- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi ya n,iye öyle yazmısımkiSUHAN
canım benim kilo 70,500
ama içinden 70,300 diye yazmak geldi ise.. hiç bozma öyle kalsın baktıkça mutlu oluyorum![]()
![]()
İçinden öyle geldi demekkihadi ya n,iye öyle yazmısımki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eyüle kadar ara verdim.ara ara yazarım yine.soran olursa geyikte diyin![]()
![]()
![]()
![]()
Ben de cozutumdiyet durumundan baya çıktım.öğleyin makarna yedim.eylüle kadar inş kilo almam
aaa gidiyor musuneyüle kadar ara verdim.ara ara yazarım yine.soran olursa geyikte diyin![]()
![]()
![]()
![]()
İçinden öyle geldi demekki
çok cömertsin
inşallah içine doğmamıştıryarın diyetisyene gittiğim de inş -200 gram görmem
![]()
![]()
![]()
Nasıll cömertt![]()
![]()
![]()
![]()
yok yok rahat iki kilo gitmiştir arada kırpıyorum 100-200 gr el alışkanlığı
![]()
haftaya izin alma gibi bir planım var.sonra bayram sonra tekrar izin vs.ondan.evet sende yeni gelmiştin tam motivasyonu yükseltecek menülerinde vardı.aaa gidiyor musun
ama ben daha yeni geldim :)![]()
Biz tirt çıktıkhaftaya izin alma gibi bir planım var.sonra bayram sonra tekrar izin vs.ondan.evet sende yeni gelmiştin tam motivasyonu yükseltecek menülerinde vardı.
Olsun Eylül'de gelecekmişsin :)haftaya izin alma gibi bir planım var.sonra bayram sonra tekrar izin vs.ondan.evet sende yeni gelmiştin tam motivasyonu yükseltecek menülerinde vardı.
evet tekrar buralarda olacağım.bu bizim ikinci tablomuz.Olsun Eylül'de gelecekmişsin :)
Ben buralardayımm :)
Şimdilik gitmiyom biryere :)
Biz tirt çıktık![]()
şimdilik ben de buralardayım kuzumaaa gidiyor musun
ama ben daha yeni geldim :)![]()
hele ben çıtayı baya yükselttim demi suhancım![]()
![]()
![]()
![]()
1. part baya iyiydi.2. part oyuncuları baya cozuttu
![]()
Ay sonuna kadar bende burdayım .. ama sonra 30 Ağustos - 9 eylül arası tatile olucamşimdilik ben de buralardayım kuzum
evet canım giderken yazarsın o hafta izinli yazarlarAy sonuna kadar bende burdayım .. ama sonra 30 Ağustos - 9 eylül arası tatile olucam
birine bildirmem gerekiyor mu böyle bir durum da![]()
Hmm tamam o halde teşekkürlerrrrevet canım giderken yazarsın o hafta izinli yazarlar

hele ben çıtayı baya yükselttim demi suhancım![]()
ama eylülde bomba gibi geliyorum
hatta sana sürpriz yapıp -2 ile gelirmişim üff![]()