Fiziksel görüntü önemli mi ?

Evet zamanla da öyle bi değişim oluyor yani. Para da insanın dış görünüşünü Değiştiriyor kadın olsun erkek olsun :))
Bakım önemli yani :)
Bi de diyor ki bi foto atıyorum instagrama vs 3 saatte 100 beğeni geliyor. Bunlarla övünüyor

Demek ki bunlar hep aynı :)

Bu da ben çok güzelim çok bakımlıyım ama istediğim gibi biri çıkmıyor havasında devamlı. Aşırı bi kendini beğendirme arzusu var
Cok güzel,bakimli olan kadin kendini begendirmeye calismak gibi zaman kayiplari yaratmaz kendisine.
Evett canim sensin canim haklisin canim diyip gecmek gerekir.Ekseri ömür törpüleridir :)
Bir yere gidersin "bi tiriftin cikirmisin binii iiihhh ilmidi cinim bi pizisyindin cik" derken bir bakmissin aksam bitmis :))

Ay aynen bunu tam yapıyor. Fotomu Çek buradan da Çek :))

Arkadaşınız ilişkilere ,kişilere ön yargılı bakıyor.
Çiftler gençken birbirlerine hissettikleri yoğun duyguyla birlikteliğe başlarlar. Tabi ki istisnalar vardır.
Yani o beğenmediği adam veya kadın zamanında fit,yakışıklı veya güzeldir, mis gibi kokuyordu kısacası en bakımlı hoş halleriyle karşısındakini tavlamiştır.

Zamanla kilo almış bakımsız olmuştur. Bu da o kişiyi eşinin gözünde iğrenç yapmaz.

Arkadasiniz gerizekali filan mi?

Evet ama genç olmayan kişilere de aynı yorumu yaptığına Şahit oldum

Evet ama genç olmayan kişilere de aynı yorumu yaptığına Şahit oldum
Evet onlar için de diyorum.Bir zamanlar o insanlar da gençti, güzeldi..
Yani son hallerinde göründükleri gibi değildi.
Örneğin kel,göbekli değildi, kamburu çıkmış değildi,cildi solgun değildi vs..vs..

Eleştirdiği kişi kısa boylu mesela onun için boyu yok önceden uzundu da sonradan mı çekti bu adam diyor

Ali Ağaoğlu ile o Duygusu mudur nedir öyle bir ilişki bende de hafif bi bulantı yaratabilir detayları düşününce..
Ama arada aşk, sevgi varsa geri kalan herşey boştur, oturup buna dertlenen insan hepsinden boştur bana göre ...

Eleştirdiği kişi kısa boylu mesela onun için boyu yok önceden uzundu da sonradan mı çekti bu adam diyor
Yani orda da abartmış..O da Allah vergisi adamın ne suçu var.

Arkadaşınız çok enteresan bir karakter. .

Biraz uzak durmanız da fayda bilirsiniz üzüm üzüme baka baka kararır..

Mecnun aşkından çöllere düşmüş aklını kaçırmış deli olmuş bunu duyan padişah mecnuna sormuş kimdir diye Leyla demiş mecnun padişah emretmiş Leyla yı gatirmişler Leyla kara kuru sıska bir kız padişah sormuş mecnun bu kız için mi deli oldun mecnun demiş padişahım sen Leyla yı benim gözümle göremezsin ki leyla mecnun için nasıl kıymetli kimse bilemez

Ali Ağaoğlu'nun bütün ilişkileri müstesna ya onları kastetmiyorum

Arada sevgi varsa o ilişkide de saygı duyulur da pek sevgi oldupjnu sanmıyorum

Yani orda da abartmış..O da Allah vergisi adamın ne suçu var.

Arkadaşınız çok enteresan bir karakter. .

Biraz uzak durmanız da fayda bilirsiniz üzüm üzüme baka baka kararır..
Mecbur uzak duramıyorum. Çünkü hemen yanında Çalışıyor. İş arkadaslıpı malum mecburi arkadaşlık.

Hep cahilliklerinden.Anneannem hep derdi bodur tavuk her daim piliç olur diye.anneanneme cekmişim bende görseniz 70 yasında 55 gibi gösteriyor

iyi de bu ülkede ve birçok ülkede kadınların ortalama ayak numaraları 38-38.5, ben 35 numaraya çocuk ayağı gözüyle bakıyorum :d tuhaf.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…