- 16 Temmuz 2023
- 7.283
- 19.160
- 178
- 30
- Konu Sahibi birmuallime12
-
Aynen öyle yaparım saf salak biri yok karşında neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum ben
Annemgilin evi var davada onu alırım diyor
Tamam ben darp raporu alınca anlarsınız gerçek mı değil miEğer konu gerçek değilse sevinirim mutlu olurum ama şiddetin şakası, dalgası olmaz! Burda hepimiz üzüldük sinirlendik o fotoğrafları görünce. Konuda büyük bir tutarsızlık var. Neysekigisla şikayet etmiş sağolsun. Duruma göre anlarız zaten gerçek olup olmadığını...
Ve saf salak değilsinizAnnemgilin evi var davada onu alırım diyor
Şiddet gösteren o suçlu olan o, hangi gerekçeyle nasıl alacakmış annenizin evini? Öyle saçmalık olur mu hanımefendi?Annemgilin evi var davada onu alırım diyor
Tamam ben cahilim bilemedim kusura bakmayınŞiddet gösteren o suçlu olan o, hangi gerekçeyle nasıl alacakmış annenizin evini? Öyle saçmalık olur mu hanımefendi?
Şiddet olmasa da alamaz. Ne alaka ya? Boşanırken kayınvalidenin evini veren bir yasa olabilir mi? Konu beni çok yorduŞiddet gösteren o suçlu olan o, hangi gerekçeyle nasıl alacakmış annenizin evini? Öyle saçmalık olur mu hanımefendi?
Annenizin allah cezasını versin.Lütfen yardımcı olun 1 senelik evliyim çocuğum yok eşimle severek evlendik ben KPSS’ye hazırlanıyorum 78 puan aldım bilmiyorum işe yaramaz belki ama sıralamaya giremedim tabi Agsye gireceğim diyince hayır giremezsin benim iznim olmadan dedi ve kolumdan sıkmaya başlamıştı kaba kuvvet uyguluyordu bana kendisi askeri personel eğitime falan gidemezsin diyordu bana sürekli en ufak tartışmamızda şiddet uyguladı elimi yüzümü morarttı hep affettim 4 kere affetttim hep yemin etti afffettim evliliğimiz bitmesin diye ona tölerans gösterdim beni yargılayacaksınız belki ama son tartışmamız zaten mesajını okudum borcun mu var dedim seni ilgilendirmez dedi telefonu elimden aldı ve vurdu sonra 2 saat boyunca bu adamdan dayak yedim kafamdan tutup kanepenin üstünde dudağımı patlattı yüzüme 10 kez yumruk attı kulağıma yumrukladı kendimden geçmiştim kolumdan tutup beni sürüdü bir gün sonra eşyalarımı toplayıp aile evine geldim çok kötüyüm ağzımdan yemek bile yiyemiyorum babası bavulunu topla gönder gitsin dedi çok kırgınım inanın yaralar iyileşir zamanla ama benim çektiklerim ne olacak bilmiyorum terapiye gideceğim nolur evliliğimiz bitmesin diye yalvarıyor ama ben artık mahvoldum annem şans ver diyor ama ben kpss çalışıp kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum başka seçeneğim yok siz bana lütfen yargılamadan yardımcı oluneşim çok yalvarıyor ama artık tükendim cidden
Bakın insan gibi iki yorum yazarsın kabul ederim ama haddini aşmaSaf salak olmadığınız için darp raporu almadınız her şeyinizi elinizden alır, sizi süründürür diye korktunuz evet. Saf salak olmadığınız için dört kere şans verdiniz. Saf salak olmadığınız için barodan haklarınızı öğrenmediniz.
Şiddet olmasa da alamaz. Ne alaka ya? Boşanırken kayınvalidenin evini veren bir yasa olabilir mi? Konu beni çok yordu
Yabancı derken ?Askerler yabancilarla evlenebiliyor mu? Eskiden evlenemezlerdi, simdi durum nedir?
Yabancılar kpss'ye girip öğretmen olabiliyor mu?
İlk işiniz darp raporu almaktı, hadi hemen almadınız bugün acilden girip alabilirdiniz, bugün almadınız bari yarın alın ve şikayetçi olun, saf değilim diyorsunuz ama safsınız, zira annenin evini elinden alırım diyen adama inanmışsınız, mal kaçırma davası mı ki bu evi elinizden alsın, darp edilmiş elinde kapı gibi darp raporu olup şiddetten dava açan kadın maddi manevi tazminat davası bile açar ne evi ne evin elden alınmasıTamam ben darp raporu alınca anlarsınız gerçek mı değil mi
İnsan başına gelmeden anlamıyor burda benle dalga geçen herkesi Allaha havale ediyorum ve kınıyorumEvet ortada şiddet olmasa da alamaz. Uzun zamandır bu kadar saçma bir şey duymamıştım. Konu gerçek değilse çok mutlu olurum valla. Kadınların şiddet görmesine,katledilmesine dayanamıyorum. Bu yüzden haberleri izlemek dahi istemiyorum ben.
İlk kez başıma geldiği için böyle davranmam normal değil mi sizde sizinde başınıza gelse önce bi afallarsınız ben şu an ağrılarımdan basımı kaldıracak halde değilim hala dalga geciyorlarİlk işiniz darp raporu almaktı, hadi hemen almadınız bugün acilden girip alabilirdiniz, bugün almadınız bari yarın alın ve şikayetçi olun, saf değilim diyorsunuz ama safsınız, zira annenin evini elinden alırım diyen adama inanmışsınız, mal kaçırma davası mı ki bu evi elinizden alsın, darp edilmiş elinde kapı gibi darp raporu olup şiddetten dava açan kadın maddi manevi tazminat davası bile açar ne evi ne evin elden alınması
Kendiniz bir mesajinizda yabanciyim bilmiyorum yazdiniz.Yabancı derken ?
Ya hu saçmalamayın artık güya okumuş kadınsınız annenizin evini alabileceğine nasıl inanabiliyorsunuzAnnemgilin evi var davada onu alırım diyor
Hayda ilk kez başıma geliyor bu normal değil miKendiniz bir mesajinizda yabanciyim bilmiyorum yazdiniz.
Fake desek banlaniyoruz ama akıl mantık alıyor mu allah aşkına. Her cumle tutarsiz biri sıkıştırınca başka taraftan sallıyor.Siz şaka mısınız? Neye istinaden annenizin evini alacak? Siz buna inandınız öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?