fitim fitsin fit (squat)

Yine ders çalışıyorum yineeeeee
15inde mezuniyet var gece de musait olamicam
16 sinda kuzenimin dugunu var hiç musait olamicam
17 sinde sınav var bari bu hafta sonu iki gün calisiyim

Bende sacma bi secmeli dersten kalmisim ya 18inde de bnm sinavim var

Bildirim zamanı fistiklar
♥insanity max 30 pulse ( 20 dk )

Vee insanity nin ilk haftasi biteerr yarin off günü
selin senin yorumlarını dört gözle bekliyorum ben ya insanity hakkında fotolarındada görürüz de bakalım nasıl etkileri ölçüm yapmışmıydın sen başlamadan önce

Yine ders çalışıyorum yineeeeee
15inde mezuniyet var gece de musait olamicam
16 sinda kuzenimin dugunu var hiç musait olamicam
17 sinde sınav var bari bu hafta sonu iki gün calisiyim
çok çok kolay gelsin canım benim özleyeceğiz seni ama inşallah her şey istediğin gibi yolunda gider sonra burda olursun zaten umarım sınavın çok çok güzel geçer fıstığım

Bende sacma bi secmeli dersten kalmisim ya 18inde de bnm sinavim var
melekesim sana da kolay gelsin canım ya inşallah seninde çok çok güzel geçer sınavın çok başarılar

bende bugün 1o dk zumba yaptım
kalkar kalkmazda 50 ip atlamayla ısındım sonra
kedi strech yaptım 15 defa
köpek işeme hareketi 10 ar kez
15 öne kulaç atma hareketi
15 geriye doğru kulaç atma hareketi
15 beli sağa sola çevirme
10 üçgen

birde sabhtan beri temizlik yapıyorum dip köşe ev temizledim sildim yorgunluktan öldüm ya ev çok kirlenmiş

Vermem mi tikkaaamm benimm fistik tikkamm keyifler yerinde dimiiiii
Yerinde kuzum sadece midem kötü biraz.. O da yolculuktan dolayı malum

Gunaydin kizlar , Tikkacim hos geldinn:) varmissindir belki ama hayirli yolculuklar olmustur insallah :)

Lunecim ben bugun spor yapmicam her yerim agriyor yuruyemiyorum ya hamlamisim resmen zaten bugun lazere de gidicem
Sağol canım

Canımmm çoook sevindimm
Nasıl da yüzün gülmüş gül yüzlüm benimm:)
Evet güldü valla, çok mutluyum

bugün iyice dinlen tikka yorulmuşsundur o kadar saat oturdun ya bilirim uzun yolculuk çilesini ama evde olduğun için çok mutlu oldum senin adına
Canım pek dinlenmek yok bana, amcamın oğlunun sünnet düğünü varmış bugün ona gideceğiz, yarın da bizim evde annemin arkadaş günü varmış, dinlenmek istiyordum oysa ki

Canım pek dinlenmek yok bana, amcamın oğlunun sünnet düğünü varmış bugün ona gideceğiz, yarın da bizim evde annemin arkadaş günü varmış, dinlenmek istiyordum oysa ki
tikka tam karışıklığın ortasına düşmüşsün ya sende banada olurdu her tatil dönüşü bu ama ailenin yanında olmak paha biçilemez ya insan yorgunluğunu farketmiyor ya

tikka tam karışıklığın ortasına düşmüşsün ya sende banada olurdu her tatil dönüşü bu ama ailenin yanında olmak paha biçilemez ya insan yorgunluğunu farketmiyor ya
Annem geleceğini önceden bilsem günü almazdım dedi, malum bizim bakan son dakika açıklama yaptı ya.. Neyse artık haftaya hafta sonu dinlenirim inşallah..

Annem geleceğini önceden bilsem günü almazdım dedi, malum bizim bakan son dakika açıklama yaptı ya.. Neyse artık haftaya hafta sonu dinlenirim inşallah..
hep son dk açıklama yaparlar zaten genelde hiç ilginç bir durum değil neyse canım artık kolay gelsin size gider gitmezde ortalık karışcak ama gün falan haftaya dinlenirsin

Evet deadim ölçülerim var bende çok merak ediyorum tarif etmem gerekirse soluksuz bi spor bazen çığlık atiyoruumm yaptiran hoca bile cigliklarla yapio bazen

Bildirim zamanı fistiklar
♥insanity max 30 pulse ( 20 dk )

Vee insanity nin ilk haftasi biteerr yarin off günü

Şimdi bende spora gidiyorum kızlar, tercihleri belirledik. Sonuçlar Cuma günü. Benim için hayırlısı olması yönünde dua ederseniz çok sevinirim.

Şimdi bende spora gidiyorum kızlar, tercihleri belirledik. Sonuçlar Cuma günü. Benim için hayırlısı olması yönünde dua ederseniz çok sevinirim.
inşallah canım hayırlı olur sizin için güzel bir yer gelir
Bildirim zamanı:
20 in high intensity wokout
10 min abs
100 squat
30 üçgen
30 istiridye
30 işeyen köpek
harikasın lune her zamanki gibi

Gunaydin kizlar , Tikkacim hos geldinn:) varmissindir belki ama hayirli yolculuklar olmustur insallah :)

Lunecim ben bugun spor yapmicam her yerim agriyor yuruyemiyorum ya hamlamisim resmen zaten bugun lazere de gidicem
Az da olsa yapsaydın bir şeyler. 10'ar tane bile olsa. Ağrın daha azalırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…