fitim fitsin fit (squat)

kım kı hosbulduk benıde alın aranıza
hoşgeldin canım kimsin amacın ne ne tarz sporlar yaparsın bir programın var mı yoksa lune ye sor ondan program hakkında bilgi isteyebilirsin sorunlu bölgen neresi kilo sorunun var mı falan bize bunlarla gel önce

hoşgeldin canım kimsin amacın ne ne tarz sporlar yaparsın bir programın var mı yoksa lune ye sor ondan program hakkında bilgi isteyebilirsin sorunlu bölgen neresi kilo sorunun var mı falan bize bunlarla gel önce
kılo sorunum yok amacım daha kıvrımlı hatlar .. 175 boy 57 kılo boyuma gore normal 65 e kadar .. bıraz kalkık popo , kıvrımlı bel ıstıyorumm benn sporda duzenlı degılım nasıl baslasam neyle sen ne yapıyosun . sorunlu bolgen nersı boyun kac posun kac

sana lune yardımcı olacaktır spor programı olarak o zamn onu bekle derim ama squat önereceğine eminim
ben kilo vermeye çalışıyorum aynı zamnda şekilli vucudum olsun istediğim için sporla birlikte diyetteyim ben kardiyo ağırlıklı sporlar yapıyorum tam squat yapmıyorum kilo vermeden başlamak istemedim sende bir program yapınca luneyle hergün bildirime bekleriz düzenli oluyor istemesende ben leslie videosu yapıyorum birde jillian yapıyorum arada mekik kalça hareketleri falan bu aralar pilates te yapmayı düşünüyorum değiştire değiştire yapcam işte hergün bişeyler spor güzeldir katıl bize

ay valla oldum ama yaaa simdi bide su icmeye basladim limonlu :) tek su icemiyom boyle iciyorum en azindan
evet iyi yapmışsın taze zencefilli su da güzel oluyor 1.5 ltye 2 dilim taze zencefil atıp içebilirsin ekşimsi bir tat oluyor limonlu sudan biraz daha hafif tadı ama benziyor

evet iyi yapmışsın taze zencefilli su da güzel oluyor 1.5 ltye 2 dilim taze zencefil atıp içebilirsin ekşimsi bir tat oluyor limonlu sudan biraz daha hafif tadı ama benziyor
Bunuda deneyeyim bi :) sade su icince midem bulaniyor icemiyorum. Normalde haftada 1 bardak su iciyordum :) boyle icmeye basladim yavas yavas :)

Canım o zaman squat +jillian. İlk sayfada pembe taytlı kızın yanında her gün yapacağımız sayı ve nasıl yapılacağına dair bir video var. Jillian diye youtube'a yazarsan level1 diye çıkan video 10 gün, level 2 diğer 10 gün, sonraki 10 gün de level 3'ü yapacaksın. Bildirimlerini bekliyorum. Extra olarak istersen de mekik ve üçgen yapabilirsin.

Bunuda deneyeyim bi :) sade su icince midem bulaniyor icemiyorum. Normalde haftada 1 bardak su iciyordum :) boyle icmeye basladim yavas yavas :)

Soğan suyu için kızlar en lezizi o Birazdan içeceğim için kendime yol yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…