oooo youtube den bak çok şey kaçırıyorsun...Beyran ney ?
çatal filan yanıdan çok masum kalır
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oooo youtube den bak çok şey kaçırıyorsun...Beyran ney ?
bende ilk defa gördüm.. deniz diyet biter bitmez bizlere birer porsiyonluk kargo yaparsın artık :)
kızlar selam olsun,
cumanız ve kandilimiz mübarek olsun.
SUHAN bittim bittim nasıl güzel görünüyor hemen telefona resim çekiyorum ve ilk fırsatta deniyorum yazarım ben de
dünkü menüm.. YOK !!! :)
sadece 3lt su ve bitki çayları
bugün ve yarın da niyetliyim Allah kabul ederse :)
buna rağmen 6.000 adım
30 dk leslie
ufak kaşça omuz hareketleri yapılmıştır efem![]()
amin Allah razı olsun :*Allah kabul etsin canım
açlığın dibindeyim beferkuzu aç mı kaldın
yapma kuzu böyle kendine eziyet etmeaçlığın dibindeyim befer![]()
nazar boncuğu ikonu istiyorum sn ilgililer :))yapma kuzu böyle kendine eziyet etme
AÇ KALMANA benim gönlüm razı değil amanazar boncuğu ikonu istiyorum sn ilgililer :))
maşaalah deyim henüz eziyete dönüşmedi kendim :)))
offfffffffff beyrannnnnnnnnçoktandır canım beyran istiyor onu bile yemiyorum aydan aya atıyorum
sağol zıpzıp senindeGünaydınnnnn kızlar Kandiliniz mübarek olsun ❤
nazar boncuğu ikonu istiyorum sn ilgililer :))
maşaalah deyim henüz eziyete dönüşmedi kendim :)))
benim de değil ama beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır diyorum.. yediklerimi yiyeceklerimi hayal ettikçe yemiyorumAÇ KALMANA benim gönlüm razı değil ama![]()
ALLAHIMMM bu ne hırsssbenim de değil ama beklenen gün gelecekse çekilen çileler kutsaldır diyorum.. yediklerimi yiyeceklerimi hayal ettikçe yemiyorum![]()
offfffffffff beyrannnnnnnnn
ya sorma azim ettim gidecek o kilolar başka yolu yok befer olmazsa olmuyor böle yoksa gitmiyor ne edeyimALLAHIMMM bu ne hırsss![]()
BENDE bu hafta çok umutluyum çokya sorma azim ettim gidecek o kilolar başka yolu yok befer olmazsa olmuyor böle yoksa gitmiyor ne edeyim
bende çok merak ettim yemem lazım :)bak bilen biliyor tepkine kurban olurum![]()
bizden de sana beyran gelsin diyet bitince o vakit :)bende çok merak ettim yemem lazım :)
bende çok merak ettim yemem lazım :)