Fiziksel olarak etkilenilemeyen erkek??

Benim bahsettiğimin dışında da insanlar vardı. Toplamda 10 kişiydik ve mangallar küçük, yemeğe ayırabileceğimiz vakit ise kısıtlıydı. Bu yüzden 2 mangal yakma taraftarı olundu. İlk pişen o taraf olduğu için bize de ikram ettiler tabii ki. Ancak bizimkiler başta onunla çok dalga geçtiği için daha sonra yiğitliğe b.k sürdürmemek adına yardım isteyemediler. 5 kişi bir eti yakmayız heralde. Herhalde Adanalı ve mangalın memleketinden gelip çok iyi bildiklerini iddia eden arkadaşlar yakıp o yakamasaydı dalga geçip onunkini de yakarlardı. Milletin aç kalacak hali yok tabii ki.

Sen sadece ilginin başkasına kaymasından dolayı böyle sinirlenmişsin. Her şey boyda olsa keşkeee. Hep egonun oyunları bunlar

Ayy bu ne ya, Bu ne biçim konu? Sanki bizi sınamak için açıyorlar bu konuları. Boşuna dememişler akıl yaşta değil başta diye. Konu sahibi, sende ekmeğe sürülecek akıl yok. X i de tebrik ediyorum, insanları dış görünüşleriyle değerlendirmemeyi ögrenmiş. Hemde senden ve bu çocuktan uzun olmasına ragmen. Alkışlar X için

Sizin kıstaslarınız daha iyiymiş, iyi yüzdüğünü anlamak için deniz kıyısında ve ya havuz da mı sevgili arıyorsunuz? Ya da size teklif eden olduğunda bak canım araban yoksa ve ya yüzemiyorsan olmaz mı diyorsunuz. Gerçi sizde saçma sapan demişsiniz ama merak ettim gerçekten.

Üsluptan kaybettim yani şuan. Ben içimden geçtiği gibi yazmıştım hissettiklerimi. Çünkü gerçekten al karşına koy 23 yaşında bu demezsin liseli oğlanlara benziyor. Ama daha az kişili olan ortamda konuşmaya başlasın her şey değişiyor. Ayrıca ezik kelimesini birçok kez kullandım ama bana göre çok ezik birisi demedim hiç. Ezilince ses çıkarmamasından dem vurdum.

Şu yorumlara bakarsak. Geri çekilip bekleyeceğim. Bir daha gelip yanaşırsa, bir yerde oturtup açık sözlü olarak doğrusu eğrisi neyse söyleyeceğim. Hala beni istemeye devam ederse belki bir şansı olur. Ama en doğrusu benden vazgeçip x ile aralarında bir elektriklenme varsa onunla devam etmesi gibi duruyor.

Cocugun kafasini karistirma yanaşıp msj filan atıp.. Hos diger kizdan hoslanmaya basladiysa zaten karismaz karismamali; anlattigin gibi akli basinda biriyse.. Bir de o piknikten sonra..

Burda ne güzel özeleştiri yapmışsınız ama tabi anlayabilene

Çocuğu itin ağzına sokup çıkarmışsın konunda, boyu kısa diye bir beddua etmediğin kalmış bir de şans vermeli miyim diye soruyorsun.. Bence vermemelisin. Sen 1.65'in üzerinde bir erkek bul kendine, en iyisi bu olacaktır.

İşte kızlar gidip ordaki gibi dalgacı ama aslında beceriksiz erkeklerden hoşlanıyor sonra vay efendim bana şöyleyyapt şöyle dedi diye gelip burda konu açıyor. O çocukların saltanatı okul bitene kadar. Kadınlar biraz olgunlaşınca ne kadar boş olduğunu anlıyor öylelerin. Ezik dediğiniz çocuk ise tam tersi. Kendini kaybetmiyor kendini tutabiliypr alt tarafı mangal yakıyo diye böbürlenmiyo vs. Onun yaptığı iş daha zor. Muhabbeti de iyiymiş bilgiliymiş. Diğer türlüsü bir müddet sonra çekilmez. Çocuktan uzak durup kendiniz gibi birini bulun.

Yakisikli erkekler boş olur diye gömme faaliyetimiz başlamasin yine evet konu sahibinin kendisi ve cevresindeki bazilari bazi seylerin henuz farkinda degiller..
Diger yorumlarimda belirttim zaten dusuncelerimi..
Ama konu kayiyor sanki; tum yakisikli olmayanlar dogru insan, yakisiklilar boş gibi..

Neden gece uyku tutmadı biliyor musun?
Çünkü o "çirkin" adamın ilgisi bile senin her an şişmeye hazır egon için yeterli oldu.
1.65'ten kısa bir adamın ilgisini kaybetme ihtimali senin paniğe kapılmana neden olmuş.
Ve bu ezik adam senin o yaygaracı kendini komik sanan arkadaşlarına neden cevap vermeyip "ezik" davranıyor hiç düşündün mü?
Çünkü onların sözlerini cevap vermeye değer bulmuyor.
Çünkü sizin gibi insanlar onu dışladığında ve ötekileştirdiğinde düşünmeye çok zaman bulmuş ve kafasını doldurmuş.
Hepinizden dolu kafasının içi muhtemelen.
Dolayısıyla fazla takma M MissCyg , adamda aklın kalmasın.
Sen o çirkin adamın teklifini kabul etseydin de o senin sığlığını görüp bırakırdı büyük olasılıkla.

Kısa boylu ezik insan kişisi sana da merhaba

*Sana yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapma. Derler.

Hunharca güldüm

bizimde bir ark vardi cok efendiydi aynen boyle, boyu biraz kisa ve zayifti ama yuzu guzel ve bakimliydi (inaniyorumki bahsedip ezikledigin cocugunda yuzu guzeldir ). ben olaylara karsidan bakip izleme kismindaydi yanlis anlasilmasin.
kizlar bunu eh iste eziklemek demeyelimde kucuk bulurdu biraz.
sonra aradan yillar gecti be yurtdisina geldim, sans eseri esim bu bahsettigim arkadasin arkadasi cikti bir sekilde yine gorustuk, oda evlenmis ve guzelcede bir esi vardi. boylari kisaymis kime ne ki turk milleti olarak hepimiz az biraz kisayiz.
bu arada bahsettigim ark amerikada adi gecen bir sirkette iyi bir mevkide calisiyor.
hani diyorum ins X dedigin kizla bu coocuk evlenir boylede guzel bir hayat yasarlar sende bir gun gorup catir catir catlarsin ins :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…