Fiyasko🧿

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar burdaki bütün konuların benzeri vardır. Ne yapayım benziyorsa inanın elimden bir şey gelmiyor keşke yapmasaydı

Afedersin ama eşin de B.kunu çıkarmış. Karısı osurdu diye sevinçten ağlamak nedir. Tamam bebek yapınca seviniyoruz ama bu bi tık fazla olmuş

Bir video izlemiştim bulamıyorum şimdi.
Osurugunu sizden saklayan adam kim bilir daha nelerini saklar diyordu.
Farklı bir bakış acisi

Geçenki konuya çok benziyor. Sevişme esnasında gaz çıkarma konusu. O konuya baya yorum yazılmıştı
Onu okumadım. Biz de tanıştık nişanlandık falan filan ama böyle peşpeşe goygoy yaşamadık. Yok kayınaileyi sevmedim, yok aynı okulda çalışsak mı, yok yanımda gaz çıkardı yavaş salla burhan motorun soğusun

Onu okumadım. Biz de tanıştık nişanlandık falan filan ama böyle peşpeşe goygoy yaşamadık. Yok kayınaileyi sevmedim, yok yanımda gaz çıkardı yavaş salla burhan motorun soğusun
Hayatı goygoy demek ki
ne diyelim beğenisi yorumu bol olsun

Sana fotografimizi atacam

Kahkaha atıyorum hala iyi balı aklına gelmiş cami açmış

Afedersin ama eşin de B.kunu çıkarmış. Karısı osurdu diye sevinçten ağlamak nedir. Tamam bebek yapınca seviniyoruz ama bu bi tık fazla olmuş

Özel hastaneyse, yatış süresi kısaldı diye; sevinç gözyaşı olabilir. Kalınan her gün, fatura artıyor aynı zamanda.

Bana sizin tavrıniz ve soylediklerinizle ( zarul zurul osuruyorsun vb) osuruk eş değer geldi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…