Fiyat araştırmış

Şöyle herkesi dunyadan bir haber sanip kendini de erkek uzmani sanan birileri insanlari aydinlatiyor arada bu sitede.
Disardan haber getirdiginiz icin sagolun bizler magarada kapaliyiz, sizin kadar erkek göremedik.
Milli olmak filan ben ilk kez duyuyorum.
Bu kadar emin konuşmakta...

Bu arada konu sahibi eşinizin boyle sacma sapan herseyi arastirma huyu yoksa kendisi biseyler yapmis ortam hazirliyor da olabilir.
.

Dindarlar cümle de geçen ufacık bir detay o da anlatımı kuvvetlendirmek için basit bir neden sonuç ilişkisi.
Bakın dedim ki “çok dindarlar” bundan çekinebilir
Sizin dediğiniz cümlede geçen o ufacık detay, detay olmaktan çıkıyor ve böyle karşılıklı öyleydi böyleydiye dönüşüyor.
Bu yüzden konularda bu tür içerikler yasak.

yoo dindarlıktan bağımsız, tamamen hijyen nedeniyle yolu oradan geçmeyen erkekler var.
hatta muhtemelen şaşıracaksınız ama, cinselliği sadece bir delikten girmek olarak görmediği için, ilişki içinde olduğu kadınlardan başkasıyla yaşamayan erkekler de var.
keşke milleti cahil sanıp böyle kesin yargılar kullanmasanız.
üye olmayıp dışarıdan okuyan bir sürü genç kız, erkeklerin böyle yerlere gitmesini normal sanıp ses etmeyebilir zira.

Kusura bakma güldüm çünkü hem kardeşiniz hakkında size konuşuyor sonra gidip araştırma yapıyor bir de gelip size söylüyor. Eşinizin kafası hiç normal değil.
Kardeşinizle borç alacak ilişkisi içinde oldu diye hakkında ileri geri konuşmaya hakkı yok. İntikam alır gibi sürekli laf sokma halinde

Amacım şov yapmak değil; sadece bu kadar kendinden emin şekilde cümlede “bir kelime” kullanıldı diye (genel anlam ve ifade edilen istenen farklı iken) yönetim etiketleyenlere tepkiliyim.
Size teşekkür ederim böyle uzun bir cevap yazdığınız için.

Şekerin böyle yan etkileri var mı? Sanmıyorum.
Bana da öyle geliyor. Aileme kin dolu, hak veriyorum ama yaptıkları bizim aramızı bozmaktan başka işe yaramıyor.

Allah affetsin size üzüldüm ama yorumlara çok güldüm. Birde küsmüş ona kızınca . Neyse arada devreleri yanıyor size küsmüş ya gidip ona bir hışımla deyin ki birde küsüyorsun çok içinde kaldı galiba böyle saçma davranmaya dev edersen ben olmıycam sende bol bol gidersin ne halin varsa görürsün de sen trip at .

Şekerin böyle yan etkileri var mı? Sanmıyorum.

Bana da öyle geliyor. Aileme kin dolu, hak veriyorum ama yaptıkları bizim aramızı bozmaktan başka işe yaramıyor.
Eski konularını hatırladığım için böyle olma ihtimali daha yüksek. aldatma girişimi ya da orta yaş bunalımı olduğunu sanmıyorum. Sadece can acıtma onunki.

ay hiç güleceğim yoktu :d Siz kocanızı daha iyi tanırsınız tabii ama böyle şeyler kendi de yapmak istiyor ama yapamıyor olabilir mi? Bir de karısını sürekli farklı kadınlarla aldatan arkadaşı varmış ondan da etkileniyor olabilir fiyat bile araştırmış baya takılmış mevzuya. Siz onla görüştürmeyin bence

Ne hali varsa görsün. 40 yaşında koca adam.

Ay sanki telefon alacak,en uygun nerde onu araştırmış gibi,tövbe estağfurullah ya.
Yani bilemedim,bence kendi araştırdi merak edip,ortaya çıkarsa diye böyle bir senaryo uydurdu. Siz bilgisayarda,telefonda vs bulursanız sana anlattım ya araştırdım kardeşin gidiyor diye diyecek gibi.

Artık niyetini sorgulamıyorum. Yapan kendine yapar.

Siz nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz ? Bilginizin kaynağı nedir , nereden edindiniz bu verileri ? Kaç yıllık bir araştırma veya gözlem içeriyor verileriniz ?

Bir bilen olarak mı cevapladınız bunu?

Konularınızdan anladığım eşinizin bir sıkıntısı var. Psikolojisinin bozulacağı bi durum mu yaşadı ?
Siz eşi olarak tabi ki tanıyorsunuz eşinizi ama garipsediğinize göre bu adam böyle değildi.
Kardeşinize takıntılı mı acaba. Bırakın kardeşininizi başkası içinde sizinle konuşacağı bir konu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…