Fiziksel görüntü önemli mi ?

Kim ne derse desin, bence önemli.

puhahaaaa 35 nonun nesıyle ovunuyormuş 20 li yaşlarda ben de 35 gıyerdım valla utanırdım numarasını söylemeye bazen de begendığım ayakkabıları alamazdı. ha şimdi 36 oldu çokkk şukurr bin şükürrrr aha haa.boyumda aynı o kızla e yuzum ortalamanın çok ustunde güzel ama boy da sorun beee.herşeye tadılat yaptırmaktan bıktım vallahi.paça boyu kol boyu kısalltırmaya verdığım parayla araba alırdım bır tane daha

En önemlisi değil ama oldukça da önemli evet. Neden hep güzelleşmeye çalışıyoruz önemsizse? Şöyle düşünürsek, her bakımdan (kariyer, karakter, karizma, maddiyat, kültür v.s.) eşit iki erkekten birini seçecek olsak, olmuşken tam olsun diye daha yakışıklı olanı seçeriz, yanlış mı?
Ama birbirini sevip seçmiş olanları da acımasızca eleştirmek çok çirkince. Dış görünüşle dalga ge-çil-mez! Benim yüzüme pat pat söyleyenler oldu, çok acı veriyor biliyorum. Gerçekten de herşey güzellik de değil zaten. Arkadaşınız da tuhaf, kendini övmeye yer arıyor.

Ay ne Biçim insanlar.
Üzüldüm sizin adınıza ama boyunuz için değil etrafınızda gereksiz kişiler Olmasına.
Beğenen beğenmiş yani boy kavakta da var. Ayrıca çok kısa da değil ilerleyen yaslarda daha küçük durursunuz çok avantajı da var yani.
Saçmalamışlar.

Zaten dışarda görüşmüyoruz mecburen işyerinde.

İnsanların yatak odalarına kadar dil uzatması çok yanlış. Güzellik yakışıklılık göreceli şeylerdir. Belki kendisi çoğumuza göre güzel kategorisinde bile değildir. Dedikodu yapmaya yer aramış ama insanların sıfatları hakkında yorum yapmak çok ayıp.

Bu arada bana da bi akrabam kısa boylu Demişti. Kızım sen polisliğe basvur dedi sanki sormuşum gibi. Boyum tutmuyor dedim. Sende çömlek gibi hiç uzamadın dedi. Çok kırılmıştım.

Her insanın Vücudu kendi içinde uyumlu ama eminim seninde boyun daha uzun olsaydı şimdiki gibi güzel durmazdı

Her insanın Vücudu kendi içinde uyumlu ama eminim seninde boyun daha uzun olsaydı şimdiki gibi güzel durmazdı
kendımle çok barışığımdır hayatım boyunca hep güzel olduğum soylendi en buyuk etken yuzum fızığımde orantılı cılt rengım çok güzel ama ben arayınca kendımde gayette bir çok kusur bulabılıyorum.yani kendini beğenmiş ınsanlar aslında en kusurlu olanlar kendıne güvense o kadar makyaj yapmazdı sıkıysa 0 makyajla dolaşsın .

Makyajsız adım atmıyor. Bakkala bile gitmiyor.

:))))).
Ilk zamanlar bi cafeye Yemeğe gidiyordu devamlı bende onla mecbur.
Oradaki garsonlar yakışıklıydı ama onlarla hafif hafif Konuşurken flörtleşiyordu.
yav gece gece aklıma geldi unıversıte de oda arkadaşım bir kız vardı tam flortözdü herkes kendıne bayılıyor sanırdı aynı anda 3 5 kişiye mavi boncuk dağıtırdı.ama sonunda kendi gibi öğretmen olan ama zavallı görünüşlü ezik bir adamla evlendiii.ama kendi evrımleştiii full makyajjj fotoşoplu resımler .ama adam yanında hizmetlisi gibi duuyor.hayaller ve hayatlar olduu sonu

Fena bir özgüvensizlik yasiyor aslinda flörtözlügü ve sürekli elestirmesi maskelemeye calismasindan..
Daha güzelmis de daha iyisini neden bulamamis da onun bunun iliskisine laf atip yorum yapiyormus ki ozaman? :)
Zenginin mali zügürtün cenesi misali.
Bunun degisik bir versiyonu bende idi.
Cevredeki erkeklerle flortlesir "aman hepsi ölüp bitiyor ama yüz vermiyorum" modundaydi yersen :)
Birilerini hep elestirirdi kendi mükemmeldi ya malum..
Sonra o cok elestirip begenmedigi itelediklerinden biriyle vasat bir sekilde vasat bir evlilik yapip vasat bir hayat yasiyor suan..

Hadi ya o derece diyorsun yani :)))

Bu kız da öyle gözü çok Yükseklerde kimseyi beğenmiyorum diyor.

Demek ki bunlar hep aynı :)

Bu da ben çok güzelim çok bakımlıyım ama istediğim gibi biri çıkmıyor havasında devamlı. Aşırı bi kendini beğendirme arzusu var

Hadi ya o derece diyorsun yani :)))

Bu kız da öyle gözü çok Yükseklerde kimseyi beğenmiyorum diyor.
arkadaşın öğrencıyken maddıyatı azdı para kazanınca bir evrımleşti valla hepimiz şaşırdık kaldık.ondan pahalı gıyınıyorum ama o fılm yıldızı gibi oldu ya da resımlerde öyle bılemıyorum netten takıp edıyorum yıllardır.ama adammm ın duruşu giyimi valla para verırsınız yolda gorsenız.adamın hayatını sömurmuş resmen kendi ışıldıyor adam paslanmış aha haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…