Kim ne derse desin, bence önemli.Merhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
puhahaaaa 35 nonun nesıyle ovunuyormuş 20 li yaşlarda ben de 35 gıyerdım valla utanırdım numarasını söylemeye bazen de begendığım ayakkabıları alamazdı. ha şimdi 36 oldu çokkk şukurr bin şükürrrr aha haa.boyumda aynı o kızla e yuzum ortalamanın çok ustunde güzel ama boy da sorun beee.herşeye tadılat yaptırmaktan bıktım vallahi.paça boyu kol boyu kısalltırmaya verdığım parayla araba alırdım bır tane dahaMecburi arkadaşlık olmasa bende takışmayacağımda
Bi de şey dedi sen kaç numara ayakkabı giyersin dedi 37-38 dedim.
Oha 37 numara ayak mı olur benimki 35 gecen bi yerde ayakkabı denedim tezgahtar almalısınız Külkedisi gibi ayaklarınız dedi. Falan diye Anlattı. Bunları anlatması tuhaf değil mi
Demek ki boylu poslusunuz ne guzel :)Benim ayaklari gorse arkadasiniz kosarak uzaklasir herhalde
Belki de içten içe kendini yetersiz hissediyor olabilir.Aslinda arkadasiniza uzulmek lazim.
Galiba problemleri var ki boyle seyleri soyleyip mutlu oluyor.
Oyle mutlu olucaksa olsun onun elestirdikleri hayatini yasiyor zaten devran donuyor yani..
EvetKendini ovdugu oluyor mu ben cok guzelim falan diyor mu peki
Ay ne Biçim insanlar.Malesef bazı kendini bilmez insanlar için görüntü hersey demek.Evlendim evleneli eşimin ailesi ve etrafındakiler beni hiç begenmediler boyum kısa diye.Hatta öyle bir psikolojik baskı vardıki bir keresinde kayınbabamların evine gitmiştik 4 gün kaldık orada 4 gün boyunca kayınbabam kızım senin boyun niye bu kadar kısa sorup durdu anneanneme cekmişim babamda kısaydı zaten deyip durdum her gün.Çirkin falanda degilim eşim benden 15 yasda büyük yani bakıldıgında artılarımda fazla ama genede boyumdan dolayı begendiremedim kendimi.Gecende eşimin tanıdıgı gelmiş işyerime kendisini tanımıyorum beni görmüş yanındakilere dönmüş demişki yazık bu adamda ne sansız evlilikten yana yüzü gülmemiş şuna bak demiş.eşimde bana söyledi sadece boyundan dolayı böyle söylemiş dedi.cok kızdım ne kadar cahil bir insanmış böyle konusabiliyor.o ebe kendine baksın önce dedim.hayırdır gözümü varmıs yada kızını vercekmişte yarım kalmıs dedim.Devedede boy var dedim.Acayip kızdım ya saydım herseyi.Eşimde dedi bu sekilde senin boyunla alakalı cok yorum oluyor ama beni ilgilendirmiyor anlasaldikten sonra dedi.Etrafım hep cahil dolu.Evlendim evleneli bu durumu yasıyorum boyum 1.50 diye yemediğim laf kalmadı.sanki böyle olmayı ben istedim.
Zaten dışarda görüşmüyoruz mecburen işyerinde.Her insanın kriteri farklıdır,arkadaşınızın da dış güzellik demekki,olabilir.Bu tartışılacak bir konu değil bence,herkesin doğrusu kendine.
Sizinle paylaşması itici evet ama o da böyle bir insan işte...Görüşüp görüşmemekte sizin tercihiniz.
Bu arada bana da bi akrabam kısa boylu Demişti. Kızım sen polisliğe basvur dedi sanki sormuşum gibi. Boyum tutmuyor dedim. Sende çömlek gibi hiç uzamadın dedi. Çok kırılmıştım.Benim de canım kardeşim 1.50 ama dünyanın en güzel kadını bana göre.
Ki ben de minyonum eski kv de bana sana kaftan hiç yakışmaz boyun kısacık derdi. Ama ben kendimi böyle sevdiğim için eski kv dediklerini duymazdan gelirdim.
Kendi de oğlu da massallh uzun da kafa sikinti.
Hem kısa ya da uzun boylu olmak bizim elimizde değil.
Siz üzülmeyin hiç Millet herhalde mutsuzluktan boş şeylere kafayı takmış.
Her insanın Vücudu kendi içinde uyumlu ama eminim seninde boyun daha uzun olsaydı şimdiki gibi güzel durmazdıpuhahaaaa 35 nonun nesıyle ovunuyormuş 20 li yaşlarda ben de 35 gıyerdım valla utanırdım numarasını söylemeye bazen de begendığım ayakkabıları alamazdı. ha şimdi 36 oldu çokkk şukurr bin şükürrrr aha haa.boyumda aynı o kızla e yuzum ortalamanın çok ustunde güzel ama boy da sorun beee.herşeye tadılat yaptırmaktan bıktım vallahi.paça boyu kol boyu kısalltırmaya verdığım parayla araba alırdım bır tane daha
kendımle çok barışığımdır hayatım boyunca hep güzel olduğum soylendi en buyuk etken yuzum fızığımde orantılı cılt rengım çok güzel ama ben arayınca kendımde gayette bir çok kusur bulabılıyorum.yani kendini beğenmiş ınsanlar aslında en kusurlu olanlar kendıne güvense o kadar makyaj yapmazdı sıkıysa 0 makyajla dolaşsın .Her insanın Vücudu kendi içinde uyumlu ama eminim seninde boyun daha uzun olsaydı şimdiki gibi güzel durmazdı
Makyajsız adım atmıyor. Bakkala bile gitmiyor.kendımle çok barışığımdır hayatım boyunca hep güzel olduğum soylendi en buyuk etken yuzum fızığımde orantılı cılt rengım çok güzel ama ben arayınca kendımde gayette bir çok kusur bulabılıyorum.yani kendini beğenmiş ınsanlar aslında en kusurlu olanlar kendıne güvense o kadar makyaj yapmazdı sıkıysa 0 makyajla dolaşsın .
alla alla bakkal yakışıklımı ki tövbe tövbeeeeMakyajsız adım atmıyor. Bakkala bile gitmiyor.
:))))).alla alla bakkal yakışıklımı ki tövbe tövbeeee
yav gece gece aklıma geldi unıversıte de oda arkadaşım bir kız vardı tam flortözdü herkes kendıne bayılıyor sanırdı aynı anda 3 5 kişiye mavi boncuk dağıtırdı.ama sonunda kendi gibi öğretmen olan ama zavallı görünüşlü ezik bir adamla evlendiii.ama kendi evrımleştiii full makyajjj fotoşoplu resımler .ama adam yanında hizmetlisi gibi duuyor.hayaller ve hayatlar olduu sonu:))))).
Ilk zamanlar bi cafeye Yemeğe gidiyordu devamlı bende onla mecbur.
Oradaki garsonlar yakışıklıydı ama onlarla hafif hafif Konuşurken flörtleşiyordu.
Hadi ya o derece diyorsun yani :)))yav gece gece aklıma geldi unıversıte de oda arkadaşım bir kız vardı tam flortözdü herkes kendıne bayılıyor sanırdı aynı anda 3 5 kişiye mavi boncuk dağıtırdı.ama sonunda kendi gibi öğretmen olan ama zavallı görünüşlü ezik bir adamla evlendiii.ama kendi evrımleştiii full makyajjj fotoşoplu resımler .ama adam yanında hizmetlisi gibi duuyor.hayaller ve hayatlar olduu sonu
Demek ki bunlar hep aynı :)Fena bir özgüvensizlik yasiyor aslinda flörtözlügü ve sürekli elestirmesi maskelemeye calismasindan..
Daha güzelmis de daha iyisini neden bulamamis da onun bunun iliskisine laf atip yorum yapiyormus ki ozaman? :)
Zenginin mali zügürtün cenesi misali.
Bunun degisik bir versiyonu bende idi.
Cevredeki erkeklerle flortlesir "aman hepsi ölüp bitiyor ama yüz vermiyorum" modundaydi yersen :)
Birilerini hep elestirirdi kendi mükemmeldi ya malum..
Sonra o cok elestirip begenmedigi itelediklerinden biriyle vasat bir sekilde vasat bir evlilik yapip vasat bir hayat yasiyor suan..
arkadaşın öğrencıyken maddıyatı azdı para kazanınca bir evrımleşti valla hepimiz şaşırdık kaldık.ondan pahalı gıyınıyorum ama o fılm yıldızı gibi oldu ya da resımlerde öyle bılemıyorum netten takıp edıyorum yıllardır.ama adammm ın duruşu giyimi valla para verırsınız yolda gorsenız.adamın hayatını sömurmuş resmen kendi ışıldıyor adam paslanmış aha haaaHadi ya o derece diyorsun yani :)))
Bu kız da öyle gözü çok Yükseklerde kimseyi beğenmiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?