• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fitotellalar

Nasılsınız kizlaarr
Bugün ben sütlü kahve ile açılış yaptım. Bir kaç gündür dengesiz ve kaçamaklı beslendiğim için bugünü yeşil naneli yoğurt, limonlu su, 1 porsiyon meyve ve çok acıkırsam 1 avuç çiğ kuruyemiş ile bitirmeyi düşünüyorum🤨
Benim çok sevdiğim hareketler bunlar brawooo 👏👏👏

uyguladığın belli bi diyet varmı.nasıl bi yol izlicen
Klasik diyet düşünüyorum bir süre 2 ana 3 ara gidicem. Sonrasında vücut değişiklik istediği zaman araları çıkarıp karatay gibi bi düzene gidicem sadece sabah ve akşam olmak üzere. Klasiği yaparken aralarda ödül de olur çünkü zaten ilk 1 ay veda toplanmaları devam edecek, bir şeylerden az da olsa yemekten kaçamıcam. 🤨
Ama doğuya gittiğimde etrafımda akraba, arkadaş olmayacak işte o zaman karataya geçip ödülleri de çıkarıp süreci hızlandırmayı düşünüyorum. Mantıksız düşündüğüm bi yer varsa uyarırsanız sevinirim kızlar 🤔🤔

Dayanırım diye düşünüyorum. Ben hatay'da yaşıyorum, 1 aya kadar da doğuya tayinimiz çıkacak. O yüzden son kez buluşmalar son kez mangallar bilmem neler yöresel lezzetler. Hepsinden az az yesem de o kadar dolu hissediyorum ki sanki 3 gün bişey yemesem acikmam😂

oyyy sizin o biberli ekmeğiniz oyyy oyyy:hamarat::hamarat::hamarat:
bayılıyorummm

oyyy sizin o biberli ekmeğiniz oyyy oyyy:hamarat::hamarat::hamarat:
bayılıyorummm
Yaaa bi tek o olsa iyiii😔 benim eşim hatayli. Teyzesi falan burada yaşiyo. Kömbeler biberli ekmekler dövmeler içli köfteler tepsi kebapları eksik olmuyo her toplandığımızda :KK53: :KK53:
Buradan gidince vücudum arınacak resmen hahahah

Yaaa bi tek o olsa iyiii😔 benim eşim hatayli. Teyzesi falan burada yaşiyo. Kömbeler biberli ekmekler dövmeler içli köfteler tepsi kebapları eksik olmuyo her toplandığımızda :KK53: :KK53:
ooo o tepsi kebabıda çok güzel :rolleyes: :rolleyes:
hataydan ayrılmadan la mistik diye bir mekan var biliyor musun orda makarna dene çok güzellll

Ben de bayılırım hatay mutfağına, kaytaz böreği offf offf offf son 1 senedir yapmadım iyi aklıma geldi bi ara ödül günümde yapayım.
Bol bol oruk ye en masumu, birde patlıcan dolması

ooo o tepsi kebabıda çok güzel :rolleyes: :rolleyes:
hataydan ayrılmadan la mistik diye bir mekan var biliyor musun orda makarna dene çok güzellll
Hahaha ben bilmiyorum da eşim biliyordur mutlaka 😂😂 o da gitmeden antakyaya gidelim katık döner yiyelim son kez diyodu :KK48: :KK48: :KK48: böyle böyle gitmeden bi 4 kilo daha almasam iyi hahah

Ben de bayılırım hatay mutfağına, kaytaz böreği offf offf offf son 1 senedir yapmadım iyi aklıma geldi bi ara ödül günümde yapayım.
Bol bol oruk ye en masumu, birde patlıcan dolması
Hahaha diyet günlüğünde yoresel lezzetlerden bahsetmeye başladık anaaamm😂😂😂😂

Back
X