Yine ders çalışıyorum yineeeeee
15inde mezuniyet var gece de musait olamicam
16 sinda kuzenimin dugunu var hiç musait olamicam
17 sinde sınav var bari bu hafta sonu iki gün calisiyim
Of ya gecemezsem diye çok korkuyorum yaaBende sacma bi secmeli dersten kalmisim ya 18inde de bnm sinavim var
Insallah dd de olsa gecersin bebegm ya FD ne oluyo kiz bizde ya FF var ya da DDOf ya gecemezsem diye çok korkuyorum yaa
Ortalamam 44 Fd düştü
Gözüm aa da falan değil dd düşse yeter
selin senin yorumlarını dört gözle bekliyorum ben ya insanity hakkında fotolarındada görürüz de bakalım nasıl etkileri ölçüm yapmışmıydın sen başlamadan önceBildirim zamanı fistiklar
♥insanity max 30 pulse ( 20 dk )
Vee insanity nin ilk haftasi biteerr yarin off günü
çok çok kolay gelsin canım benim özleyeceğiz seni ama inşallah her şey istediğin gibi yolunda gider sonra burda olursun zatenYine ders çalışıyorum yineeeeee
15inde mezuniyet var gece de musait olamicam
16 sinda kuzenimin dugunu var hiç musait olamicam
17 sinde sınav var bari bu hafta sonu iki gün calisiyim
melekesim sana da kolay gelsin canım ya inşallah seninde çok çok güzel geçer sınavın çok başarılarBende sacma bi secmeli dersten kalmisim ya 18inde de bnm sinavim var
Yerinde kuzum sadece midem kötü biraz.. O da yolculuktan dolayı malumVermem mi tikkaaamm benimm fistik tikkammkeyifler yerinde dimiiiii
Sağol canımGunaydin kizlar , Tikkacim hos geldinn:) varmissindir belki ama hayirli yolculuklar olmustur insallah :)
Lunecim ben bugun spor yapmicam her yerim agriyor yuruyemiyorum ya hamlamisim resmenzaten bugun lazere de gidicem
Evet güldü valla, çok mutluyumCanımmm çoook sevindimm
Nasıl da yüzün gülmüş gül yüzlüm benimm:)
bugün iyice dinlen tikka yorulmuşsundur o kadar saat oturdun ya bilirim uzun yolculuk çilesiniYerinde kuzum sadece midem kötü biraz.. O da yolculuktan dolayı malum
Sağol canım
Evet güldü valla, çok mutluyum
Canım pek dinlenmek yok bana, amcamın oğlunun sünnet düğünü varmış bugün ona gideceğiz, yarın da bizim evde annemin arkadaş günü varmış, dinlenmek istiyordum oysa kibugün iyice dinlen tikka yorulmuşsundur o kadar saat oturdun ya bilirim uzun yolculuk çilesiniama evde olduğun için çok mutlu oldum senin adına
tikka tam karışıklığın ortasına düşmüşsün ya sendeCanım pek dinlenmek yok bana, amcamın oğlunun sünnet düğünü varmış bugün ona gideceğiz, yarın da bizim evde annemin arkadaş günü varmış, dinlenmek istiyordum oysa ki
Annem geleceğini önceden bilsem günü almazdım dedi, malum bizim bakan son dakika açıklama yaptı ya.. Neyse artık haftaya hafta sonu dinlenirim inşallah..tikka tam karışıklığın ortasına düşmüşsün ya sendebanada olurdu her tatil dönüşü bu ama ailenin yanında olmak paha biçilemez ya insan yorgunluğunu farketmiyor ya
hep son dk açıklama yaparlar zaten genelde hiç ilginç bir durum değilAnnem geleceğini önceden bilsem günü almazdım dedi, malum bizim bakan son dakika açıklama yaptı ya.. Neyse artık haftaya hafta sonu dinlenirim inşallah..
selin senin yorumlarını dört gözle bekliyorum ben ya insanity hakkında fotolarındada görürüz de bakalım nasıl etkileri ölçüm yapmışmıydın sen başlamadan önce
çok çok kolay gelsin canım benim özleyeceğiz seni ama inşallah her şey istediğin gibi yolunda gider sonra burda olursun zatenumarım sınavın çok çok güzel geçer fıstığım
melekesim sana da kolay gelsin canım ya inşallah seninde çok çok güzel geçer sınavın çok başarılar
Sağol kuzum, çok fena oldu her yerim ya.. Vücudum şekil değiştirdi oturmaktan ve hala yolum var.
Bildirim zamanı fistiklar
♥insanity max 30 pulse ( 20 dk )
Vee insanity nin ilk haftasi biteerr yarin off günü
bende bugün 1o dk zumba yaptım
kalkar kalkmazda 50 ip atlamayla ısındım sonra
kedi strech yaptım 15 defa
köpek işeme hareketi 10 ar kez
15 öne kulaç atma hareketi
15 geriye doğru kulaç atma hareketi
15 beli sağa sola çevirme
10 üçgen
birde sabhtan beri temizlik yapıyorum dip köşe ev temizledim sildim yorgunluktan öldüm ya ev çok kirlenmiş
inşallah canım hayırlı olur sizin için güzel bir yer gelirŞimdi bende spora gidiyorum kızlar, tercihleri belirledik. Sonuçlar Cuma günü. Benim için hayırlısı olması yönünde dua ederseniz çok sevinirim.
harikasın lune her zamanki gibiBildirim zamanı:
20 in high intensity wokout
10 min abs
100 squat
30 üçgen
30 istiridye
30 işeyen köpek
Amiiiin canım. Bitanesin sen yaa.inşallah canım hayırlı olur sizin için güzel bir yer gelir
harikasın lune her zamanki gibi
Az da olsa yapsaydın bir şeyler. 10'ar tane bile olsa. Ağrın daha azalırdı.Gunaydin kizlar , Tikkacim hos geldinn:) varmissindir belki ama hayirli yolculuklar olmustur insallah :)
Lunecim ben bugun spor yapmicam her yerim agriyor yuruyemiyorum ya hamlamisim resmenzaten bugun lazere de gidicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?