Fiziksel şiddet görüyorum

Eğer konu gerçek değilse sevinirim mutlu olurum ama şiddetin şakası, dalgası olmaz! Burda hepimiz üzüldük sinirlendik o fotoğrafları görünce. Konuda büyük bir tutarsızlık var. Neyseki gisla şikayet etmiş sağolsun. Duruma göre anlarız zaten gerçek olup olmadığını...

Tamam ben darp raporu alınca anlarsınız gerçek mı değil mi

Annemgilin evi var davada onu alırım diyor
Ve saf salak değilsiniz
Allah aşkına şuna 8 yaşındaki oğlum bile inanmaz güler. Evlilik içinde alınıp tapusu sizde olmayan şeyi nasıl alsın? Cidden nasıl bu kadar kör cahil kaldınız ya

Şiddet gösteren o suçlu olan o, hangi gerekçeyle nasıl alacakmış annenizin evini? Öyle saçmalık olur mu hanımefendi?
Şiddet olmasa da alamaz. Ne alaka ya? Boşanırken kayınvalidenin evini veren bir yasa olabilir mi? Konu beni çok yordu

Annenizin allah cezasını versin.
. İnşallah pes etmezsiniz.
Sonuna kadar hakkınızı savunur sürm sürüm sürürndürürsünüz o adamı

Bakın insan gibi iki yorum yazarsın kabul ederim ama haddini aşma

Askerler yabancilarla evlenebiliyor mu? Eskiden evlenemezlerdi, simdi durum nedir?

Yabancılar kpss'ye girip öğretmen olabiliyor mu?

Evet ortada şiddet olmasa da alamaz. Uzun zamandır bu kadar saçma bir şey duymamıştım. Konu gerçek değilse çok mutlu olurum valla. Kadınların şiddet görmesine,katledilmesine dayanamıyorum. Bu yüzden haberleri izlemek dahi istemiyorum ben.
Şiddet olmasa da alamaz. Ne alaka ya? Boşanırken kayınvalidenin evini veren bir yasa olabilir mi? Konu beni çok yordu

Tamam ben darp raporu alınca anlarsınız gerçek mı değil mi
İlk işiniz darp raporu almaktı, hadi hemen almadınız bugün acilden girip alabilirdiniz, bugün almadınız bari yarın alın ve şikayetçi olun, saf değilim diyorsunuz ama safsınız, zira annenin evini elinden alırım diyen adama inanmışsınız, mal kaçırma davası mı ki bu evi elinizden alsın, darp edilmiş elinde kapı gibi darp raporu olup şiddetten dava açan kadın maddi manevi tazminat davası bile açar ne evi ne evin elden alınması

İnsan başına gelmeden anlamıyor burda benle dalga geçen herkesi Allaha havale ediyorum ve kınıyorum

İlk kez başıma geldiği için böyle davranmam normal değil mi sizde sizinde başınıza gelse önce bi afallarsınız ben şu an ağrılarımdan basımı kaldıracak halde değilim hala dalga geciyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…