Evet zamanla da öyle bi değişim oluyor yani. Para da insanın dış görünüşünü Değiştiriyor kadın olsun erkek olsun :))arkadaşın öğrencıyken maddıyatı azdı para kazanınca bir evrımleşti valla hepimiz şaşırdık kaldık.ondan pahalı gıyınıyorum ama o fılm yıldızı gibi oldu ya da resımlerde öyle bılemıyorum netten takıp edıyorum yıllardır.ama adammm ın duruşu giyimi valla para verırsınız yolda gorsenız.adamın hayatını sömurmuş resmen kendi ışıldıyor adam paslanmış aha haaa
Cok güzel,bakimli olan kadin kendini begendirmeye calismak gibi zaman kayiplari yaratmaz kendisine.Demek ki bunlar hep aynı :)
Bu da ben çok güzelim çok bakımlıyım ama istediğim gibi biri çıkmıyor havasında devamlı. Aşırı bi kendini beğendirme arzusu var
Ay aynen bunu tam yapıyor. Fotomu Çek buradan da Çek :))Cok güzel,bakimli olan kadin kendini begendirmeye calismak gibi zaman kayiplari yaratmaz kendisine.
Evett canim sensin canim haklisin canim diyip gecmek gerekir.Ekseri ömür törpüleridir :)
Bir yere gidersin "bi tiriftin cikirmisin binii iiihhh ilmidi cinim bi pizisyindin cik" derken bir bakmissin aksam bitmis :))
Merhaba herkese ,
İşyerinde bir arkadas var. Mecburen her öğle Yemeğini birlikte yiyoruz. Ama kafam pek uymuyor. Mesela bugün beraber yemek yerken yanınıza bi çift oturdu bana dedi ki " ya baksana ne yakışıklı çocuk ama hiç o kız olmuş mu şimdi ona beni niye bulmuyor böyle yakışıklılar " dedi.
Patron karısıyla ortak Çalışıyor adam zengin haliyle kadının rahat bir yaşantısı var. Onun için de " hep rahat olsa ne olur bu adamla aynı yatağa girince insanın midesi bulanır , bunun nesine vurulduysa " falan dedi.
Görüntü Dünya'da hersey mi demek ?
Evet ama genç olmayan kişilere de aynı yorumu yaptığına Şahit oldumArkadaşınız ilişkilere ,kişilere ön yargılı bakıyor.
Çiftler gençken birbirlerine hissettikleri yoğun duyguyla birlikteliğe başlarlar. Tabi ki istisnalar vardır.
Yani o beğenmediği adam veya kadın zamanında fit,yakışıklı veya güzeldir, mis gibi kokuyordu kısacası en bakımlı hoş halleriyle karşısındakini tavlamiştır.
Zamanla kilo almış bakımsız olmuştur. Bu da o kişiyi eşinin gözünde iğrenç yapmaz.
Yok zeka geriliği falan yokArkadasiniz gerizekali filan mi?
Evet onlar için de diyorum.Bir zamanlar o insanlar da gençti, güzeldi..Evet ama genç olmayan kişilere de aynı yorumu yaptığına Şahit oldum
Eleştirdiği kişi kısa boylu mesela onun için boyu yok önceden uzundu da sonradan mı çekti bu adam diyorEvet onlar için de diyorum.Bir zamanlar o insanlar da gençti, güzeldi..
Yani son hallerinde göründükleri gibi değildi.
Örneğin kel,göbekli değildi, kamburu çıkmış değildi,cildi solgun değildi vs..vs..
Yani orda da abartmış..O da Allah vergisi adamın ne suçu var.Eleştirdiği kişi kısa boylu mesela onun için boyu yok önceden uzundu da sonradan mı çekti bu adam diyor
Ali Ağaoğlu'nun bütün ilişkileri müstesna ya onları kastetmiyorumAli Ağaoğlu ile o Duygusu mudur nedir öyle bir ilişki bende de hafif bi bulantı yaratabilir detayları düşününce..
Ama arada aşk, sevgi varsa geri kalan herşey boştur, oturup buna dertlenen insan hepsinden boştur bana göre ...
Arada sevgi varsa o ilişkide de saygı duyulur da pek sevgi oldupjnu sanmıyorumAli Ağaoğlu ile o Duygusu mudur nedir öyle bir ilişki bende de hafif bi bulantı yaratabilir detayları düşününce..
Ama arada aşk, sevgi varsa geri kalan herşey boştur, oturup buna dertlenen insan hepsinden boştur bana göre ...
Ilk etkilendiğin şey?Başlığa ithafen;
Hayır, bana göre cürreti, cesareti çok onemli
Mecbur uzak duramıyorum. Çünkü hemen yanında Çalışıyor. İş arkadaslıpı malum mecburi arkadaşlık.Yani orda da abartmış..O da Allah vergisi adamın ne suçu var.
Arkadaşınız çok enteresan bir karakter. .
Biraz uzak durmanız da fayda bilirsiniz üzüm üzüme baka baka kararır..
Hep cahilliklerinden.Anneannem hep derdi bodur tavuk her daim piliç olur diye.anneanneme cekmişim bende görseniz 70 yasında 55 gibi gösteriyorAy ne Biçim insanlar.
Üzüldüm sizin adınıza ama boyunuz için değil etrafınızda gereksiz kişiler Olmasına.
Beğenen beğenmiş yani boy kavakta da var. Ayrıca çok kısa da değil ilerleyen yaslarda daha küçük durursunuz çok avantajı da var yani.
Saçmalamışlar.
Mecburi arkadaşlık olmasa bende takışmayacağımda
Bi de şey dedi sen kaç numara ayakkabı giyersin dedi 37-38 dedim.
Oha 37 numara ayak mı olur benimki 35 gecen bi yerde ayakkabı denedim tezgahtar almalısınız Külkedisi gibi ayaklarınız dedi. Falan diye Anlattı. Bunları anlatması tuhaf değil mi
Eveet benim için bu iki şey diger şeylerden bile daha önemli. Güzellikten bile!Ilk etkilendiğin şey?
Hiç tanımadığın birinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?