ben geldimm kızlarr :) geldim elmamı yedim sütümü içtim birde arkasına türk kahvesisonradaa 30 day butt lift programındaki ilk videoyu yaptım o kesmedi 8 dakikada bacak için video yaptım
Hos geldinn afiyet olsun ayaklarina saglikkkben geldimm kızlarr :) geldim elmamı yedim sütümü içtim birde arkasına türk kahvesisonradaa 30 day butt lift programındaki ilk videoyu yaptım o kesmedi 8 dakikada bacak için video yaptım
Kabul. Ama bir daha yok tamam mı?Kızlaarrr sporumu yaptm
65 squat 1 er kilo ağrlıklarla
300 thigh master aletiyle bacak çalışma
200 mekik
cezam iyi midir kabul mu
Kabul. Ama bir daha yok tamam mı?
senın sallanan etlerıne canımı verırım kıııız[/QUOTE]Görmedin mi sallanan etlerimi :'(
Ya asılmasana özledim iştesenın sallanan etlerıne canımı verırım kıııız
Ya bende ozledm askmmm[/QUOTE]Ya asılmasana özledim işte
Hoşgeldinizz :)ben de geliyorummmmmmm :)
HOsgeldinnnben de geliyorummmmmmm :)
valla kızlar ne güzel spor yapıyorsunuz ben sadece leslie 3mil 65 squat yaptım. zaten bacaklarım cok ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum
Harika. 6dan sonra yememe işini alışkanlık edinirsen çok yol katedersin. O saatten sonra bırak depodaki yağlardan kullansınlar.bugün 50 squat yaptım çok şükür biraz da yediklerime dikkat ettim.
NOT: 6 dan sonra yemek yemedim sadece şekersiz çay zaten günüm çoğu çayla geçiyo ve elbette su içtim 1,5 litre. yarın pilatesle beraber devam edicem. hoşçakalın.
Hoşgeldin.yaşı kiloyu tatlibikiz sormuş bende problemli bölge ve spor geçmişin var mı onu sorayım.ben de geliyorummmmmmm :)
Gunaydin kizlarrrr
Günaydın benim fit dünya güzeli yol arkadaşlarım.Hoşgeldinizz :)
Herkese günaydınnn kızlarrr
Sen sanırım aklımı okuyorsunKalkip spor yapmak icin neyi bekliyoruz ??
Eki Görüntüle 1387857 Eki Görüntüle 1387858 Eki Görüntüle 1387859 Eki Görüntüle 1387860
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?