baya harektli uzun süreli beynimi yorar ama şuan ağzıma leblebi atıp masada kendi kendime dans ediyorum ellerr havayaaa![]()
![]()
![]()
![]()
şuan kendimi senin gibi düşünemedim açık ofis pek güzel olmaz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya harektli uzun süreli beynimi yorar ama şuan ağzıma leblebi atıp masada kendi kendime dans ediyorum ellerr havayaaa![]()
![]()
![]()
![]()

Benim burda olmama ihtimalim var planlar karışık ama düğünümüz var o yüzden şehir dışı yapabilirimtmam bayram haftası herkes benden izinli![]()
![]()
![]()
![]()
20.08 ve27.08 için iki cicik arkadaş arıyorum.yokmuuu yahuuu bir babayiğit
![]()
Sevindim canım :)
Ben de takılı kaldım ve spor yapasım kaçtı ne yapacağım bilmiyorum
Ayyy harikasınızOlimpos taraflari gibi duruo bakalim, cok ozledik bizim denizleri yaa. Ekim gibi de kemer dusunuoruz![]()
Yormaz yormazbaya harektli uzun süreli beynimi yorar ama şuan ağzıma leblebi atıp masada kendi kendime dans ediyorum ellerr havayaaa![]()
![]()
![]()
![]()
Anladım canım baktır o zaman inşallah :)Ailemde herkes şeker hastası benim ablam annem babam :) bendede %75 vardır
Saol canim az gaza bassak da 59 ile gitsem 2 haftada imkansiz dimiAyyy harikasınız ♥♥♥♥
Şimdiden iyi tatiller kuzum
Aslında evet yapabilirim sanırımHurma kolay oldu bana 3 gün uygulayabilirsin :)
Bu hastanede insülin bakılmıyormuş sadece şekere bakıyorlarmış
Yaptım kuzum içiyorum onu dün de o kadar şey içtim ...detoks suyu yap minnoş limonlu su
Yok ya imkansız değil de ben birtatafımı kaldırabilsemSaol canim az gaza bassak da 59 ile gitsem 2 haftada imkansiz dimi
Ailemde herkes şeker hastası benim ablam annem babam :) bendede %75 vardır
ağzımda geveliyordum biri girdii.adam diyorki götürrrrrr.terbiyesizşuan kendimi senin gibi düşünemedim açık ofis pek güzel olmaz![]()
![]()
Ahahahah ayyy sahne gözümde canlandıağzımda geveliyordum biri girdii.adam diyorki götürrrrrr.terbiyesiz![]()
![]()
![]()
dan diye girdi heleki elimi havada görmed i
dört tane birden ağzımda.
löblöbüğüü yöyörrumm altı üstü diyorum bi yandan![]()
babayiğit çıksa olacakta.babayiğit yokyada girip yazalım dönünce ilgili arkadaş eklesin o olur mu mesela ben o hafta izinliyim yokum ama çalışan var ise yardımcı olabilir mi acaba?
ahhhh olasılıklar olmamasılıklarBenim burda olmama ihtimalim var planlar karışık ama düğünümüz var o yüzden şehir dışı yapabilirim
Ama burdamolursam yardımcı olurum da olmama ihtimalim yüksek
Maalesefahhhh olasılıklar olmamasılıklar![]()
![]()
![]()
![]()
tam sakin gidiyordu yine hareketlendi.aaaaa ben bunu çok seviyorum daha önce dinlemişliğim var allaaaaaa yarr buYormaz yormaz![]()
Yaptım kuzum içiyorum onu dün de o kadar şey içtim ...
Yok ya imkansız değil de ben birtatafımı kaldırabilsem