Öksürüp duruyorum canım boğazımda da yanma var ilaçlarımı içiyorum işte bakalım nolcakİyi geceler canim
Nasil oldun
Aaa sende mi gidiyorsunn özletme kendini hemen gel canımKizlarr ben de uyuym artik..
Yarinnbutun gun yolda olucam sarjim bitmesin diye cok giremeyebilirim buralar size emanett opuyorum hepinizii sporlari yapiyosunuz mutlakaa
Günaydınn tatlımm. Nasılsınn:)Günaydın tatlışlaaaaarr
Tabiki yapmalisinnn durman hataa)
Öksürüp duruyorum canım boğazımda da yanma var ilaçlarımı içiyorum işte bakalım nolcak
Aaa sende mi gidiyorsunn özletme kendini hemen gel canım
Günaydınn tatlımm. Nasılsınn:)
Canım, fotoğraflarda gördüğümüz hangi bayanda karın kası var ? Bel oyuntusu oluşturmaya çalışıyoruz karın kası yapmaya değil, şu anda belki karnınızın inceldiğini düzleştiğini hissediyorsunuz ancak bundan 2 , 3 ay kadar sonra karın kaslarınız belirginleşmeye başlayacak bu da ortaya gönderdiğiniz kadınların vücudundan ziyade sporcu kadınların vücuduna yani daha erkeksi bir vücuda sahip olmanızla sonuçlanacak. Durum böyle olduğunda o kasların görüntüsünü kaybetmek için kaslarınızın zayıflaması için kilo almanız gerekecek bu durumda da verdiğiniz çabalar boşa gidecek. Karın kası çıkartmaktan ziyade karın kaslarını sıkılaştırmaya çalışmalısınız buna yönelik egzersizler yapmalısınız gönderdiğiniz fotoğraflardaki görüntüye sahip olabilmek için yoksa sahip olacağınız görüntü şuna yakın olacaktır.
Ki bence böyle kaslı bir vücuttan ziyade, kilolu olmak daha hoş. Daha kadınsı erkeklerin de böyle düşündüğü kanaatindeyim açıkçası. Erkek olsam kaslı bir kız arkadaştan ziyade balıketli bir kızarkadaş sahibi olmak isterdim.
Dolgun bir kalçaya ve ince bir bele sahip bilindik bu hanımlar geldi aklıma, herhangi bir dine, kişiye ters bir durum söz konusu değildir. Sonra sorun olmasın
Bu kadınların her birinin kalçaları göğüsleri dolgun bellerinin oyuntusu bariz ortada ve herkesin görüşü bir olmaybilir ama bence gayet estetik duruyorlar hiç birinin de karın kasları belli olmuyor . Onlar sıksa da belli olmayacak karın kasını ama senin yaptığın bu çalışma ile senin karın kaslarını sıkmana gerek bile olmadan o karın kasların belli olacak bu yüzden mekiği derhal bırakmanı bunun yerine karın kaslarını sıkılaştıran bir uygulamaya gitmeni öneriyorum.
ben karin kasi istiyorum ama narin bayan kasi zaten biz ne kadar ugrassak sporcu gibi kasimiz olmaz büyük ağırliklarla çalismassak tabi accik kass iyidir yaahuuutabi zevk meselesi
Karın kası için ağırlıkla çalışmanız mümkün değil ki ? En fazla yapacağınız şey göğsünüze bir dumbell alırsınız zorlaştırması için ama siz zaten her gün bu mekik sayısını arttırdığınız için kalkıp göğsünüze bir ağırlık almanıza da gerek yok bundan 3 , 4 ay sonra karın kaslarınız belli olduğunda biri demişti derdinizBenden söylemesi vallahi
Canım gönderdiğin iki görüntüde güzel değil bana göre çok Afedersin ama çok itici duruyorlar. Bu benim fikrimCanım, fotoğraflarda gördüğümüz hangi bayanda karın kası var ? Bel oyuntusu oluşturmaya çalışıyoruz karın kası yapmaya değil, şu anda belki karnınızın inceldiğini düzleştiğini hissediyorsunuz ancak bundan 2 , 3 ay kadar sonra karın kaslarınız belirginleşmeye başlayacak bu da ortaya gönderdiğiniz kadınların vücudundan ziyade sporcu kadınların vücuduna yani daha erkeksi bir vücuda sahip olmanızla sonuçlanacak. Durum böyle olduğunda o kasların görüntüsünü kaybetmek için kaslarınızın zayıflaması için kilo almanız gerekecek bu durumda da verdiğiniz çabalar boşa gidecek. Karın kası çıkartmaktan ziyade karın kaslarını sıkılaştırmaya çalışmalısınız buna yönelik egzersizler yapmalısınız gönderdiğiniz fotoğraflardaki görüntüye sahip olabilmek için yoksa sahip olacağınız görüntü şuna yakın olacaktır.
Ki bence böyle kaslı bir vücuttan ziyade, kilolu olmak daha hoş. Daha kadınsı erkeklerin de böyle düşündüğü kanaatindeyim açıkçası. Erkek olsam kaslı bir kız arkadaştan ziyade balıketli bir kızarkadaş sahibi olmak isterdim.
Dolgun bir kalçaya ve ince bir bele sahip bilindik bu hanımlar geldi aklıma, herhangi bir dine, kişiye ters bir durum söz konusu değildir. Sonra sorun olmasın
Bu kadınların her birinin kalçaları göğüsleri dolgun bellerinin oyuntusu bariz ortada ve herkesin görüşü bir olmaybilir ama bence gayet estetik duruyorlar hiç birinin de karın kasları belli olmuyor . Onlar sıksa da belli olmayacak karın kasını ama senin yaptığın bu çalışma ile senin karın kaslarını sıkmana gerek bile olmadan o karın kasların belli olacak bu yüzden mekiği derhal bırakmanı bunun yerine karın kaslarını sıkılaştıran bir uygulamaya gitmeni öneriyorum.
Valla dogumdan sonra.vve 20 kilo verdikten sonra karnim öyle bi yumusadi ki ne kadar mekik cekersem cekiyim benim karinda kas olmazzz keske olsaa birazciklk
Günaydınn canımmGünaydın canlaar
Ay ne güzel canım çok sevindim bende hep böyle devam devam. Benim bu sabah sporum kaldı ya kalktığımda boğazım çok kötüydü kahvaltıdan sonra yapıcam ama inşallahGünaydın canım valla cok iyyim dün misafirlerim vardi ve naptn sen fizigin cok güzel olmus sıkılaşmıssn dedi çoook mutlu oldum valla yaptğm sporlardan bahsettim devam et kesinlikle hatika olmus dedi uçtum resmen
Canım gönderdiğin iki görüntüde güzel değil bana göre çok Afedersin ama çok itici duruyorlar. Bu benim fikrim
Günaydınn canımm
Ay ne güzel canım çok sevindim bende hep böyle devam devam. Benim bu sabah sporum kaldı ya kalktığımda boğazım çok kötüydü kahvaltıdan sonra yapıcam ama inşallah
günaydınlar.. dün akşam nasıl yorulmuşsam çocuğu uyuturken uyuya kalmışım. jillian da yapamadım .bende doğumdan sonra gevşeme oldu sıkılaşmak iştiyorum göğüs göbek iç bacak vahim haldeyim..bende 20 kilo verdim ama sporsuz olmuyor.. göğüs için ne yapabilirim küçülsün ve sıkılaşsın istiyorum.. eski göğüslerimi özledim.
Gubaydinlar onerileriniz icin tesekkur ederim fotograftaji kadinlarin alt bacaginda bile kas var ben sadece karin istiyorum alt bacagimdan omzuma kadar kas calismiyorum ilginiz icin tesekkurler.Canım, fotoğraflarda gördüğümüz hangi bayanda karın kası var ? Bel oyuntusu oluşturmaya çalışıyoruz karın kası yapmaya değil, şu anda belki karnınızın inceldiğini düzleştiğini hissediyorsunuz ancak bundan 2 , 3 ay kadar sonra karın kaslarınız belirginleşmeye başlayacak bu da ortaya gönderdiğiniz kadınların vücudundan ziyade sporcu kadınların vücuduna yani daha erkeksi bir vücuda sahip olmanızla sonuçlanacak. Durum böyle olduğunda o kasların görüntüsünü kaybetmek için kaslarınızın zayıflaması için kilo almanız gerekecek bu durumda da verdiğiniz çabalar boşa gidecek. Karın kası çıkartmaktan ziyade karın kaslarını sıkılaştırmaya çalışmalısınız buna yönelik egzersizler yapmalısınız gönderdiğiniz fotoğraflardaki görüntüye sahip olabilmek için yoksa sahip olacağınız görüntü şuna yakın olacaktır.
sağol canım bende şimdi kahvaltıdan kalktım 1 saat sonra spora başlıcam bende :)Geçmiş olsun canm bende kahvaltidan sonra yapiyorum sporumu birzdan baslicam
Bakiniz saikano karnim su an bu sekilde bu guzel goruntuyu de mekige borcluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?